שנתיים אין סקס

panda azlanit

New member
מריוס ויוסי

לתפוס באיבר כאילו מה אתם רציניים או צוחקים? כאילו לאנוס אותו? ומה אם הוא ידחה אותי? אני אפגע נורא...

panda azlanit

New member
את כל כך צודקת

אחת הסיבות שיש לי בעייה "לתפוס אותו באיבר" זה שהאמת היא שאני מאוד פגועה ממנו. כאילו שנתיים בלי סקס - בכל זאת הצטבר לו עלבון. ועם כל האני פגעה הזה קשה לי לאנוס אותו זה רק יפגע בי יותר שהייתי צריכה לאנוס את בעלי בשביל לקבל סקס....

את מתארת

דפוס של אדם לא מיני במיוחד מלכתחילה (פעם בשבוע בהתחלה, כשכל ההורמונים גועשים ויצרים מתלהטים מהתלהבות של "להיות עם מישהו חדש" - זה מעט יחסית לשלב תחילי ביחסים). כנראה שגם את לא כל כך, אבל יחסית אליו הרבה יותר (ואולי הרבה הרבה יותר). אני הייתי מחלקת את הבעיה לשתיים. הצורך בסקס (פיזי), הצורך ביוזמה שלו כהוכחה להיותך מושכת (פסיכולוגי). אני מתרשמת שהחלק הפסיכולוגי שולט בהרגשה שלך, יותר מהצורך הפיזי (או לא פחות). הבעיה המרכזית המסתמנת שהבעיה היא לא רק מינית, אלא אינטימית באופן כללי. האם היותו סגור גם אומר שהתקשורת האינטימית ביניכם גם כן "סובלת"? קרי הבעת רגשות, חיבה וכיוצא בזה? או שזה רק "הקטע הפיזי"? איך הוא בקשרים האחרים שלו "עם העולם"? האם יש לו חיי חברה?

panda azlanit

New member
בסך הכול

בסך הכול לי ולבעלי יש קשר חברי טוב. הוא מעניין אותי בתור בן אדם בתור אישיות. גם אני מעניינת אותו. או ככה אני מקווה. וחוץ מזה הוא אבא נפלא... בעלי קורא הרבה ספרים על פיתוח מיומנויות תקשורת על איך להעלות את הבטחון העצמי אז כנראה שזה משהו שהוא לא מרוצה ממנו...

seeyou

New member
"בעלי קורא הרבה על פיתוח מיומנויות תקשורת"|כן

אז תקני לו KAMASUTRA אין תקשורת אחרת בין המינים במיוחד בנשואים.

גם אני רוצה כזה

מאגר

seeyou

New member
מי לא מרשה לך?../images/Emo152.gif הכול נמצא ברשת

ישנם תמונות-מצגות בשפע-רק צריך לרצות אותם אם יש לך שאלות בנושה אשמח לעזור.

seeyou

New member
ישנם הרבה דרכים "לאנוס" אותו או לפתות אותו

לדעתי,אם הוא לא אימפוטנט-100% או יש לו ליבידו נמוך תוכלי ליהנות מיחסי מין (אפילו חלקי) יש לי הרגשה שאת עדיין לא מצאת את הדרך אליו-בלי נאומים או הסברים ייתכן שיש לו פחדים שהוא לא מספיק גבר (את יודעת במקרה על ההיסטוריה שלו עם נשים?) בקשר ל אימפוטנט-100%"
שתי חברות נפגשות אחרי הרבה שנים שואלת הראשונה מה שלום בעלך? לא טוב,עונה השניה מה יש לו? הוא נכה 100%! למה? הוא כבר לו יכול לזיין לכן נתנו לו 100% נכות מצבך טוב עונה הראשונה למה? בעלי נכה 300% איך זה ייתכן? לזיין כבר לא יכול-לכן נתנו לו 100% נתן לעצמו מכה עם האצבעות
-תוספת של עוד 100% ואתמול שרף את הלשון במרק

יש סריסים שנולדו כך מבטן אמם, יש סריסים שנעשו

סריסים על-ידי בני אדם, יש סריסים אשר עשו עצמם לסריסים למען מלכות שמים. מי שביכלתו לקבל, שיקבל (מתי, פרק יט) האם את רוצה לקבל, יכולה לקבל?

גם לך לא חסר

את עושה צחוק מותק? שנתיים בלי סקס ורק עכשיו באת להתלונן? אני מסיק מזה שגם את חיה בשלום עם המצב הזה ושבאת הנה לא כדי להתלונן שרע לך אלא כדי לברר אם זה "בסדר" - בדיוק כמו הנשים שמתלוננות פה כשהן תופסות את בניזוגן גולשים באתרי פורנו. אז לשאלתך האמיתית - לא, זה לא בסדר אבל את מי זה מעניין, הרי אף אחד לא צריך לדעת - במקרה הכי גרוע, אם מישהו שואל, תשקרי לשקר זה דווקא בסדר.

panda azlanit

New member
אני רוצה סקס

אני לא מסכימה עם מה שכתבת מדען. אם תקרא את כל השרשור תראה שגם ניסיתי לדבר וגם ניסיתי לפעול. אני מאוד רוצה סקס וספציפית עם בעלי (כאילו רוצה דווקא ורק עם בעלי. ולא עם מישהו זר.

panda azlanit

New member
כמו שכבר כתבתי פה

אני כל הזמן מנסה לדבר איתו. דיברתי איתו על העניין הזה כבר לא פעם. לא פעם אמרתי לו שמבחינתי זה מרכיב חשוב מחיי המשפחה והזוגיות. אבל בתגובה הוא פשוט נסגר בעצמו ושותק. ליזום משהו להראות שהוא מעוניין הוא גם לא מתכוון. בכלל בכל הקטע האמוציונלי רגשי (של לדבר על זה וכו') הוא מאוד מאופק.

panda azlanit

New member
אמרתי לו את זה המון פעמים בהמון וריאציות

וכמו שכבר כתבתי כשאני אומרת לו את זה אפילו במיליםהאלה הוא מסכים איתי. מסכים שיש פה בעייה. אבלהוא לא עושה כלום. נראה לי שהוא מסכים רק בשביל שאני ארד ממנו. הוא לא מנסה לפתור את המצב לא בעצמו ולא דרך מומחים.

../images/Emo12.gif מי שמאוד רוצה סקס

ולא מקבלת שנתיים, עושה מהפכה צרפתית עם עריפת ראשים!!! או "בוגדת", או עוזבת. אם עדיין לא הגעת למצב ליזום בעצמך, או להתעקש על פתרונות, שלא לדבר על למלוק לו את הראש (בצחוק, בצחוק) זה סימן שאת רוצה אבל לא מ-א-ו-ד! אני מאמינה שאת סידור נוח, ויתכן ומדובר בבחור א-מיני שמצא את אושרו בדמותך. יש לו מסגרת (של שותפות), יש לו חיים משלו, יש לו ילדה. חייו מסודרים, ולא יכול היה לחלום על מצב יותר טוב. למה את חושבת שיעשה משהו להפר את שלוותו. היה כאן לפני כמה ימים שרשור של אישה שלא מקבלת את מה שהיא הייתה רוצה במיטה. מציעה ללכת לקרוא את תגובות הגברים שם כדי להבין מול מה את ניצבת.

למעלה