שקרים

Arctic beauty

New member
אנה:

לגבי הבחור הבתול- לא עצם העובדה שהוא בתול, אלא כל הסיפורים שהוא סיפר על הכביכול ניסיון שלו ... כן ראיתי את זה כשקר גס...
ומבחינתי "פחד להתפדח " זה לא תירוץ... באותה מידה, אם הוא היה חולה באיזשהו STD או אימפוטנט והיה מסתיר את זה כי חושש להתפדח- אבל בידיעה שלהרבה בחורות זה היה מפריע - זה היה זהה בחומרתו מבחינתי.

ולגבי הבחור ההוא עם הנכות- כן, הוא מסכן מהרבה בחינות, אבל הוא כבר לא לבד, זה בסדר, די מהר אחרי שנפרדתי ממנו הוא התחיל לצאת עם בחורה אחרת. אני לא יטודעת כמה הוא סיפר לה, אבל עובדה שהם כבר יותר מ 8 חודשים ביחד, אז כנראה שיש מישהי שזה לא מפריע לה כמו שהפריע לי...
אולי אני קיצונית בקטע הזה, אבל מבחינתי, השקרים היחידים שאפשר לסלוח עליהם לבנזוג זה שקרים לבנים....
דברים שאתה יודע מראש שיהוו דיל ברייקר אצל הרבה אנשים , ואתה מסתיר- חבל עליך שיש לך אותם, אבל להסתיר את זה ולהסתכן שברגע שזה יתגלה(וסופם של שקרים להתגלות) אתה עשוי לחטוף תגובה מאד חריפה... ייתכן ורק בגלל השקר עצמו ולא בגלל התוכן שניסית להסתיר...
כשאני הייתי בשלב ששקלתי להגר מהמדינה, והכרתי בחורים פוטנציאליים לקשר, ציינתי את זה כבר בדייט הראשון. מי שלא התאים לו הרעיון- עדיף לגלות את זה מוקדם, ולא לאחר חודשים רבים שהשקעת בקשר...

Anna Vasserman

New member
או קיי

מאחלת לך למצוא את האחד שיהיה ישר, כן ואמיתי.

Arctic beauty

New member
זה בהחלט נראה לי מוזר

כפי שציינתי באחת ההודעות בשרשור, כל הזמן היו לו תירוצים שבהתחלה נראו הגיוניים, אבל כשפעם אחר פעם הוא לא הצליח להשיג זיקפה (למרות המאמצים שלי לעזור לו) , התעמתתי איתו בשאלה האם הוא נמשך אליי בכלל, ואז הוא הוציא מהשק את הווידוי "אני מכור לפורנו ואני חייב גירוי הרבה יותר רציני מזה שסקס רגיל יכול לספק" (למרות שהוא בתול, איך הוא יודע בכלל)
הוא הבטיח שהוא ינסה להיגמל בעצמו, למרות שניסיתי לשכנע אותו לפנות לעזרה מקצועית, וממש לפני הטיול (שהיה מתוכנן כמה חודישם מראש) הוא טען שהוא הצליח בגמילה, מוכן ומזומן, ו"הולך להראות לך את גן עדן"
ברור...

1Shir

New member
לדעתי כן אבל

קרה לי מקרה כזה בדיוק
עם הקשר הכי רציני שהיה לי

לא התלבטתי אם להמשיך כי הבנתי את המניעים שלו וכי האמת הגיעה אחרי זמן קצר
החבר הכי טוב שלי אמר לי שבנאדם שקרן זה לדעתו בעייתי, מהסיבות שאמרת
לא הקשבתי לו
בסופו של דבר סיימתי את הקשר בגלל "פאק רציני באמינות"

וואלה אין לי בעיה עם שקרים לבנים כאלה בעיקר כי אפשר לזהות אותם
אבל אולי מי שחוטא בשקר לבן יחטא גם בשקר שחור?

הניסיון שלי מראה שכן
(החבר הכי טוב עדיין כאן וצמוד מתמיד-לא בצורה שאתם חושבים
)
אבל עדיין אני מאמינה שיש אנשים שזה לא אומר עליהם שהם לא אמינים באופן טוטאלי
בקטע של אמינות אני מתקשה להאמין שמי מאיתנו הוא שחור או לבן
כולנו נמצאים על רצף וכל אחד שם את הגבול במקום אחר
לפעמים מגלים שהגבול שונה רק אחרי 40 שנה...
לדעתי ברור שתנסי. הוא באמת נשמע מקסים! רוב האנשים היו חוששים להתוודות מיד.
אם זה חשוב לך, תגידי לו שאמינות מאוד חשובה לך.
בהצלחה!

חייב להודות כזכר שלוש הדוגמאות הראשונות

יכולות להוות עילה לא להפגש עם מישהי מלכתחילה.
ואמרת שהסיבה בדוגמאות, אז אני מניח שהיא לא שתי האחרונות.

אם הוא מובטל אך אקדמאי או מאלף נמרים סגולים נשמע מובן
למה הוא לא מתפשר, ואולי זה באמת רק שלב זמני ולא אופי
או מחייב ירידה בסגנון החיים שלו ושלך אם הוא מקבל אבטלה וכו'.

אם הוא מעשן ועדיין מקסים בעיניך וקיבלת אותו עם השקר
זה לא יהווה עילה רצינית בשבילו, לדעתי להפסיק לעשן דווקא עכשיו.

אם הוא פרוד וזה מצב נתון שלא משתנה מאיזו סיבה שתלויה
בעוד כמה משתנים שהוא חרטט לך, זה בולשיט שמתעכב כנראה
כי למישהו זה נוח ככה, ואין סיבה להכנס לזה עכשיו. הוא ישאר מקסים
גם אם הוא מקסים עכשיו, ואפשר להגיד לו בנימוס שזה יהיה שלב
מתאים מבחינתי גם, אז תוכל ליצור קשר מחדש כשאתה פנוי לחלוטין.

מצד שלישי, הוא מקסים לך בדייט הראשון, ואחרי שמכירים לעומק
תמיד תופסים את הבן אדם השני אחרת מהדייט הראשון.

NEO83

New member
קרה לי

יצאתי עם מישהי דייט ראשון, שני, שלישי, אחרי הדייט השלישי שבו כבר היה סקס, היא גילתה לי שהיא נשואה

tarabara

New member
חשבתי

שהבחור הספציפי הזה שיקר על כל הסעיפים שהיא ציינה. לא?

הבחור שיקר שקר אחד בלבד והתוודה מיד בתחילת

הפגישה.
הוא ידע שאם יגיד לי בטלפון או בהתכתבות, אין מצב שאגיע לפגישה.
חשב שבפגישה יצליח לשנות את דעתי.

tarabara

New member
על

מה הוא שיקר? בעצם לא יעזור, שקר זה שקר. אני לא הייתי ממשיכה לצאת עם בחור שמשקר.

צלשלספק

New member
קרה גם קרה...

תראי, זה לא חדש שאנשים "מעגלים" פינות ומשפצים את קו"ח שלהם באתרי הכרויות מכל מיני סיבות, חלק מחשש לדחייה ולא תמיד ממש מכוונת זדון. זה יכול לנוע מאי מסירת פרט בסיסי ומתבקש ו...השמטתו - עד לשקר גס במצח נחושה, פנים מול פנים.

תלוי בסיטואציה, אין לי מושג על מה שיקר. בהחלט יכול להיות שניסה להרשים אותך או חשש מדחייה בכלליות, חוסר ביטחון עצמי, ושזה מגיע משם.
כל עוד לא מדובר בשקרן פתולוגי ואדם אנוכי (והוא לא נשמע כזה) לא הייתי הולך ועושה לו בלגן או חותך.

הייתי ממליץ לך לא לנסות "לחפש" את הבחור בשקרים נוספים ומבחני אמון של בנות, זה יקלקל לשניכם ויעכיר את האווירה וייתכן והוא "ילך איתך על ביצים" ויחשוש מלספר לך דברים נוספים, יברור מילים, שתיקות ו... לא יגמר טוב - במקום זאת הייתי מציע לך משהו יותר בוגר בעיני, יישרי קו. תפתחי איתו את הנושא לשיחה תסבירי לו בצורה עדינה שמעכשיו יש רק כנות ביניכם.

בהצלחה.

צלשלספק

New member
את בטוחה בזה?

לדעתי היא נתנה מגוון דוגמאות בכללי כזה, אין מצב שהוא ספציפית שיקר גם וגם וגם - זה הזוי.

ואם הוא שיקר בכל אלו ביחד.... כפי שכתבתי, הזוי.

tarabara

New member
במקרה המתואר

זה ממש לא לעגל פינות, יש כאן שקר חמור על מצב משפחתי שמהותי בהרבה מקרים, מצב העבודה, וגם עישון. נשמע הזוי לגמרי.

דידי 9

New member
לדעתי

מגיע לאדם שני צ'אנסים לפחות.

בעיקר במקרה כזה שאת טוענת שהמשך הדייט היה סבבה ושהוא אדם מקסים.
אז בואי נגיד שעכשיו החושים שלך לגביו מחודדים יותר, ותוכלי לבדוק ולהרגיש אם הוא מזייף.
תהיי ערנית יותר...

*זה מבחינתי בהגיון קר:). לעצמי? לא חושבת שהייתי ממשיכה.*

Hermineh

New member
קרה לי הרבה שהיו הגזמות, לא שקרים

אבל המקרה שאת מתארת זה ממש קיצוני ואלו שקרים קצוניים - שחור לבן שמיים וארץ. אני הייתי חותכת אלא אם כן הוא ממש ממש מקסים. אבל אני לא מבינה איך הוא יכול להיות מקסים אם הוא נשוי, לא עובד, מעשן ואלו דברים שאני מניחה שחשובים לך...

Hermineh

New member
ברור שיכול להיות מקסים באישיות.

אבל כל החבילה ברוטו נשמעת לא משהו...

tarabara

New member
הכל טוב ויפה

אבל לא לכולם זה מתאים, אם אני שואלת את הבחור על המצב המשפחתי שלו בפירוש, כנראה, שזה חשוב לי ובחורה רווקה לא תמיד תסכים לצאת עם בחור פרוד, כי יש כאן הרבה מגבלות שלא תמיד מתאימות, כנ"ל לגבי אדם לא מעשן, זה מאוד מפריע- העישון. גם גבר מובטל- ב"כ יש לכך סיבות.

למעלה