שני דברים-

Hairspray Queen

New member
שני דברים-

ב"דרקונים של ליל החורף" המלך לוראק מת מזקנה, נכון? אבל הרי אלפים לא אמורים למות מזקנה, לא? תקנו אותי אם אני טועה. והדבר השני- לפני שנה וחצי קראתי את הספר של הארי פוטר (*מתביישת בעצמי*) ושמתי לב לדמיון הגדול בין זה שהקוסם הרע נכנס לגופו של המורה, לביו כניסתו של פיסטנדנטילוס לגופו של רייסטלין..... המממ?

זה לא טולקין

ברומח האלפים לא חיים לנצח, אלא מתים מזקנה. ואת בהחלט צודקת בקשר לערסי פלוצר, יכול להיות שזאת העתקה, למרות שאני בספק גדול...

Full Of Holes

New member
תביישו לכם!!!!!!

לא חשבתי שבפורום הזה יורדים על הארי פוטר
ולא צריך להתבייש שבכלל קראתם אותו! אני מבינה שזה שטויות אם להשוות לרומח הדרקון.. אבל זה עדיין הספר הראשון שאהבתי והספר הראשון שבכלל קראתי אז נא לא לרדת על הפוטרים...כי זה ממש ממש ממש ממש ממש מעליב!

טוב, סליחה...

גם אני קראתי עד ספר ארבע, ואני גם עומד לקרוא עד ספר שבע וראות עד סרט שבע, כי ראיתי עד סרט שתיים, ואם כבר התחלתי, אני מעדיף לסיים. אבל כשאני חושב על זה, זה באמת ספר ילדותי, למרות שנהנתי ממנו לפני כמה שנים.

Full Of Holes

New member
אז זהווו..

למה לקלל משהו שאהבת אה???? אהבת את זה ונו אז מה שזה ילדותי זה מעניין אני לא אומרת שיותר מרומח הדרקון כי לא אבל שנה שעברה לא חשבתי שאני ימצא ספר יותר מענין מהארי פוטר. עד שמצאתי את רומח הדרקון. אבל הארי פוטר זה עדיין מעניייןןןןןןןןןןן!!

Ophel McNeil

New member
הארי פוטר זה ספר מעניין, ../images/Emo117.gif

ונהדר, בעל כתיבה זורמת, והוא הרבה הרבה יותר מוצלח מכל המשכי רומח הדרקון. העובדה שהוא ספר ילדים, עם כל החסרונות של זה - ויש לזה הרבה חסרונות - עדיין לא מצדיק את התופעה המטומטמת שרווחת בזמן האחרון, לרדת עליו כי זה באופנה.

אני לא יורד עליו כי הוא באופנה.....

לי פשוט יש טראומה ממנו, כי אני בול, אבל ממש בול הארי פוטר (לא צוחק!) וכולם בבצפר שלי יורדים עלי כי הם חושבים שזה באופנה לרדת על הארי פוטר, ודברי בשם עצמך, כי מבחינתי הוא סתם ספר ילדים אפילו קצת טיפשי, למרות שהוא שווה קריאה.

Ophel McNeil

New member
האמממ... ../images/Emo117.gif

מתי טענתי שה"פ הוא לא ספר ילדים? לא תשמע משפט כזה יוצא מפי, כי ה"פ הוא *כן* ספר ילדים. אבל מכאן ועד לקרוא לו "ערסי פלוצר", משל היית ילד בן שנתיים עם אוצר מילים שכולל שתי הברות למילה, הדרך עוד רחוקה. זה לא שונה מכל טולקינאי שמתחיל לקטול את רומח הדרקון כי הוא ספר חסר עומק, שרואים שנבנה על משחק D&D.

בלין

New member
מזדהה

ה"פ הוא ספר נחמד מאוד. הוא לא משתווה לשר, לרומח, ולהרבה ספרים אחרים אבל הוא לא רע בכלל. אני מסכים לכל מילה של אופל. חוץ מזה, מה רע בספרי ילדים? ההוביט הוא ספר ילדים והוא ספר אדיר. אגב, רייסטלין, חשבתי שאחריי על המאמרים שכתבתי פה לטעון שמשהו מעתיק מהרומח יהיה קצת... אה... מגוחך
(לא! סייבר! לא כפתור המחיקה! אני לא פותח ויכוחים! אני אהיה בסדר! נשבע!) (וכך ומלא אייל את מכסת הציניות היומית שלו). סתם סתם.

בלין

New member
ועכשיו אנחנו סתם צוחקים עליו

אגב, לפורום טולקין נכנסה אחת שטוענת שטולקין העתיק מרולניג. תקראו ותמותו מצחוק.

Ophel McNeil

New member
אוי, נו! ../images/Emo117.gif

את מתביישת בעצמך שקראת הארי פוטר?? את מתביישת בעצמך שקראת ספר נהדר, נפלא וזורם, רק כי הוא ספר ילדים?? אני לא רוצה לדעת כמה האופקים שלך צרים.
ואגב - זאת רק את. לא הייתה פה שום העתקה. אין שום דמיון בין התהליך שעברו רייסטלין ופיסטנדנטליוס וולדמורט וקרוויל. אין אותם יחסי כוחות, אין אותו רקע, אותם מניעים, אותן תוצאות. ואני בספק עם רולינג קראה את רומח הדרקון אי פעם.

בגלל זה גם אני כתבתי שאני בספק גדול

רומח הדרקון לא מפורסם כמו שרה"ט, ולא נראה לי שכל-כך הרבה אנשים קראו אותו, במיוחד לא רולינג.

למעלה