שקט פה הערב

PINOKY1

New member
בוקר טוב לכולם, קליאו יש מצב

שאת מביאה לי איזה לונדוני חמוד? אני מתה על הנימוסים החנוניים שלהם ואם מתחבא בפנים איזה מאצ'ו בכלל זה שילוב מנצח. שתהייה לך נסיעה טובה והמון הנאה.

אויש....היה לי פעם קשר עם גבר לונדוני...

פרופסור להסטוריה איפוא הוא ואיפוא מאצו היה..

בוקר טוב בוקר אור לכולנו - קליאו ../images/Emo24.gifלהנאה

לא מזמן הגעתי לעבודה וכבר אני שקועה באינטרנט..מה יהיה? באתי , נכנסתי לחדר שלי ו..מישהו יושב בכסא שלי (לא יודעת אם אני זהבה או אחד מהדובים
) באופן זמני להיום הוגלתי למקום אחר, מחשב אחר, לפטופ שאני מנסה להתרגל אליו , יושבת עם עוד כמה עובדים ובוסים עם פחות פרטיות.... אבל לא זה שישבור אותי וימנע ממני לברך אתכם לבוקר טוב ויום נהדר
יוצאת מהר לפני שיציצו לי ביייייייייייי

קליאו פטרה החביבה

סעי בשלום וחזרי בשלום התקררי לך בלונדון וספרי לנו על אנגליה האם נכון שיש שם מקומות שהפסיקו להיות ירוקים כי יש שם בצורת?

פרסלי דווקא היום שניזקקתי לאופטימיות שלך

בבוקר...לא היית....מה צלומך????ראית???קליאופטרה לא רוצה לקחת אותי במזוודה שלה...בתור נוסעת סמוייה...אפילו שהתכווצתי....לא חשוב....גם יומי יגיע שבו אפקוד את הטרמינל של בן גוריון,,הפעם אני מקווה לא בטיסת שכר...

קליאוש.....שתהיה לך טיסה

נעימה אחלה טיול...תצלמי הרבה לפחות נטעם קצת את אנגלייה....והכי חשוב תשמרי על עצמך ותשובי מלאת חוויות בריאה ושלמה...אולי בכל זאת תשקלי שוב את אופציית המזוודה????

ש ר ה לה

New member
קליאו חביבה.. זכרי. לונדון לא מחכה לנו הישראל

צאי עשי חיים..!!! תעבירי זמן הכי איכותי שאת יכולה.. והכי חשוב...!!! היזהרי מרופאים...!!! בעיקר מהרופאים המוסלמים.. אבל...!!!! ויש כאן אבל ענק...!!!! תיזהרי גם מאחד כזה...!!!!| הוא אוהב ישראל כביכול. כאלה צריך לבלום כאשר הם עוד קטנים...

ערדי,הייתי לוקחת אותך איתי בכיף לאר"הב

ב-5.8,, אבל מה יהיה על הפורום הזה,את"עמוד השידרה" פה,את כותבת בהמון מתיקות וחן,מקבלת באור פנים כל חדשה בכישרון ששמור רק לך, אני קוראת כל מה שאת כותבת אבל קראתי בין השורות שאת מעדיפה
מגברים שזה אחלה וטבעי, ומה פשר השורה הזו
?פעמים רבות שרציתי לפרוש [לשמחתם של כמה מהחברים] זוכרת שהיה היה לך פה קצת "טכך ומכך"(ריב אוהבים קטן)לזה התכוונת או שסתם התלוצצת בדרכך המיוחדת?,, טוב שנשארת בראבוווווווו,,,

יקירתי נדמה לי שנסחפת קמעה

עמוד שדרה...ריב אוהבים????אוי לפורום הזה אם אני הייתי עמוד השדרה שלו היה צריך כל יום אורטופד...ופסיכיאטר....ריב אוהבים????אני????אותך בכל אופן אני אוהבת ....

קליאו.נסיעה טובה

והנאה מהטיול. מוכרת לי ההתרגשות להחליף אוירה ולנפוש.

בוקר טוב לך נסיכתי היקרה...

רק בבוקר ראיתי שהתקשרת אלי...מצטערת שלא הייתי בשבילך שהתקשרת...גם שנתי הלילה נדדה כי לא ישנתי בביתי ועדיין לא התרגלתי...ואני בהתלבטויות לגבי הקשר החדש שלי...וזקוקה להמון חיבוקים היום.....יש לך בשבילי????

ערדניקית......ההתלבטויות

והחששות כל כך טבעיים.נראה לי מורכב ולא פשוט התהוות של קשר .חיבור והסתגלות להרגלים אחד של השני תוך כבוד הדדי אמיתי לשגעונות של כל אחד וכו'. כשיש ענין ורצון הדדי צריך להתקדם עם זה לאט לאט . בהצלחה

ועוד אחרי מספר שנים של לבד...

ועוד עם דוס LITE ועוד עם מצוג'עת כמוני....ירחם השם...לא! בעצם שיברך השם ...טפו...טפו...מלח מים...

טפו טפו טפו ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

הזכרת לי בתחילת דרכי הפנויה...מגיעה לדייט רואה איש עם זקן ארוך
.נבהלתי ומיד קיבלתי הסבר שהוא לא גילח את זקנו מאז שאשתו נפטרה.בלי קשר האיש דתי ואני בכיוון השני [למרות שגדלתי בבית דתי]כמובן אמרתי מיד שלא מתאים לי.אבל...האיש ניסה לשכנע בדרכו:"תתפשרי " השבתי:הפשרה היא:חזרה בתשובה [יותר הגיוני] או חזרה בשאלה .לא נשנה אורח חיים של שנים [כשאין כוונה כזאת]לא נהפוך את אורחות הבית והרגלי הילדים.

למעלה