מתנדבת לספר לך על מפגשון שאני הייתי בו
ביום המימונה...ואני אז הייתי חדשה...הנוכחים היו: בן מנהלנו השנון, שחשב שאם יצבע את שערו בחינה ייראה יותר צעיר וחתיך [הוא לא יודע שנשים נמשכות דווקא לכסופי שיער]ציפורת הנפש..אשה מקסימה אם שיער אדמדם ועיני תכלת שחבל על הזמן..ועוד הוסיפה מחרוזות מעשי ידיה בצבע טורקיז והכל יחד נראה מההמם...הייתה גאייה..ששומרת על המראה הטיבעי בלי כל האיפורים והצבעים ובעלת מראה אצילי לטעמי...היו לנו שתי תמניות יפהיפיות...מרי הרוקדת וקליאוש..אם הייתי גבר הייתי אומרת שוות...היו עוד שני גברים לב ארי ששבוע לאחר המפגש מצא בת זוג ונעלם....ומצל"מ שהיה כל יום מדליק לנו את הפיוזים בשליחת לינקים ומסרים מקוממים גם הוא נעלם בינתיים...ואני כמובן..אז הייתי 10 קילו פלוס שלקחה יום חופש מהעבודה ובאה למפגש..כל החבורה נפגשנו בתל אביב נסענו ליפו טיילנו קצת בנמל לאחר מכן הלכנו למסעדת דגים...הייתה אווירה נהדרת...נוצרו בחשאי קליקים פה ושם ..אבל היינו נבוכים להודות..[אני בכל אופן] אני על כל פנים הוזמנתי דווקא על ידי משהו שלא היה לי קליק איתו לכוס קפה ועוגה בבנין האופרה??ולאחר מכן נסעתי הבייתה לערד...שאר החברים חלקם גרים בצפון ואני מאוד מקווה שניזום מגה מפגש של כל החברים מהפורום....זהו על קצה המזלג אני מקווה חברים שקלעתי פחות או יותר על תיאור אמיתי..אני הגעתי לפורום במטרה למצוא בן זוג...קיבלתי משפחה שלמה...וחברות/רים מקסימים..מומלץ בחום...