שפיכת לב...

שפיכת לב...

אני בתנועה מדצית, רוצה להישאר אנונימית בכדי לשפוך את הלב.. תודה אני לא יודעת מאיפה להתחיל.. מזה שהתנועה זה בית.. מזה שאני נהנת מכל רגע בתור מדצית השנה אבל אין מי שיתמוך בי.. שהבית בוגד בי.. שהגרעינר שלי מגעיל אותי ואני לא ממש אוהבת אותו.. ששני הגרעינרים הקודמים שלי אלו שגרמו לי לאהוב את התנועה מעל ומעבר וגרמו לי להנות כל כך ולשכוח את הסבל במדצים עזבו אותי והישאירו אותי בלי כלום.. טוב עם עוד 5 מדצים ומדבית שגם עזבה לפני מספר חודשים.. אז מה עכשיו לאן עכשיו הולכים?! עם מי ממשיכים!? אוקיי אני יתחיל מהתחלה. אני מדצית.. במועצה כול שהי ובמושב כול שהו.. אני נהנת מכל רגע ומודה לכל מי שעזר לי לעבוד את המדצים והפך אותי למדריכה שאני.. לחברים מהמועצה. לחברים החדשים והישנים מהתנועה. לגרעין הקודם שלי למדריכה שלי במדצים ולרכזת אזור הקודמת שלי.. התחלתי את השנה הכי כיף בעולם נהנתי מכל רגע (הגרעין הקודם עוד היה) ועכשיו.. עכשיו עם גרעין חדש.. אני לא מסתדרת.. אני לא אוהבת.. אני לא נהנת.. אני מתביישת להגיד טוב אני לא מתביישת בשבילי אני מתביישת בשביל הגרעין של המועצה שלא הייתי עד היום בגרעין של השנה.. ו.. וואלה עבר כבר 8 חודשים... הדבר היחיד שמשאיר אותי כרגע בהדרכה זה המדצ שאיתי והחניכים הנשמות שליי.. החברות שליי שאני לא יכולה לעזוב אותם לבד להסתדר עם הגרעיר והמדבית החדשה, החבר שלי שגאה בי על היותי שם ו.. אני כל כך רוצה להמשיך שנה הבאה שלפרוש זה לא אופציה. אבל וואלה אני לא יודעת מה לעשות.. אני לא יודעת אם להגיד את זה אבל השנה עדיין אל הייתי בשום מפעל תנועתי.. בגלל הגרעין שליי.. ואני גם לא רוצה להיות כי.. אני לא רוצה להשקיע זמן ואנרגיה עם אנשים שאני ממש לא אוהבת.. אני לא יודעת.. כבר לא יודעת מה לעשות.. התנועה שלנו מתפרקת ולא רק במועצה שלי גם המועצות אחרות!.. אני ידועת מחברות וחברים שליי (מכל הארץ.. מצפון ועד דרום).... אני מרגישה שאין לי כבר בית.. שהבית שלי בוגד בי פעם אחר פעם.. שוואלה עד לפני 8 רציתי והייתי בטוחה שאני יהיה גרעינרית בבוא היום, והיום.. אני ממש לא רוצה .. לא מוכנה להיות מי שהם הגרעינרים שליי.. במועצה שליי.. במקום הזה שאני גרה הם נותנים לי תחושה רעה! תחושה של החמצה.. ואני מפחדת מפחדת לצאת כמוהם!! להיות גרעינרית גרועה! שאולי יהיה לי גרעין גרוע ואני יהיה המורעלת היחידה! "אני לא ידועת לאן אני ממשיכה מכאן אני רק מקווה שלמקום טוב יותר.." אני רק רוצה להדגיש שלא פרשתי כי אני לא בנאדם שפורש אני בנאדם שממשיך ונאבק ואם אני מתחילה משהו ואני יסיים אותו.. וזה מה שאני הולכת לעשות.. עם הרבה יאוש והרבה סבל.. אבל אני חייבת את זה לגרעין הקודם שלי שהם האנשים שבאמת חשובים לי והם אלו שיהיו גאים בי.. "אנשים ישכחו מה אמרת, אנשים ישכחו מה עשית .....אבל הם לא ישכחו איך נתת להם להרגיש..." ואתם פה בפורום אולי לא תבינו אותו ואולי כן.. אבל אני יודעת שבטוח תנסו לעזור ליי.. תודה

foofi

New member
אוקיי, אז אמ קצת עונה לך../images/Emo9.gif

היי אני אפרת, אני בישוב שאין בו גרעינר. [זה לא כזה נורא, מסתדרים מצויין גם בלי
] בכל מקרה, הבנתי שאת נהנת מההדרכה, מהבן זוג להדרכה ומהצוות בישוב, אז אני לא מבינה למה לפרוש? אני מעולם לא עבדתי עם גרעינר, מהסיבה הפשוטה שאין, וזה גם לא חסר, הצוות מגובש, עושים חיים- באמת תשאלי את כולם על בית שערים
(אנחנו לא לוקחים סמים
) אז אני באמת לא יודעת איך העבודה עם הגרעינר ואיך היא משפיעה על הצוות, אני יודעת אבל, שמי שעושה את הצוות זה האנשים שבו, אז פשוט תעלי את הרמה, תעשי שיהיה לך טוב! תעשי את השינוי, אין סיבה שתסבלי ותתיאשי
ומה לעשות, כמו שאמרת, גרעין הולך ובא
וגמאני, רואה כמה גרעינים לא ממש טובים, וזה מפחיד, אז בשבילי, זה רק דרך ללמוד מה לא לעשות, ואם מפריע לך הגרעין של המועצה- אז כשיגיע הזמן- תהיי את גרעינרית שונה
בכל מקרה, לא להתייאש ולא לסבול! תעשי דברים שאת אוהבת. שנה הבאה יבוא גרעין תותחי במיוחד
[חפרתי המון!
]

spraizler

New member
את נתקלת בדברים שהם לא רק אצלך

והם דברים נורמליים לחלוטין שקורים גם בתנועות אחרות. גרעין טוב או לא, זה דברים שקורים, ואין מה לעשות. ויש את השאלה טוב למי.. אולי לא לך אבל לאחרים כן. כל העניין הזה הוא דיי סובייקטיבי, ולדעתי הוא לא צריך להשפיע עליך כ"כ. הגרעין במועצה, ואפילו הרכזת זה לא מרכז העשייה. אפשר לחיות מצויין בלי להסתדר איתם טוב. אני יכול להגיד לך מנסיון שלי, שאני פה במועצה פועל השנה כמעט בלי להכיר את הגרעין. אני לא אומר שהם לא טובים פשוט ככה יצא, אני בי"ב והם משקיעים זמן בקטנים יותר.. אמנם יש תחושת פספוס, אבל אני יכול להתנהל בלעדיהם, והם לא מה שיפריע לי לצאת לטיולים ופעילויות. רוב הטיולים והפעילויות אני יוצא בשביל הטיול והחברים ולא בגללם או בגלל הרכזת. אפשר לא להסתדר עם הגרעינרים וכן לצאת, ואל תתני להם לבאס אותך. כבר סוף השנה, וגרעין חדש יבוא.. ובקשר לתנועה המתפרקת.. אני לא רוצה יותר מדי להקדים את המאוחר, אבל בשבועיים שלוש הבאים אמורה להתקבל החלטה בוועד המנהל של התנועה לגבי שינוי קיצוני של מבנה התנועה החל מספטמבר השנה. שינוי שלפי דעתי יביא להעצמת התנועה בכל הישובים והמועצות. כך שאני אוסר עליך לפרוש מהתנועה או כל דבר דומה לזה. זה כבר הסוף ואם החזקת עד לכאן את יכולה גם עד סוף השנה. צאי לסמינרי הדרכה, צאי לטיולים ותמשיכי להדריך. זה תלוי בך, לא בגרעינרים או ברכז/ת.

לורל1

New member
שינויים בתנועה

תגיד למה אתה מתכוון איזה החלטות ושינויים? טרומפית

spraizler

New member
בקרוב מאוד אם התוכנית תתקבל

תשלח אגרת מאייל עוזון לכל חניכי תנועת בני המושבים (או לפחות למדריכים) וגם האיגרת תפורסם באתר. אני לא רוצה סתם להגיד משהו שלא בטוח שיקרה (למרות שיש סבירות גדולה)

מיכלצי

New member
זה די חבל האמת...

לתת לגורמים חיצוניים להשפיע עלייך ככה. התנועה היא מה שתרצי שתהיה, ומה שבא לך שתהווה בשבילך. ההחלטה היא אצלך, לאן לקחת את כל הדברים שלא מוצאים חן בעינייך, הגרעין שאת בפחות מחוברת אליו וההתנהלות בכללותה. זה עניין של תפיסת פרופורציות והבנה שאת זו שקובעת איך התנועה תיראה בשבילך, הכל תלוי בהתייחסות שלך לדברים. ואם תביני שזה משהו שתלוי בך, לא באנשים שנמצאים כרגע במועצה, תביני גם שלא משנה מי יהיה או מה יהיה, התחושה עצמה היא זו שתיצור את המציאות בשבילך.

Taina12

New member
אני לא מבינה מה הבעיה.

את נהנית להדריך, מהחניכים, מהפרטנר. רק לא נהנית מהגרעינר? שימות כוסאומו! מ'כפתלך ממנו? שנה הבאה הוא כבר לא יהיה! ואם את מדצית עכשיו אז אין לך מה לחשוב על גרעין בכלל....ולאו דווקא, אם היו לך גרעינרים גרועים אז להפך את צריכה עוד יותר להשקיע ולתת מעצמך, ללמוד לעתיד. את אומרת שאת לא רוצה להיות כמוהם? עצם זה שאת לא אוהבת את ההתנהגות שלהם אומרת שלא תתנהגי כך. את לא רוצה להיות המורעלת היחידה בקומונה? על זה באמת יש לך מלא זמן לחשוב....זה לא מפריע לך כרגע. אני מנסה להבין מה גורם לך להרגיש רע? גרעין לא כיפי? זה עובר, ותאמיני לי וואלה הגרעין זה לא הכל וגם לא התנועה....אז הם באמת לא צריכים להעיק עליך....עוד מעט הם עוזבים....

דורד

New member
מזה עוד מעט עוזבים?

אני כבר עזבתי ואני מרגיש זקן... אז למה לזרוע לי מלח על הפצעים?? יש עוד ארבעה חודשים שלמים עד העזיבה... אגב מסיבת חילוף ארצית יוצאת לי על היומולדת
אחלה מתנה יהיה לפגוש את כל הגרעין ביומולדת 19 שלי

דורד

New member
לא, אני עושה שירות לאומי

אני דוסית! סתם סתם, אני יודע... סטיגמות וזה... סתם צחקתי עליך לרגע... אני מתגייס בנובמבר... כרגע אני במסעי להורדת הפרופיל הרפואי... מ- 97 ל- 64!

spraizler

New member
וזה למה?

ולא מתגייסים במועד גיוס הראשון ישר שיוצאים מהש"ש?

דורד

New member
בגלל שהפרישה שלי לא הייתה פרישה רגילה

הפרישה תאכלס נמשכה חודש... ואני לא בדיוק יודע מה קורע איתי... כך גם תהליך הדיווח לצה"ל היה שונה... ומועד הגיוס שלי נשאר בנובמבר 07 ולא הוקדם... קורה... ואם אתה שואל אותי, הייתי דוחה את זה אפילו עוד... ומי שיקרא לזה בזבוז, טועה... אני פשוט אספיק לחיות קצת לפני הצבא במקום לחיות את התקופה הזו אחרי הצבא... ואני חושב שזה אחלה... ולא בזבוז.

דורד

New member
בקצרה מאוד

כי מעולם לא רציתי לשרת בקרבי. גם כי פשוט לא מתאים לי קרבי... לא עושה לי את זה... וגם מדאגה למדינה... אני לא מאמין בעצמי שאני יכול לשרת את המדינה כחייל קרבי כמו שאחרים יכולים... ואני מבקש שלא תגיב לי שאפשר לשרת כחייל לא קרבי (או כמו שאומרים - ג'ובניק) גם עם פרופיל קרבי... אבל יש לי את הסיבות שלי להוריד... וגם יש לי על מה להוריד... זה לא שאני סתם ילך לרופא ויגיד לו "אווץ' כואב לי הגב..." או "אני סובל ממיגרנות כל הזמן" ובאמת לא נראה לי שמעבר לזה יעניין את כל הפורום למה אני מוריד פרופיל, אז אין מה להגיב, כי לא תשנה לי את הדעה... מבחינתי תפתח שרשור על למה כן ולמה לא להוריד פרופיל... אולי זה יעניין פה אנשים נוספים...

kedeman

New member
אל תדחה את הגיוס!

לגבי הורדת פרופיל... אם יצא לך לדבר איתי במקום אחר אני יכול אולי לתת לך פרספקטיבה שלי על העניין אחרי שהייתי גם באותו מקום כמוך.. ובכל אופן - עדיף לך לא לדחות את הגיוס יותר מנובמבר רוב השכבה שלך תתגייס בנוב' מה שיגרום לך להישאר עוד אחרי רוב החברה של השנות שירות מה גם שקשה יותר להתגייס במרץ אחרי שהיית תקופה מאווווווווד ארוכה אזרח חופשי לגמרי לדעתי נובמבר הוא גיוס אידיאלי.... אתה גם מספיק להיות אזרח וחופשי לא מעט זמן ומצד שני אין לך הרבה מדי זמן בבית לפני

Oukami Kun

New member
כן דור, אנחנו יודעים שעזבת.

אני מדבר על אלה שנשארים עד סוף הגרעין, אלה שאכפת להם מהחניכים מספיק בשביל להישאר שם עד הסוף. אני אישית דיברתי על עינת וג'ופר וחן ואופיר והילה ונוי מגעמ"א, שאני יודע שיהיה לי קשה להיפרד מהם בסוף השנה ואני כבר מכין את עצמי. אתה בחרת לסיים לעצמך את הגרעין באמצע, אל תתלונן שהוא נגמר לך מהר מדי.

דורד

New member
טוב, זה כן היה מעליב

לעומת כל הדיון שהיה בשרשור שהפך לשרשור "מתי ציניות עוברת את הגבול"... עזוב, אין לי כוח להגיב אפילו, כי אין לי הרבה מה להגיד... יש דברים שעוצרים מבעדי לענות לך מה שאני חושב עכשיו... אבל מה שאמרת היה מעליב ופוגע! ולא נעלבתי ממישהו ככה כבר הרבה זמן...

למעלה