שעון החול!

resh0

New member
לא התלוננתי כנגד מחלקת התברואה

אמת! כאשר אתקל ביצור מסריח כמוך, אברח למדרכה שניה. גם אם אתה חכם ממני, אני משלם מיסים כדי שעובדי התברואה של העריה יטפלו במפגעים כמוך ואת העבודה המלוכלכת הזאת בוודאי שאעדיף להשאיר להם. בנתיים, מנהל מחלקת התברואה - מר אלוני, כנראה ישן ובקרוב כאשר יראו מנהלי תפוז כי רמתו של הפורום ירדה לרמה שאתה מכתיב, יפטרו אותו! לאחרונה הוא הצליח יפה, אך נרדם בשמירה... הפעם אקבל את עצתך ואעבור למדרכה השניה. אני לא אשם ולא צריך להיות מושפע ממפגע תברואתי מסריח כמוך. על-כן לא תקבל עוד התייחסות ואשמח אם לא תתיחס להודעותי.

resh0

New member
אתה רציני???

שים לב למצבה של ישראל מול מצבה של הראשות הטרוריסטית הפלשתינית. ברור שבמצב לחימה כו-לם מפסידים, אבל בסופו של דבר לאחר ההתגברות על הכאב שבשכול, התוצאות נמדדות במדדים אחרים, כלומר השגי/אי השגי המלחמה. עראפת לא השיג דבר ולא חצי דבר! תחת זאת הראשות הפלשתינית קורסת ועראפת מטייל בכל העולם ולא רק כדי לדבר ולדבר (ללא תוצאות) אלא כדי להיות רחוק מאלו המחפסים לחסל אותו... נראה בעליל כי מי שהזמן פועל לרעתו הוא דווקא עראפת!!! ואנו נהיה חכמים. נראה כיצד יגיב כאשר החבל מונח על צווארו ובהתאם לפעולתו, כך תהיה תגובתנו! אחי, מה הבעיה? בודקים ומחליטים, בודקים ומחליטים.

שרוף

New member
אין דבר כזה מדינה פלשתינית לצד

ישראל.זה שקר ותעמולה של השמאל כדי ליצור מדינה דו לאומית. השמאל נתן לעראפת מדינה לצד מדינה ומה עשה עראפת? רצה את זכות השיבה ופתח באש. מדינת פלשתין האמיתית אינה קיימת יותר.בהחלטת האומות המאוחדות ב48 נקבע כי פלשתין היא מדינת ישראל. והשטחים היו תחת ריבונות ירדן.קרי האו´ם בהחלטה שלו לא הזכיר בכלל את ירדן. הפלשתינים למדו לנצל את הטמטום שלנו כעם שאתה ושכמותך הם הדוגמה לכך. איך שלא תגלגל את העניינים המציאות תחזור לחבוט בך ובשכמותך. הימין הקיצוני לא נמצא היום בשלטון בשלטון נמצא הליכוד שהוא ימין מזוייף. חבורת שרים לקקנים צבועים ומושחתים שחברו לשמאל הרקוב והמטורף. אם הימין האמיתי היה היום בשלטון עראפת כבר מזמן היה בטוניס מלקק את הפצעים שלו ואומר תודה שהוא בכלל חי ואתה ושכמותך הייתם נמקים בבית הסוהר. אני ועוד רבים יודעים בדיוק מהי המטרה שלך. המטרה שלך היא להפוך את מדינת ישראל למדינה דו לאומית שבסופה תטמע בתוך האיסלם. אתה ושכמותך אתם הרעל שחודר לכל חלקה טובה באחדות האמיתית של העם ומפורר את החברה בישראל.

אם הבנתי נכון.....שרוף!

הרי כל רצונך הבוא לזרוק את היהודים לים רק כדי להוכיח לנו שצדקת!

שרוף

New member
אז לא הבנת נכון כבוש.

שוב פעם אתה מתייחס רק אלי ולא לגופו של עניין. זה הרגל לא טוב. אתה צריך לעשות משהו בעניין הזה. אני כתבתי על עובדות לא על רצונות ולא על חלומות. רק עובדות. נא בבקשה להתייחס לעובדות. אף אחד לא יכול לבוא ולסתור את העובדות שאני מציג כאן.

יש דבר אחד בטוח...שרוף!

שאני ואתה חלוקים על העובדות! למשל, העובדה הפשוטה שהאו"ם החליט על הקמת שתי מדינות ב-48 ואתה מספר סיפורי הופמן שאין כל עניין בהם!

שרוף

New member
אז עכשיו אתה מתחיל לשכתב את

ההיסטוריה? ב48 החליט האום החלטה אחת והיא הקמת מדינת ישראל.

פלסטינאים בתוכו

אינני יורד לסוף ההגיון שבדבריך - ההיפך הוא הנכון. אם ישראל תשלוט על כל השטח שבין הים לנהר הירדן - האוכלוסיה הפלסטינאית תלך ותגדל ותוך 20 שנה ( תחזית פסימית ) או 50 שנה (תחזית אופטימית ) הם יהוו את הרוב במדינה וישלטו בה. ההפרדה ויצירת שתי מדינות נפרדות: הפלסטינאים במזרח וישראל במערב, תפרדנה בין האוכלוסיות ותבטיח רוב ישראלי במדינת ישראל לדורות. אנשים בדעותך יביאו ליצירת מדינה דו לאומית שתטמע בתוך עולם מוסלמי.

שרוף

New member
תקרא עוד פעם ותראה שאתה ואני באותה

דעה. אני נגד מדינה פלשתינית בשטחים זה לא אומר שאני חושב שאנו צריכים להיות בשטחים.את השטחים צריך להחזיר לירדן ולא ליצור מדינה פלשתינית בשטחים. זה יהייה אסון לדורות. פלשתין היא שקר אין היום יותר פלשתין עד 1947 היה דרכון שכתוב בו פלשתינה א´י. וכל מי שנכנס לשטחים נכנס תחת אישור כניסה של ירדן קרי הממלכה ההאשמית. לכן רעיון מדינת פלשתין הוא בעצם חיסול ישראל. עובדה שעראפת לא היה מוכן לקבל מדינה פלשתינית לצד ישראל כי כל הוויתם וכמיהתם של ערביי השטחים זה מדינה מהים ועד לנהר. זכות השיבה זה חיסול ישראל. אני בעד הפרדה מוחלטת קרי גבול בין ירדן לישראל.

הגזרת הגלגל לאחור

מה שניתן היה לעשות מכוח הכוח לאחר 1967, לא ניתן לצערי לעשות היום. מאז ועד היום "הצלחנו" לגבש את הלאום הפלסטינאי והיום הוא תובע את מדינתו. לא יתכן כל הסדר והפסקת שפיכות הדמים ללא הקמתה של מדינה פלסטינאית באותם השטחים בקירוב שנכבשו מידי ירדן

resh0

New member
אתה טועה.

מה שניתן היה לעשות בכוח אז, ניתן יהיה לעשות גם היום אם רק נרצה. מה זה "מדינתו"? לעולם לא היתה לפלשתינים מדינה ועל-פי הערכתי גם לא תהיה. ביננו לבין הסורים אין שפיכות דמים למרות טענותיהם על-כך כח נכבש מהם הגולן. הסדר? זה חשוב! אבל הפסקת שפיכות דמים, חשובה יותר!!! הפלשתינים מעולם לא פיספסו הזדמנות לפספס והם ימשיכו כך. עליהם לעשות בדק בית ולהסתכל על עצמם והשגיהם. אני מאמין שיגיע היום בו הם יבינו כי עליהם להתפשר עם ישראל ולהסכים להסתפק בכ- 50% משטחי יו"ש בתמורה להסכמה להפרדה פיזית הכוללת את פלשתינאי ישראל שיטרונספרו אל השטח המיועד. רק כך יתכן "שלום" ולא סתם "הסכם שלום" שערכו יהיה כמו יתר ההסכמי שנחתמו מול הראיס הטרוריסט.

שרוף

New member
מה שאפשר היה לעשות אז מכוח הכוח

אפשר היום לעשות יותר בכוח. הקמת מדינה פלשתינאית בשטחים היא חיסול מדינת ישראל.

למעלה