שני שירים שכתבתי...

BaBy BoY14

New member
שני שירים שכתבתי...

-מחשבות- לכל אדם יש קו מחשבה חושב על החיים חושב על אהבה חושב אם אוכל להפסיק את הדמעות חושב אם אותך אוכל שוב לראות חושב וחושב בוהה בשמיים מסתכל בענן ורואה זוג עיניים עיניים יפות עם מבט כה חודר שנכנס אל חיי ובליבי הסתגר תמיד היית שם בשביל ורק אצלך מוצא מקלט את הנקודה בכל שיר בכל פזמון בכל משפט רוצה אותך לחבק רוצה אותך לראות רוצה שתבואי ותקחי הדמעות כותב את השיר עם סדק בלב כותב את השיר כשהלב עוד כואב חושב וחושב מדמיין את פנייך אך יותר מכל חושב אני עלייך... -מלאך שלי- מלאך לבן עם כנפיי זהב מלאך שהיה פה ואיננו עכשיו מלאך שהאל שלח אותו אליי לחבק,לצחוק,לחמם את חיי פעם הופיע עוטה גלימתו לחש:"..אל תפחד,אני כאן,אני פה" היה זה רגע מאוד מיוחד ואז ליבי החלש כבר איננו פחד נשם לרווחה נשימה עמוקה חיכה שהמלאך ייתן לו נשיקה אך פתאום התגלה הסוד המוזר זהו לא מלאך!זו מלאכית לכל דבר לפני שהספיק הלב לומר דבר מה נעלמה המלאכית בקול,קול דממה ישנם מספרים שזהו חלום חלום שיתגשם בבואו של היום בנתיים הלב יושב ומחכה למלאכית שפגש ביום אביבי שכזה...

BaBy BoY14

New member
ישר מהתנור...

-הכוכב שלי- זהו סיפור על כוכב מיוחד שניצנץ באורו רק לאיש אחד כוכב מקסים כוכב מתוק שניצנץ מרחוק רחוק כוכב שאיש עוד לא גילה כוכב של אש כוכב האהבה הכוכב הזה שומר עליי שלא אפגע שלא יקרה לי אף פעם משהו רע משגיח שומר ותמיד מחייך לא יודע איך אסתדר אם יום אחד הוא ילך ישאיר אותי כאן בלי הכוכב שלי ואני כאן בוכה כי כואב לי הכוכב הלך ואני כאן לבד רוצה שיחזור הכוכב המיוחד שיעלה שוב חיוך על פניי הקרות שאוכל לשתף אותו בכל האהבות מבין כולם יש אחת מיוחדת אהבה לכוכב אהבה נהדרת כוכב אהבה שמח בלי רוע הכוכב שלי זו את...****! ****=שם של מי שהשיר מוקדש לה..אנ'לא חושף שמות..סוריי...

sh53

New member
שירים מדהימים ../images/Emo99.gif

יותר מאוחר יועלו למאמרים

spirit noa

New member
ואו!

שירים מדהימים......!!!!!!!!!!! :)))) יש כישרון! , נ.ב גם אני כותבת שירים.......לא שאני משוררת או משהו.. רציתי להעלות כמה שירים.. אבל חשבתי שאסור.. ססתכלו מה כתוב למעלה.. בדף הפתיחה של הפורום.. " אסור להעלות שירים"...... אם מותר אני אשמחח לשים פה כמה שירים שכתבתי!!!!!!

BaBy BoY14

New member
אני חושב שהכוונה היא לשירים יענו

מוזיקה..יכול להיות לא בטוח.. אבל בכל אופן אני אישית אשמח לקרוא שירים שכתבת..

sh53

New member
שירים שלך - כן

שירים של זמרים אחרים - לא, כי הם עבדו על השירים שלהם והשירים הם שלהם ואי אפשר להעתיק שירים של אחרים.

spirit noa

New member
אמ..

סבבה,! אז אני יפסרם אותם.. אבל כשיהיה לי זמן.. חח כי אני קצת עסוקה עכשיו.. ובאמת יש לך כישרון :)))))....... !

spirit noa

New member
........אממממ

סבבה,! אז אני יפסרם אותם.. אבל כשיהיה לי זמן.. חח כי אני קצת עסוקה עכשיו.. ובאמת יש לך כישרון :)))))....... ! ומעניין למה כתוב שם כך.. ממממממ.....

BaBy BoY14

New member
חח כן זה מוזר אבל אני זוכר את עצמי

רק מהגיל הזה..אני זוכר לפני אבל רק אירועים מיוחדים... יענו דברים חמורים חמורים שעשיתי.. (שברתי למישהו ת'אף בכיתה א'..) ילד רע הייתי!

שירים ממש ממש יפים...

לך למישהו שילחין לך אותם... זה יהייה ממש מגניב... ותמשיך אתה כותב מדהים! :)

האמת שכן...

אני אשאל אותו בהזדמנות הראשונה אם בא לו... ואני אתן לו את השיר... כמובן רק בהסכמתך...

למעלה