שקט פה הערב

שקט פה הערב

כולכם עסוקים בעיבוקים כאילו ואחרים ואני משועממת הערב , מחפשת משהו לעסוק בו נכנסת למקלחת בתקווה שאמצא פה מישהו שאצא משם אם לא אז לילה טוב לכולם וחלומות פז

בוקר טוב

זהו להתעורר נגמר הלילה ,מה אתם עוד ישנים עבורי נגמר הלילה , כבר אחרי מקלחת מרעננת מחוברת למוסיקה ברדיו והיום חדש כבר פה

רווית 53

New member
בוקר טוב../images/Emo28.gif

ומטיב גם אני נוהגת לקום מוקדם אני אוהבת את הקרירות של הבוקר לא תמיד יוצא לי להכנס ולברך.... המשך יום מעולה ומקסים...........

בוקר טוב לכם עוד יומיים לונדון מתקרבת אלי |כל

או אני אליה לא חשוב....אז אני כבר מתחילה להרגיש את ההתרגשות.... ולכם שיהיה יום שכולו טוב

ben 911

New member
קליאו...השתדלי לחזור במהרה..../images/Emo24.gif

כדי לא לפספס חתונה מסויימת מאד.

ben 911

New member
תתפלאי...יש לי המון. ../images/Emo24.gif

בליל הכלולות. באולם החתונות כשיוצאים במחולות. אבל לא נראה לי שה-
יסכים.
ו ב צ ד ק.

ben 911

New member
../images/Emo24.gif ערד..זה מכל ה-../images/Emo23.gif

ואם קשה לך את יכולה להתקשר.
כי אני כך הייתי נוהג.

שקרן...לא היית מתקשר..אבל נעים לדעת שנתת לי

אופציה.חברית שכזו ..אבל זה בסדר ....שוחחתי עם חברה ואני קצת יותר טוב אני קוראת לזה לבצע הרקה....דרך אגב בקשר לחתונה...האם התכוונת לחתונה באוגנדה בין שני הפילים [ראה עמוד ראשי בתפוז}????

PINOKY1

New member
ערדניקית חמודה, בתור אחת ש..

כל הזמן מעודדת את כולם, אני רוצה לשלוח לך עידוד אמיתי מכל הלב, ולומר לך שבימים כאלה (ואני יודעת שקל לדבר) של דאון, את יכולה רק לעלות למעלה, אני יודעת שזה קיטשי אבל זה גם נכון. ובגלל שאת טיפוס אופטימי מטיבעך לפי מה שהספקתי לקלוט, אני סומכת עלייך שיעבור לך מהר. אז קחי ממני

גאיה...עכשיו נזכרת???אחרי שהתאוששתי???

חיבוקים אני מוכנה לקבל תמיד....אבל בינינו מגברים זה יותר כיף לא?????

ערדניקית נראה לך שאנו תמיד מחוברים למחשב???

יקרה קבלי כתף, ראש, גב ומה שאת רוצה. ורצינות יש גם ימים בלי מצב רוח ובלי אנרגיות לפי הטפוס שקלטתי שאת זה עובר לך מהר העיקר שחיי האהבה שלך בדרך הנכונה

המרפאה שלי נראית עכשיו כמו "קפה בגדד"

יושב צוות של רופאה, אחות, מזכירה, מתים מצע'מום ...ואין נפש חיה לרפואה,החום מעיק בחוץ..אפילו הזבובים התנחלו אצלי במזגן [שמופעל על ידי גנראטור] נגמרו יוזמות לעבודות יזומות..אז מה נשאר לבת האדם לעשות????לבלבל לכם ת'מוח...ונכון אני מן טיפוס שכזה...לא להיסחף....חיי אהבה????אנחנו עוד בטיטולים. שלב א' .אם תצמח אהבה זה יהיה אחלה..למרות שבן כבר מפיל עלי חתונה..

גאיה ק

New member
העיקר הוא שהתאוששת.

איחולים וחיבוקים אף פעם לא מזיקים גם מנשים.

טומי32

New member
קליאופטרה תהני לך בטיול ../images/Emo70.gif../images/Emo160.gif

טיסה נעימה!

למעלה