שעוו"ה

למה מותר לשרשר רק דולי אחת בשדח"ם?

יש לי הרבה דוליז שאני עושה ואני רוצה לשרשר. כל כמה זמן נפתח שדח"ם? ואם מותר רק אחת,אז לאיפה אני יכולה לשרשר את השאר?

ronisssssss

New member
תשובה:

מותר רק דולי אחת לשדחם כי אלה החוקים.. ויש סיבה לכך כי אם כולם יתחילו להפציץ בדוליז זה יהיה עמוס מידי ויצור בעיות ולא יהיו הרבה תגובות בונות לכל אחת מהדוליז. את הדוליז האחרות שלך את יכולה לשרשר לשדחמים הבאים או שאת יכולה לעשות דוליז בשביל תחרויות שונותשיש בפורום או בשביל פינות שונות כמו דל"ת למשל או דולי לצביעה וכו'...

איך עושים היילייט?

איך עושים נקודות אור? אני פשוט לא יודעת,ואני נורא צריכה! ולמה לא פתחו שדח"ם חדש? עשיתי כבר שתיים!

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifשדח"ם נפתח פעם בשלוש ימים ../images/Emo13.gif

כל שדח"ם תפרסמי דולי אחת, את השאר תשאירי בתיקיה ובשדח"ם הבא את יכולה לפרסם דולי אחת. חוץ מזה, כמו שרקיע אמרה למעלה, לא חייבים לפרסם את כל הדוליז. מתגובות שאת מקבלת על דולי מסויימת את יכולה ללמוד ממנה ולקחת טיפים והערות וליישם גם בדוליז אחרות- גם מבלי לפרסם, אלא פשוט להשאיר לעצמך, או לפרסם בעתיד. השדח"ם לא נפתח כל רגע שמישהי עושה דולי חדשה או יותר, אלא פעם ב-3 ימים כי אחרי 3 ימים השרשור פשוט מפסיק לקפוץ.

עזרה דחוף

למישהו יש פלטה ירוקה בהירה יפה כזאת.... בבקשה למי שיש להביא לי!!!

S t i v a

New member
עזרהה *-*

כשאני מעתיקה פלטות לצייר משתנים לי הצבעים..ולרוב הם הופכים לחומים. הלפ, סומבאדי?

זוהרינה

New member
מכירה את זה

את צריכה לפתוח קודם ת'פלטה ולא ת'בייס, ופלטה צבעונית.. זה תמיד עוזר.

../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמישהי בבקשה??../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לצבוע את הבייס הזה בחום נו אני לא מצליחה
פליז פליז פליז

למעלה