נו, בחיית, ../images/Emo117.gif
זה סיבה להגיד שאת מתביישת שקראת את הספר?
מתביישת? את יודעת מה צריך כדי שאני אתבייש בדבר שעשיתי בדעה צלולה, מתוך כוונת תחילה? אני לא רוצה לדעת איזה בן אדם חלש אופי את, אם אפילו על זה שקראת ספר, את מתביישת. תגידי: ".... הארי פוטר (אגב, ספר לא משהו / אגב, ספר מעצבן / אגב, ספר ילדותי מדי / אגב, ספר ממסוחר למוות)..." כדי שיהיה למה שאת אומרת משקל *כלשהו*, שזה לא יהיה שטויות או דברים בעלמא. ומה הקשר להערה על סרטי ספרים? מאיפה הכנסת את זה? איך זה קשור? הארי פוטר זה *ספר*. זה הכל. ספר. אז הוציאו לזה סרט. מה הקשר? באותה מידה יכלת לכתוב בהודעה שלך - "אגב, אני מנגנגת בפסנתר, אבל שונאת כינורות." זה פשוט לא היה קשור *בשום דרך* לתוכן ההודעה. אבל אם כבר העלת את הנושא - אם את מאמינה שהדמיון שלך וכושר המחשבה שלך לא יכולים לעמוד בלראות סרט שבנוי על ספר (מה שמעלה את השאלה -איך את מסתדרת עם ציורים על ספרים? זה לא ממש הורס לך?) - אל תלכי לראות את הסרט. לטעמי סרט שבנוי על ספר, אם הוא בנוי טוב, יכול רק להעשיר, ולא לגרוע. לדעתי, היו אפילו כמה סרטים שהיו טובים יותר מספרי המקור שלהם, ורק ניקח את "הסיפור שאינו נגמר" הקלאסי, שיש לו לטעמי את הסרט הכי מרגש בעולם. סרט על ספר נותן לך עוד אופצייה לראיית הדברים, ועם הסופר שכתב את הספר מעורב בעשיית הסרט - אז בכלל. ולא, זה שהסרט של הארי פוטר הראשון היה חרא,לא קשור לעניין (השני דווקא היה מוצלח, לטעמי). נ.ב. מצטערת על הקטילה - אבל את פגעת ברמוס וסיריוס שלי! זה גורם לי לעמוד על רגליים אחוריות ולהגיב כמו...
זאבה מרושעת...