שעווה
היי, אני בן 16 בכיתה י' .. פעם כתבתי הודעה-שתיים אבל עכשיו אני מעדיף לשנות כינוי מתאמי פרטיות . בבי"ס יש עלי תווית של הומו . מידי פעם אני יורד לילדים סטרייטים . כמובן שזה בני לבין אותו אחד בסודיות . אממ.. ילד אחד בקש ממני לבוא לעשות לו מסג' . אמרתי שאני ממהר אבל הוא לחץ עלי ... הוא נעל את הדלת (בפנימיה) בטענה שלא יחשדו.. התחלתי לעשות לו מסג'..אח"כ הוא הוריד חולצה בטענה שיותר מרגישים את המסג'..--> אח"כ בקש ברגלים--> אח"כ הוריד ת'ג'ינס בטענה שצריך להרגיש את המסג'-->אח"כ בקש ממני על שרירי התחת-->אח"כ... הוריד את התחתון בטענה ש...תנחשו...מרגישים יותר טוב את העיסוי
.. אח"כ אני זרמתי ושאלתי אותו אם אפשר ללקק . הוא אמר לא ואז מיד תקן "מה זאת אומרת ללקק"? אני: "סתם ללקק ת'תחת".. הוא: "טוב" אני מתחיל ללק את הפס..ואז נדמה לי שהוא שאל אותי אם אני רוצה לרדת לו . עניתי בחיוב . ירדתי לו..אמנם אני לא יורד בצורה טובה אבל הוא גמר (לא בפה שלי.. מתי שלקקתי מהצד) . אח"כ הוא בקש ממני שאני יקבל ממנו , אמרתי לו שאני ממהר , הוא לחץ ואני התעקשתי שלא . אתם יודעים למה
כי התחת שלי מלא שערות
כל הגוף
לא נוח כל הזמן לגלח .. אני רוצה כבר להוריד עם שעווה ולהשתזף..להזקיע בעצמי
עד שזרמתי איתו והכל נהרס.. אני רוצה בכל הגוף
אבל אני לא מבין בזה וגם זה יכול לעשות קוויות וחם ו...
היי, אני בן 16 בכיתה י' .. פעם כתבתי הודעה-שתיים אבל עכשיו אני מעדיף לשנות כינוי מתאמי פרטיות . בבי"ס יש עלי תווית של הומו . מידי פעם אני יורד לילדים סטרייטים . כמובן שזה בני לבין אותו אחד בסודיות . אממ.. ילד אחד בקש ממני לבוא לעשות לו מסג' . אמרתי שאני ממהר אבל הוא לחץ עלי ... הוא נעל את הדלת (בפנימיה) בטענה שלא יחשדו.. התחלתי לעשות לו מסג'..אח"כ הוא הוריד חולצה בטענה שיותר מרגישים את המסג'..--> אח"כ בקש ברגלים--> אח"כ הוריד ת'ג'ינס בטענה שצריך להרגיש את המסג'-->אח"כ בקש ממני על שרירי התחת-->אח"כ... הוריד את התחתון בטענה ש...תנחשו...מרגישים יותר טוב את העיסוי