שעון החול!

שעון החול!

מאז מלחמת 67 שעון החול עבד לטובתנו. הערבים גילו את כוח ההרתעה שלנו, נתפשנו בתודעתם כמעצמה עולמית שלא ניתן לנצחה, העוצמה הישראלית הייתה הגורם לשלום עם מצרים, היא גרמה לערבים להשלים עם קיומה של מדינת ישראל ואנחנו בזבזנו את השנים האלה בהקמת עוד מאחז ועוד התנחלות שבסופו של דבר יפונו או יתפנו מעצמן. היו לנו עשרות שנים כדי לבצע שינוי היסטורי ביחסינו עם הפלסטינים ולגמור עם הסכסוך, אחת ולתמיד, אך הסתובבנו עם תחושת עוצמה אינסופית. בבוקר היינו דוד המלך שניצח את גוליית ובערב שיחקנו את המסכנים, ניצולי מחנות ההשמדה. זהו סיפור אופייני לכל לאומנות, ווריאציה לאומית של מאניה בבוקר ודיפרסיה בערב. היום, כאשר אזל החול בשעון וכשהאינתיפאדה מצליחה לרסק את כוח ההרתעה הישראלית בשטחים ומחוצה להם, מתברר כי העוצמה הישראלית של היום משרתת אותם יותר מאשר אותנו, הפלסטינים הם כמו מתאבקי סומו שלמדו להשתמש בכוח שלנו, נגדנו. עם עליית הימין הקיצוני לשלטון, שעון חול חדש החל לתקתק וכאשר יאזל החול יתברר, אחת מן השתיים, או שתקום מדינה פלסטינית לצד ישראל, או שתקום מדינה פלסטינית במקום ישראל - וההחלטה כולה בידינו!

resh0

New member
לכן עראפת חושש לחייו....

בקרוב הוא יצטרך להיות זה שיקבל את ההחלטה! 1. מלחמה כנגד הטרור עמ"נ להציל את עצמו ועל מנת להכנס למו"ם עם ישראל בו ייאלץ להתגמש הרבה עם עמדות ישראל כדי לסגור הסכם שפוי, או... 2. השארת המצב בעינו, לאחר מותו/חיסולו תחל מלחמת חמולות עקובה מדם ובמציאות הזאת יבין עראפת כי גם מהשמיים הוא לא יזכה לראות מדינה פלשתינית מוקמת. בנתיים נגביר עליו את הלחץ כדי לעזור לו להחליט מהר...

אני מבין שהתחלת לדאוג לערפאת..resh

כך או כך, גם כל מה שאתה אומר לא פותח דרך חדשה על שתי הדרכים שהצגתי!

resh0

New member
ישראל תקבל החלטות אחרי מותו/חיסולו

של עראפת! נחכה שתסתיים לה מלחמת החמולות העקובה מדם על מישרת הראיס ובהתאם לתנאי השטח החדשים, נקבל החלטות חדשות. אזרחי ישראל לא טיפשים! הם יראו את המצב בשטח, ישקלו את רעיונותיהם של המועמדים ויקבלו החלטה חכמה.

יש לו שבע נשמות...resh0!

ואני לא סומך שתחזיק מעמד עד שימות!

resh0

New member
לי יש סבלנות. לחמולות אין!

ועראפת יודע זאת היטב.

כך או כך....resh0!

אני לאסומך על ערפאת - תמיד אמרתי שאתם, בימין הקיצוני, נותנים לו את זכות ההחלטה הבלעדית!

resh0

New member
בהחלט להחלטתו, כך תהיה פעילותנו.

בנתיים נעזור לו להחליט באמצעות לחץ רציף.

resh0

New member
זאת השאלה שעראפת צריך לשאול...

את עצמו בעיקר. שעון החול עובד דווקא אצלו... הוא יודע זאת היטב ולא מסתיר זאת.

לא נראה לי..... resh0 !

שאתה באמת חי במדינה - עוד שנה, ללא שינוי המצב, וישראל תהפוך למדינת עולם שלישי. אני מניח שגם אם אתה נמצא כרגע בארץ, הרי שבהזדמנות הראשונה תתפוס מטוס להתרחק מכאן, כמו מאש!

resh0

New member
אתה רציני???

שים לב למצבה של ישראל מול מצבה של הראשות הטרוריסטית הפלשתינית. ברור שבמצב לחימה כו-לם מפסידים, אבל בסופו של דבר לאחר ההתגברות על הכאב שבשכול, התוצאות נמדדות במדדים אחרים, כלומר השגי/אי השגי המלחמה. עראפת לא השיג דבר ולא חצי דבר! תחת זאת הראשות הפלשתינית קורסת ועראפת מטייל בכל העולם ולא רק כדי לדבר ולדבר (ללא תוצאות) אלא כדי להיות רחוק מאלו המחפסים לחסל אותו... נראה בעליל כי מי שהזמן פועל לרעתו הוא דווקא עראפת!!! ואנו נהיה חכמים. נראה כיצד יגיב כאשר החבל מונח על צווארו ובהתאם לפעולתו, כך תהיה תגובתנו! אחי, מה הבעיה? בודקים ומחליטים, בודקים ומחליטים.

אתה לא רציני..... resh0 !

בדבר אחד זכית להסכמה ממני: במלחמה כולם מפסידים, נכון! וחוצמזה: א. אין התגברות על השכול, אני לא מאחל לך לחוות זאת כדי להבין מהו שכול. ב. לא ידוע לי ובוודאי לערפאת שמישהו מחפש לחסל אותו, חוץ כמובן מכמה סהרורים במחנה שלך. ג. החבל אולי מונח על צוואר ערפאת, אבל אני נואשתי מלסייע לו - העניין הוא שחבל כזה מונח גם על צווארנו וזה מה שמדאיג אותי יותר מכל. ד. עובדות החיים מראות כי הזמן פועל לרעתנו, אתה עצמך הרי טענת כי בזמן שמיר היה מצב יותר טוב, לא? ה. כך או כך, אינני סומך על המחנה שלך, שחלק נכבד ממנו כבר יושב בנויורק של ליטא. לסיכום, בכל מקרה המצב נראה לי שונה משהו נראה לך - ועל זכיתם אתה והמחנה הקיצוני שלך לכינוי: סהרורים, ובצדק!

resh0

New member
כאשר נגמורת המילים...מספיק.

סהרורי תקרא לאבא שלך שהלך לישון מוקדם והציק לאמא שלך ששכחה לקחת גלולה. אם לא תפסיק עם הביטויים הללו, לא תקבל תגובות ממני ואדאג גם שלא תקבל תגובות מאף אחד! אם הצלחת להרגיז אותי, אז באמת הגזמת. 1. אינך יודע אם אני מכיר את השכול או שלא ואולי שמת לב שאינני נמנה על אלו שנוהגים לרקוד על דם. השכול תמיד נשאר במשפחה! אבל המדינה כמדינה, מתגברת ואבוי אם לא תתגבר. 2. עראפת עומד בראש מחולה שלטת, כאשר מספר חמולות עורבות כדי להשתלט על העניינים עם מותו/חיסולו של החיה הדו רגלית. לא מפריע לי מי יהיה זה שיחסל אותו, זאת היות וברור לי שהוא לא פרטנר להסכם שלום, אז איזו זכות יש לו לנשום מולקולה אחת של אוויר? יגיע היום של עראפת במהרה בימינו. 3. רחוקים אנו ממצב של חבל מונח על צווארנו ואני יכול לבשר לך שיש בכוחה של ישראל יכולת לבצע מהלכים מדהימים שירתיעו כל אחד מלחשוב בכלל להחזיק בחבל... צריכה רק להתקבל החלטה ואני צופה שהיא תתקבל לאחר שיסתיים המנדט של ממשלת האחדות הקיקיונית. 4. הסכם אוסלו האומלל הוא זה שהביא אותנו למצב פחות טוב, אבל להבדיל ממך הסבור כי יש לזרום עם הטעויות, אני בדיעה שיש לתקן טעויות ואכן כך נעשה. 5. אנחנו לא צריכים שתסמוך על המחנה שלנו, אנחנו דווקא בעד לבער עשבים שוטים בדמותך. הגיע הזמן שתנסה לקבוע קריטריונים למושג "קיצוני". לאחר שאבין מהו קיצוני ננסה יחד לקבוע מיהוא זה העונה על הקריטריונים למושג "קיצוני". מתאים לך?

אין ספק בכך..... !resh0

שאם תראה אותי ברחוב לבטח תברח למדרכה השניה. בכל מקרה, אני גם יותר חכם ממך ומשאיר את העבודה המלוכלכת הזאת, שיעשו אחרים במקומי - הם די מצליחים לאחרונה!

אבו-דני

New member
Resh0 לכבוש חכם הוא בעל P.H.D

(מושלם) P = PERFECTLY (חסר תקנה) H = HOPELESS (אהבל) D = DUMBO

למעלה