שעוו"ה

מי שיכול לתת לי כל מיני אתרים של...

פלטות או פלטות בצבעים: ורוד, כתום, וסגול אז שיתן לי בבקשה...

טיוטראלים פליז!

היי! תראו,אני צריכה קצת עזרה. יש לי רק צייר,ואני צריכה טיוטראלים טובים ומוסברים ביותר (עדיף בעברית) לכל מיני דברים ואביזרים,או תוכנה חינמית שלא מביאה צרות למחשב,שיש אליה טיוטראלים,והיא נוחה לשימוש. תודה רבה רבה לעוזר!

אין לוח..נראה לי אז

ביום שבת מתחילות ההצבעות למיס פורום.. כל אחת תשלח לי שם של ילדה שהיא חושבת שצריכה לזכות.. רק בזכות ההשקעה שלה ההצללות וכו'..

S t i v a

New member
בקשר לפלטות..//=

לא הבנתי איך להשתמש בה ז"א איך אני בכלל.. בלעעט אממ נגיד פירסמתן פה פלטה? אוקיי, מה אני אמורה לעשות איתה? לשמור אותה, ו..? להעלות לצייר, ומה הלאה? איך אני משתמשת בה? עם איזה כלי פועלים? קראתי משהו על 'טפטפת' או משהו כזה, אבל לא מצאתי, ואין לי מושג איך משתמשים בפלטות S:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהסבר קצר ../images/Emo13.gif

[בצייר] תסתכלי בקובץ
בירוק סימנתי לך את כלי הטפטפת. תלחצי על הטפטפת ואז תלחצי על הגוון הראשון בפלטה [הכי ככה, מס' 1] אח"כ תלחצי על הכלי המסומן בורוד- המברשת- ותצבעי בחלקים הרצוים [על הבייס, סתם ככה..] עכשיו- כל פעם כשאת עוברת מגוון לגוון וממשיכה בהצללה/ציור/מה שזה לא יהיה את לוחצת שוב על הטפטפת ולוחצת על הגוון הבא [מס' 2] ואז על המברשת [בדר"כ זה עובר אוטומטית אחרי בחירת הגוון עם הטפטפת לכלי האחרון שהשתמשת בו לפני שלחצת על הטפטפת] וממשיכה ביצירה. מקווה שהבנת את הסברי העילג [^^;] ושהצלחתי לעזור

S t i v a

New member
אויי תודה ענקית ענקית ענקית, אבל-

למה אני לא יכולה לפתוח גם פלטה וגם בייס? ז"א, אני פותחת פלטה מסוימת, סבבה, ואז אני מנסה להוסיף בייס, ומופיע לי: 'האם לשמור שינוים ב'פלטה' ? ' ולא משנה מה אני לוחצת (חוץ מביטול), הפלטה נעלמת והבייס עולה. איך אפשר לשים גם בייס וגם פלטה? או שאני צריכה לקחת את זה מחובר? ז"א אם מישהי מפרסמת את זה ביחד? תודה רבה רבה רבה, ומקווה שהבנת משהו ממה שחירבשתי D:

Stinki Winki

New member
את צריכה לפתוח דף חדש בצייר

ולהדביק (Ctrl+v או עכבר ימני>הדבק) את הפלטה, ואותו דבר- להדביק את הבייס לידה.

grobear

New member
../images/Emo45.gif

אפשר גם לפתוח דף חדש, לעשות קליק ימני ולבחור הדבקה מתוך, ואז להוסיף הדרך הזו את הביס ואת הפלטות

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifלא ידעתי איפה לכתוב ../images/Emo122.gif

אז, המ.. לוח? שפ"מ? בבקשה?

למעלה