חחחחחחח
S spirit noa New member 23/1/04 #29 כן.....!!!!!!! אני חולה על השיר הזה ))))....... ויש 2 שורות שלקחת אותם מהשיר הזה, חחחחחחחח......! נכון?????. טוב זזתי לכמה דק'.. ביי .. אני יחזור יותר מאוחר.
כן.....!!!!!!! אני חולה על השיר הזה ))))....... ויש 2 שורות שלקחת אותם מהשיר הזה, חחחחחחחח......! נכון?????. טוב זזתי לכמה דק'.. ביי .. אני יחזור יותר מאוחר.
2 2 כוסיות New member 23/1/04 #23 ../images/Emo99.gif איזה שיייירים ילד יש לך כישרון ובגדול. כדאי מאוד שתפתח אותו! יצא לך משהו על בטוח זה ממש יפה! ככ מדהים וזה למישהי מיוחדת?
../images/Emo99.gif איזה שיייירים ילד יש לך כישרון ובגדול. כדאי מאוד שתפתח אותו! יצא לך משהו על בטוח זה ממש יפה! ככ מדהים וזה למישהי מיוחדת?
2 2 כוסיות New member 23/1/04 #28 אמ... אליהו (זה השם נכון..אל תהרגו אותי אם טעיתי חחחח) יש לך ממש כישרון ותתן לה אולי ת'שירין היא תעריך אותך ממש.. ויש סיבה לכתיבה?
אמ... אליהו (זה השם נכון..אל תהרגו אותי אם טעיתי חחחח) יש לך ממש כישרון ותתן לה אולי ת'שירין היא תעריך אותך ממש.. ויש סיבה לכתיבה?
B BaBy BoY14 New member 24/1/04 #32 נתתי לה אותם... יש סיבה לכתיבה ? אוי זה סיפור ארוך..ולא לעכשיו אני עייף מבטיח לספר אותו בבוקר..
מ מוש המור New member 23/1/04 #24 יוו אליהו../images/Emo70.gif אתה כותב ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפה! אבל ממש! כל כך יפה שזה כואב... כל הכבוד! מקווה לקרוא עוד שירים שלך!
יוו אליהו../images/Emo70.gif אתה כותב ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפה! אבל ממש! כל כך יפה שזה כואב... כל הכבוד! מקווה לקרוא עוד שירים שלך!
B BaBy BoY14 New member 23/1/04 #27 מבטיח להעלות אך ורק את השירים היפים ביותר... תודה לכולם על המחאמות.. ולגבי מה שרובכם אמרתם.. לנצל את הכישרון שלי..הלוואי והייתי איכשהו יכול לפרסם את הדברים שאני כותב..אבל אין לי את האפשרות..חבל..
מבטיח להעלות אך ורק את השירים היפים ביותר... תודה לכולם על המחאמות.. ולגבי מה שרובכם אמרתם.. לנצל את הכישרון שלי..הלוואי והייתי איכשהו יכול לפרסם את הדברים שאני כותב..אבל אין לי את האפשרות..חבל..