שפיכת לב...

Taina12

New member
זה באמת היה מוגזם.../images/Emo172.gif

העזיבה שלו לא קשורה לכמה שאכפת לו או לא אכפת לו מהחניכים ובטח לא קשור אליך בשיט. המשפט הזה הרגיז אותי באופן אישי, לא יודעת למה, לדעתי זו חוצפה שאין כמוה לכתוב דבר כזה פה בטח אחרי שהם פתחו פה כזה דיון על כמה שצריך להיות פחות רעים לדור, גם אם זה בצחוק. אני לא חושבת שזה מקומך להעביר ביקורת על ההחלטות שלו. טוב אולי אני ככה כי אני עצבנית קצת, אבל בעיני זה היה נוראי מה שכתבת.

Oukami Kun

New member
מצטער, אבל אני לא רואה למה

מה שכתבתי לא רלוונטי. באמת מצטער אם נעלבת דור, אבל זה מה שאני חושב. גם אחרי ששמעתי את סיפור העזיבה שלך, ואני מבין בהחלט שהיו לך אינספור סיבות לפרוש ואני מכבד את ההחלטה הזאת, אני לא רואה למה אתה עוד מתייחס אל עצמך כאל גרעינר, כי אתה כבר לא. על ההערה על החניכים אני באמת מצטער, זה לא היה במקום.

דורד

New member
שקדם, זה אפילו לא זה

אוף... תתייחסו אליי בבקשה כאל עוד מישהו בתנועה, ולא גרעינר שפרש - כי הסיבה המלאה מתוסבכת עד כדי כך שלא ניתן להסביר אותה... נכון שאת השואה אי אפשר להסביר, ואי אפשר לספר את כל סיפורי הזוועות שקרו שם?! (אלא אם כל הניצולים היו יושבים במשך כמה שנים ולא מפסיקים לדבר ולספר)... אז זה לא כמו (כי אין דבר שישתווה לשואה, ואני לרגע לא מפחית מהשואה בלהשוות למצב שלי), אלא דוגמה שלי להסביר את המצב שלי.. לדעתי, כדי להסביר ב- 100% למה פרשתי אני אצטרך לספר את סיפור חיי ללא תמצות מהרגע שבו עברתי לגור בעולש דרך היום שבו עזבתי את רמת הנגב ועד היום שבו הוחלטה ההחלטה הסופית - שאני פורש רשמית מהגרעין ולא חוזר... וזה בלתי אפשרי... וגם לא ניתן להסביר רק חלק אחד בלי החלקים הקודמים או המאוחרים של הסיפור - כי הוא ישמע שונה מאיך שהוא אמור להישמע [ואני יודע שזה שם של דג... (וכן, בשביל המתחכמים - גם אותו אוכלים)]. ותוך כדי שאני אומר את זה אני שם לב שהפרישה שלי נבעה מאמצע של סיפור מאוד ארוך, שתחילתו וסופו לא ידועים... ואם מישהו פה חושב שאני לא מצטער כל יום על הטעות שעשיתי - הוא טועה בגדול... ולמרות זאת עם מישהו חושב שאני לא כל יום מאושר מכמה שלמדתי על עצמי אחרי אותה טעות - גם טועה בגדול... בואו נמצה בזה את עניין הפרישה שלי, תודה רבה.

מיכלצי

New member
אתה לא חייב לנו שומדבר..

עשית את הבחירה שלך, אני מקווה שאתה מרוצה

אז מי שלא היה במפגש קומונת מדצים פספסD:

סתם נו

דורד

New member
גם במפגש שלכם לא סיפרתי הכול...

חחח... וגם ככה לא הקשבתם לי... כי נרדמתם מהחפירות
אבל ממש ניסיתי

kedeman

New member
כן ולא

גם את מה שגרם לי להחליט לצאת ולהשאר בגרעין עודד ולהמשיך לנח"ל אפשר לספר בתוך רצף החיים שלי אבל עדיין כל פרט כזה הוא חלק אחר שניתן להפריד אותו בצורות מסויימות מהשאר. אני מבין שאתה אומר שקשה להבין מה עבר עליך בלי להיות בגרעין עודד, יותר מזה ברמת נגב ויותר מזה בגרעין הספציפי שלך אבל אני מאמין שעדיין אם יצא לי לשמוע מה עבר עליך שם אני אהיה מסוגל להבין גם בלי לדעת מה עבר בחייך לפני יום השיבוצים (למרות שאני בטוח יעזור זה שאני מכיר אותך עוד מלפני) אגב, אני עדיין מאמין שאם תחליט יום אחד (אולי בעתיד היותר רחוק) "לחזור" לתנועה ולהרים את הפרוייקט של המד"תים - אני חושב שאתה אחד האנשים היותר מתאימים לעשות את זה!

יבח

New member
תכלס...

אני ממש מבינה כמה זה מתסכל שלא מסתדר משהו עם אחד מהצוות... וזה ממש ממש קשה:/ אבל בסה"כ אין לי הרבה מה להגיד כי אני בעצמי בחרתי לא להתמודד עם זה ופשוט לפרוש...:/ אבל בהצלחה לך בכל מקרה:]

kedeman

New member
לפני כבר שנים

כשאני לא הסתדרתי עם המד"ב בחרתי לפרוש מהצוות הדרכה ונשארתי בפעילות ארצית ומועצתית

spraizler

New member
צודק

זה עדיף על כלום וגם ככה יש מלא דברים לעשות ברמה המועצתית והארצית.

יבח

New member
../images/Emo45.gif בדיוק כמוני...

ואני הולכת לצאת למדמים ואני אמשיך לעזור במועצה ולצאת לדבריים ארציים... ולפעמים שלא מתאים...צריך לקום ולעזוב פשוט..

יבח

New member
או...

להפסיק להגיד לי את זה כל פעם מחדש... כי אין מה לעשות עם זה... זה לא משהו שאפשר לשנות... ובכל מקרה את יודעת שאי אפשר לפתוח את זה בפורום

למעלה