שקט פה הערב

ערדניקית....התכוונתי

כמובן לעצמי. אין כאן בעיה של דיוק ונכון או לא נכון אלא בחירה באורח חיים מסויים.

ben 911

New member
בוקר טוב לכולם. ../images/Emo42.gif../images/Emo204.gif../images/Emo39.gif

קורה לכם שאתם קוראים היום... את מה שכתבתם אתמול (בפורום) וזה לא נשמע לכם טוב?
לי זה קורה מדי פעם... אז מה? אני אתחיל עכשיו עם מחיקות? איך אומרים? על ה-
של פפו..
נ.ב. מישהו ראה את טומי32 לאחרונה?

חדשה26

New member
בוקר טוב! זה מה שעבר עלי הבוקר

קראתי את מה שכתבתי על עצמי אתמול והתפלאתי למה למה אני מחמירה עם עצמי? בכל אופן שיהיה בוקר נפלא לכולם אני כבר מרגישה שייכת לחבורה פה

חדשה26

New member
תגידו, נפגשתם פעם כולכם? כי אני יושבת לי פה

ומנסה לדמיין איך כל אחד מכם נראה

מתנדבת לספר לך על מפגשון שאני הייתי בו

ביום המימונה...ואני אז הייתי חדשה...הנוכחים היו: בן מנהלנו השנון, שחשב שאם יצבע את שערו בחינה ייראה יותר צעיר וחתיך [הוא לא יודע שנשים נמשכות דווקא לכסופי שיער]ציפורת הנפש..אשה מקסימה אם שיער אדמדם ועיני תכלת שחבל על הזמן..ועוד הוסיפה מחרוזות מעשי ידיה בצבע טורקיז והכל יחד נראה מההמם...הייתה גאייה..ששומרת על המראה הטיבעי בלי כל האיפורים והצבעים ובעלת מראה אצילי לטעמי...היו לנו שתי תמניות יפהיפיות...מרי הרוקדת וקליאוש..אם הייתי גבר הייתי אומרת שוות...היו עוד שני גברים לב ארי ששבוע לאחר המפגש מצא בת זוג ונעלם....ומצל"מ שהיה כל יום מדליק לנו את הפיוזים בשליחת לינקים ומסרים מקוממים גם הוא נעלם בינתיים...ואני כמובן..אז הייתי 10 קילו פלוס שלקחה יום חופש מהעבודה ובאה למפגש..כל החבורה נפגשנו בתל אביב נסענו ליפו טיילנו קצת בנמל לאחר מכן הלכנו למסעדת דגים...הייתה אווירה נהדרת...נוצרו בחשאי קליקים פה ושם ..אבל היינו נבוכים להודות..[אני בכל אופן] אני על כל פנים הוזמנתי דווקא על ידי משהו שלא היה לי קליק איתו לכוס קפה ועוגה בבנין האופרה??ולאחר מכן נסעתי הבייתה לערד...שאר החברים חלקם גרים בצפון ואני מאוד מקווה שניזום מגה מפגש של כל החברים מהפורום....זהו על קצה המזלג אני מקווה חברים שקלעתי פחות או יותר על תיאור אמיתי..אני הגעתי לפורום במטרה למצוא בן זוג...קיבלתי משפחה שלמה...וחברות/רים מקסימים..מומלץ בחום...

ערדניקית......"שכחת" את הבלונדינית

החייכנית והחמימה שאוהבת חיבוקים אמיתיים [האייקונים המלעונים לא עולים] וחיבוק לעידוד אפילו שהתעודדת כבר בבוקר ועבר לך.

בשלב זה של חיי אנימחמיאה לעצמי

המינוס 10 ק"ג....כל מיני בגדים מהעבר הצעיר והאופנתי עולים עלי...איזה מזל ששמרתי קצת ...הבן הקטן שלי הסתלבט עלי ביום שישי שהצגתי זוג מכנסיים ישנות אבל יפיפיות מלפני 20 שנה שעלו עליי..וסיפרתי שהם נתנו לי מוטיבציה לרזות..אז מאחר והיעד עוד 10 קילו בערך כדי להיכנס ל עשרת הדוגמניות המובילות בעולם הבן שלי הציע לקחת מכנסונים מהנכדים שלי שיהוו לי תמריץ בדרך לעולם הדוגמנות...

כל הכבוד לך על ההישג הזה ../images/Emo106.gif

את תראי כשתכנסי למדוד בגדים בחנות ותבקשי מידה 38...יהיו כאלה [שלא מכירים אותך מלפני]שיגידו:איזה כיף לך.כל בגד מתאים לך
. אין מה לומר גם הביגוד וההרגשה משתנים . בהצלחה בהמשך.

חדשה26

New member
מאז שאני כאן מצב רוחי הולך ומשתפר

מרגישה פה ממש בין חברים למרות שאני לא מכירה באופן אישי לאט לאט אני יוצאת מהשבלול שלי ולומדת להכיר עולם חדש
כי החיים שהיו לי לפני מות בעלי נעלמו ואינם
בכל זאת זה כמו לקום בבוקר ולאמר שלום ובוקר טוב לשכנים ומכרים

חביבתי..היה לי קונפליקט מתמיד

עם בני הקטן [חייל] הוא טען שזה פאתטי ליצור חבריות ויטואליות הווכוח היה מתעצם בעיקר בסופי שבוע כשהוא היה בבית ונלחמנו על שעות מחשב...גם אני בתחילת חברותי בפורום הייתי סקפטית כפי שספרתי לך נכנסתי להכיר בן זוג פוטנציאלי והיו פעמים רבות שרציתי לפרוש [לשמחתם של כמה מהחברים] לעומתם ישנם גם כאלה שהקשר הפך לטלפוני והמשיך למפגשים ...לדוגמה הבוקר שהתעוררתי לבוקר מעונן והרגשתי פיכסה..וכבר קיבלתי שני טלפונים מחברים שעודדו אותי...מה בעצם רציתי להגיד????אה! שהגעתי למסקנה שזה לא משנה באיזה דרך נוצרות חברויות וזה לא משנה אם זה דרך האינטרנט או בעבודה ,נכון שכאן מאבדים קצת את האינטמיות לי אישית זה לא מפריע...תגידי למה????כי אני חושבת שעצם החשיפה שלי מעצימה מעודדת תומכת כן...גם מעצבנת לעיתים ....וזו הרי חברות לא????אז קבלי ממני חיבוק גדול
ואם אפיק זה שבחרת להרגיש טוב בין חברים אז...מכפ'ת לך????הנה החברות בפורום הביאה את שתינו להעברת מיילים ומצאנו שאנו עוסקות בתחום דומה ו.....מצפה למפגש...

חדשה.....הזכרת לי

את עצמי ואת תחושותיי והיציאה מהשבלול בתחילת הדרך. חייבת לציין שנעזרתי המון עי' השיחות האנונימיות "לדבר" על מה שהציק לי,למדתי להכיר עולם חדש לפתח עוד יותר את האינטואיציות שלי וכו' .יותר מאוחר הבן שלי המליץ לי על הפורומים [שלא ידעתי על קיומם]וזה העסיק אותי שעות כשהייתי זקוקה לזה.לאט לאט מגיעים כמובן לרוויה מהענין .מסתגלים למציאות אחרת ומתפתחים לכיוונים אחרים ומפתחים תחביבים מעניינים . מאחלת לך בהצלחה
.

למעלה