שעווה

focus3

New member
שעווה

היי, אני בן 16 בכיתה י' .. פעם כתבתי הודעה-שתיים אבל עכשיו אני מעדיף לשנות כינוי מתאמי פרטיות . בבי"ס יש עלי תווית של הומו . מידי פעם אני יורד לילדים סטרייטים . כמובן שזה בני לבין אותו אחד בסודיות . אממ.. ילד אחד בקש ממני לבוא לעשות לו מסג' . אמרתי שאני ממהר אבל הוא לחץ עלי ... הוא נעל את הדלת (בפנימיה) בטענה שלא יחשדו.. התחלתי לעשות לו מסג'..אח"כ הוא הוריד חולצה בטענה שיותר מרגישים את המסג'..--> אח"כ בקש ברגלים--> אח"כ הוריד ת'ג'ינס בטענה שצריך להרגיש את המסג'-->אח"כ בקש ממני על שרירי התחת-->אח"כ... הוריד את התחתון בטענה ש...תנחשו...מרגישים יותר טוב את העיסוי :) .. אח"כ אני זרמתי ושאלתי אותו אם אפשר ללקק . הוא אמר לא ואז מיד תקן "מה זאת אומרת ללקק"? אני: "סתם ללקק ת'תחת".. הוא: "טוב" אני מתחיל ללק את הפס..ואז נדמה לי שהוא שאל אותי אם אני רוצה לרדת לו . עניתי בחיוב . ירדתי לו..אמנם אני לא יורד בצורה טובה אבל הוא גמר (לא בפה שלי.. מתי שלקקתי מהצד) . אח"כ הוא בקש ממני שאני יקבל ממנו , אמרתי לו שאני ממהר , הוא לחץ ואני התעקשתי שלא . אתם יודעים למה
כי התחת שלי מלא שערות
כל הגוף
לא נוח כל הזמן לגלח .. אני רוצה כבר להוריד עם שעווה ולהשתזף..להזקיע בעצמי
עד שזרמתי איתו והכל נהרס.. אני רוצה בכל הגוף
אבל אני לא מבין בזה וגם זה יכול לעשות קוויות וחם ו...

resputin

New member
ממ... שעווה..

תראה, אני חושב שזו יותר שאלה לפורום למשל טיפוח ויופי, כי אני מניח שהן יותר מבינות עסק מאשר חלקנו הגדול. בנוסף לזה, אם אתה יכול לממן את זה, אני מניח שיש קוסמטיקאיות כאלה או אחרות שמסירות שיער -אך זה יקר. בכל מקרה לא הייתי מציע לך לגלח... הרבה עבודה, מחזיק קצת זמן וצומח הרבה יותר שיער, כהה יותר. בהצלחה.

focus3

New member
אני לא יודע איפה קיים פורום כזה

אבל אני יודע שקיים בפורום בנות (מן הסתם מתעסקות בספור ההורדת שיער) . הי בנות , הגיבו , עזרו ..

detleth2

New member
בהצלחה, ולעומת זאת...

אני גם שעיר ופחדתי לחשוף את הגוף שלי והיו לי בעיות איתו אבל עכשיו אני שם זין. אם זה מפריע לך מבחינה כזאת אני לא תומך בהורדת שיער כי זה בשביל מישהו אחר ועדיף שתהיה עם מישהו שמקבל אותך ונמשך אלייך ואנשים צריכים לשים פס אחד גדול עם הסטיגמה של מה זה יפה ומה זה לא, שכל אחד ימציא לעצמו את היופי שלו ואם זה מפריע לך ולך יש בעיה אם זה ולא נוח לך תעשה משהו בנדון או תקבל את עצמך, אך אך אם זה בשביל סטוצים ובשביל אחרים בלבד אני לא חשוב שכדאי לך. גם הגוף שלי מלא בשערות והתפתחתי מוקדם מאוד עוד לפני שסיימתי את החטיבה אבל צריכים ללמוד לקחת דברים בפרופורציות וזה אכן משהו שלומדים ואל לצריך להחפז עם דברים, אלא לקחת את הזמן. היו לי חברים שהיו חלקים לגמרי ויפים, וחלק שעירים וחלק שונים ומשונים וכל הצורה החיצונית היא איזה משהו חברתי שתקוע לנו בראש שחייבים להיות חלקים, עדיף גם גבוהים ורזים וארים במראה. די לזה!

resputin

New member
אם לומר את האמת אייל,

וזה גם לאחר שראיתי אותך בתמונות עם רוב החזה חשוף מההצגה שלך, למרות שאתה שעיר ובדר"כ יש לי בעיה עם גוף שעיר, משום מה השעירות שלך ממש ממש לא משנה.. גם זה מתאים לסוגי אנשים, אני מניח.. הולם, בצורה כזו או אחרת. בתכל'ס? הכי טוב שהתחלת להשים זין..

Simbbam

New member
אני תוהה לעצמי

אם הנושא הבוער פה הוא באמת נושא השעווה וגופך השעיר. בוא אני אגיד לך קודם כל שהרבה בנים אוהבים שיער על הגוף, זה מאוד גברי ולדעתי האישית זה סקסי ביותר. כמו שזה נשמע, קצת מנצלים אותך בפנימייה הזאת שלך, אני מבין שאתה אולי (לא ציינת בדיוק) הומו ואתה מרגיש צורך לפרוק את עצמך, ולהתנסות, אבל אל תתן לחבר'ה שם לנצל אותך רק בגלל שהם יודעים עליך. בהצלחה
מתן.

Honkeyman

New member
זה הכל עניין של טעם....

אבל אם יותר נוח לו עם עצמו כאשר הוא ללא שיער בכל הגוף, אז בכיף שיהיה לו ושיעשה את זה! רק תיזהר משעווה... לא ממש היה לי ניסיון בזה, אבל לתלוש ככה שערות מהגוף בטח חוויה לא נעימה... וכמו שאמרו לפניי - זה חוזר, ארוך יותר, כהה יותר ועבה יותר. כמובן, אם יש לך אפשרות לממן, הייתי ממליץ על לייזר. אבל זה נתון בשיקולים פיננסיים וכמובן שיקולים שלך.

תיקון

עם שעווה לוקח לשיער יותר זמן עד שהוא צומח, והוא צומח יותר דק וחלש.

resputin

New member
מתן, יש לי שאלה,

למה קראתי שלוש או ארבע הודעות (ב"ב וכאן) שאתה בעצם משתרשר אליי ולא להודעה הראשית? זה נורא מבלבל :).. אם אתה מתכוון לכתוב להודעה הראשית ולא תגובה להודעה שלי תעשה זאת. אחרת אני סתם חושב שאנשים משקיעים במה שאני כותב וכותבים פידבק

Simbbam

New member
אה, אופס ../images/Emo13.gif

אני רגיל למערכת הפורומים של נענע בלעעעע
אני אקח את זה לתשומת לבי! שבת שלום לכולם! מתן.

למעלה