שנתיים אין סקס

panda azlanit

New member
שנתיים אין סקס

אהלן ערב טוב לכולם! הנושא אצלי הוא בנאלי ומצחיק. רק משום מה בא לי לבכות. אני בת 36. בעלי בן 42. הילדה בת שנה וחודש. מבחינה חיצונית אני נראית די טוב. ככה לפחות נדמה לי. אני מטפחת את עצמי ודואגת למראה שלי. כתוצאה מהסקס האחרון (שהיה אחרי חצי שנה בלי סקס) באה לעולם הילדונת שלי. מאז שום דבר. ככה שיוצא שבמרץ ימלאו שנתיים לחיים בלי מין. בעלי אדם מופנם. עסוק במימוש עצמי בתחום המקצועי והאישי. בסדר העדיפויות שלו סקס לא נמצא אצלו במקום הראשון. וזה עוד בצורה עדינה. בצורה עדינה כי נראה לי שסקס לא נמצא אצלו בסדר העדיפויות גם בעשרים המקומות הראשונים. לדבר על הנושא הזה הוא לא רוצה. גם לא לפנות למומחים. מאהבת אין לו (הוא חוזר הביתה בזמן. אין שום הוצאות כספים חריגות.). בתור בעל הוא טוב. אוהב את הילדה. אומר שאוהב גם אותי. האם כדאי לי ושווה לי לוותר על סקס בשביל המשפחה?

אייבורי

New member
לא

כן איך אדם זר יכול להחליט עבורך כזאת החלטה ? מה שכן, במקום לדבר איתנו, כדאי שתדברי איתו תגידי לו שזה חסר לך, שאת חושבת שזה חריג מאד וכדאי שתלכו למטפל המתמחה בנושא

panda azlanit

New member
אייבורי

כתבתי בהודעה שלי "לדבר על הנושא הזה הוא לא רוצה. גם לא לפנות למומחים". אז מכאן אתה יכול להבין שמה שאתה מציע נוסה ולא הלך. אתה כתבת לי "כדאי שתדברי איתו תגידי לו שזה חסר לך, שאת חושבת שזה חריג מאד" אני דיברתי איתו לא פעם. אבל בתגובה הוא נסגר בתוך עצמו ושותק. כתבת גם "וכדאי שתלכו למטפל המתמחה בנושא". דיברתי גם על זה לא קורה כלום.

אייבורי

New member
באמת בעיה

בשביל סקס באמת צריכים שניים ואם אחד לא מדבר, לא עושה ולא מוכן ללכת לרופא אז באמת יש בעיה יש לך כמה פתרונות א. לקבל את המצב ב. למצוא מאהב ג. להתגרש ד. כל התשובות נכונות. לצערנו, רק את יכולה לקחת החלטה

panda azlanit

New member
אייבורי תודה על התגובה

טוב אז קודם כל אחלה הומור לפחות אני צוחקת קצת... לקבל את המצב מאוד קשה לי. לגבי לבגוד בו אז לא בא לי. בעיקר שאני יודעת שאני לא אחזיק מעמד ואפלוט משהו. וחוץ מזה אני אוהבת את בעלי. גירושים - בהתחלה כשכל הבעייה רק התחילה הייתי סגורה על עצמי שאני רוצה להתגרש. בעיקר בשביל שאחר כך בגיל 50 או 55 אני לא אתחרט ולא אכאב בטירוף. אבל עכשיו אני מבינה. מבינה שבתור בן זוג ובעל הוא טוב. דואג לילדה. לא שותה. לא בוגד.

נומלה

New member
עוד פתרון אפשרי

להכניס ויברטור למיטה. לא רוצה לא צריך. אפשר ליהנות בלעדיו. הייתי אומרת גם עם לצפות באיזה סרט כחול אבל יש נשים שיש להן בעיה עם זה.

panda azlanit

New member
כמו שכתבתי לסי יו אני לא ממש יוזמת

וזה מכיוון שאחרי הפסקות כאלה ארוכות אני נורא מפחדת שזה לא יצליח ואז הוא יהיה בנוסף לכול גם חסר בטחון ויפתח תסביכים

לפי תאורך הוא כבר עכשיו חסר ביטחון ומתוסבך...

ולגבי התיאור שלך של בעלך....בעל טוב, דואג לילדה, לא שותה ולא בוגד... אז למה בעצם את לא מרוצה? אם הכל כל כך טוב?

seeyou

New member
האם כדאי ושווה לי לוותר על סקס בשביל המשפחה"?

זה תלוי בך מה שאת מרגישה כאישה תענוגות,אינטימיות,מין זה חלק מהמשפחה הילדים מרגישים שאין קירבה ביניכם וזה יכול להזיק להם בעתיד. לערכתי לא הוא הבעיה כמה שאת את היית צריכה ליזום גם אם הליבידו שלו נמוך. לדעתי היית צריכה מזמן להסביר לו מה אישה צריכה. יוסי נ

panda azlanit

New member
סי יו תודה על ההתייחסות

דבר ראשון יש לנו רק ילדה אחת והיא כולה בת שנה הפיצית. למה אתה מתכוון להסביר לו מה אישה צריכה? לדבר? עניתי כבר לאייבורי שדיברתי וזה לא עוזר. מכייון שגם אתה וגם אייבורי כתבתם לי שאני צריכה להסביר לו אז אני רוצה לחדד את העניין עם הדיבורים המצב נראה כך: כבודו מסכים עם הבעייה (בשביל שאני ארד ממנו). אבל כבודו לא עושה כלום. לא הולך לטיפול. לא יוזם. נאזה. אתה אומר שאני הייתי צריכה ליזום. אבל איכשהו ליזום בעצמי אחרי הפסקות כאלה ארוכות אני חוששת. מה אם זה לא יצליח? אז בעלי עוד יחטוף איזה תסביך לגבי זה ויהיה יותר גרוע.

seeyou

New member
"בעלי עוד יחטוף איזה תסביך"../images/Emo178.gif

זה נכון במיקרה כמו שלך אחד הצדדים יפגע. את תוכלי לחיות ללא מין,סדיר,מספק(אפילו חלקי) רק עם תחליפים? איך היה לפני החתונה? איך היו החיים שלך עם בנים לפני שהכרת אותו? איך העו החיים שלו עם הנשים?אולי הוא עוד לא יצא מהארון?

panda azlanit

New member
לפני החתונה ובנים אחרים

אז ככה קודם כל תודה על הניסיון לעזור בתחילת הקשר שלנו הינו שוכבים משהו כמו פעם בשבוע. אחרי החתונה זה התדרדר לפעם בחודש.אחר כך עם הזמן זה כבר נהיה "קיץ סתיו אביב חורף". ואז כמו שאפשר לראות מהודעה המקורית שלי לא היה כלום כבר חצי שנה ואז היה פעם אחת ונכנסתי להריון וזהו. בתור מאהב מכל הגברים שהיו לי הוא הכי טוב.

מריוס זכריה

Member
מנהל
האם לוותר על סקס?

מעבר לכל רמה אחרת, אני עונה לך מהבטן: בשום אופן לא! איך לממש את זה? אני מסכים עם אייבורי שאיש לא יכול להגיד לך. אני בכל זאת חושב שהכיוון הכי מבטיח הוא כן יוזמה שלך. לא בדיבורים! רק במעשים. ולא בבת אחת. בקטנה. לעשות משהו שהוא אוהב - ליטוף בצוואר, מסג' או מציצה. את אמורה לדעת. והיה והוא מתנגד לכל? זה כבר יהיה סימן שהתנגדות שלו היא לא סתם חוסר חשק, אלא שהיא מבטאת סוג של אגרסיה נסתרת כלפיך. במצב כזה יעזור רק טיפול, ומאחר והוא לא רוצה - כדאי שתתחילי לבד.

panda azlanit

New member
בקטנה

היי מריוס. תודה על התגובה אומנם כמו שכתבתי למעלה אני יוזמת סקס מעצמי אבל מה שאתה אומר בקטנה כן ניסיתי. ניסיתי לפתות אותו. הלכתי לידו בבית בלבנים סקסיים. קניתי חלוק סקסי מסאטן לבשתי אותו בלי כלום מתחת והסתובבתי לידוד ככה כשרואים מספיק. הזמנתי אותו לאמבטיה לעזור לי לסבן את הגב. לא עזר. כל מה שנשאר עכשיו זה פשוט לתפוס אותו באיבר. היות והוא לא מבין רמזים או שלא רוצה להבין רמזים. לגבי טיפול - אני כרגע לא עובדת יושבת בבית עם הילדה. ברגע שאני אחזור לעבוד אני אעמת אותו בצורה חד משמעית עם כל הנושא הזה. אז יהיה כסף למומחים. ואני אסחב אותו בכוח. עכשיו סקס לא חשוב מבחינתו. אז הוא לא רוצה לתת כסף לזה.

seeyou

New member
כל מה שנשאר עכשיו זה פשוט לתפוס אותו באיבר

המטרה מקדשת את שינוי האמצעים
יוסי

למעלה