שני דברים-

Ophel McNeil

New member
וגם בלי זה, ../images/Emo117.gif

הקטעים פשוט לא דומים.

בלין

New member
בטח שמפורסם

כל מי שמתחיל להתעסק בפנטזיה שומע עליו.

Hairspray Queen

New member
אווווו! נו!

רק בגלל שאני לא אהבתי וחושבת שזה ספר ילדים ממוסחר מידי לא אומר שאתם חייבים להסכים איתי. אם כבר- אני גם שונאת סרטי ספרים, כי זה סתם הורס הכל, כי בכל פעם שקוראים את הספר כבר לא משתמשים בדמיון, אלא רואים במוח את התמונות מהסרט, ואנשים בכלל לא טורחים לקרוא את הספרים ורק רואים את הספר, וככה העולם לאט לאט מאבד את הדבר הנפלא שנקרא "ספר".

Full Of Holes

New member
אני מתנגדת!../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

אני ראיתי ת'סרטים ולא אהבתי אותם וקראתי ת'סידרה לפחות 6 פעמים וכל פעם אני מדמיינת מה שהדמיון שלי רואה לא מה שהסרט מראה... אז זה ממש לא נכון אולי אצל חלק מהאנשים אבל אצלי לא ושלא תעזי להאשים את רולינג בהעתקה! כסילה שכמותך..

Ophel McNeil

New member
נו, בחיית, ../images/Emo117.gif

זה סיבה להגיד שאת מתביישת שקראת את הספר? מתביישת? את יודעת מה צריך כדי שאני אתבייש בדבר שעשיתי בדעה צלולה, מתוך כוונת תחילה? אני לא רוצה לדעת איזה בן אדם חלש אופי את, אם אפילו על זה שקראת ספר, את מתביישת. תגידי: ".... הארי פוטר (אגב, ספר לא משהו / אגב, ספר מעצבן / אגב, ספר ילדותי מדי / אגב, ספר ממסוחר למוות)..." כדי שיהיה למה שאת אומרת משקל *כלשהו*, שזה לא יהיה שטויות או דברים בעלמא. ומה הקשר להערה על סרטי ספרים? מאיפה הכנסת את זה? איך זה קשור? הארי פוטר זה *ספר*. זה הכל. ספר. אז הוציאו לזה סרט. מה הקשר? באותה מידה יכלת לכתוב בהודעה שלך - "אגב, אני מנגנגת בפסנתר, אבל שונאת כינורות." זה פשוט לא היה קשור *בשום דרך* לתוכן ההודעה. אבל אם כבר העלת את הנושא - אם את מאמינה שהדמיון שלך וכושר המחשבה שלך לא יכולים לעמוד בלראות סרט שבנוי על ספר (מה שמעלה את השאלה -איך את מסתדרת עם ציורים על ספרים? זה לא ממש הורס לך?) - אל תלכי לראות את הסרט. לטעמי סרט שבנוי על ספר, אם הוא בנוי טוב, יכול רק להעשיר, ולא לגרוע. לדעתי, היו אפילו כמה סרטים שהיו טובים יותר מספרי המקור שלהם, ורק ניקח את "הסיפור שאינו נגמר" הקלאסי, שיש לו לטעמי את הסרט הכי מרגש בעולם. סרט על ספר נותן לך עוד אופצייה לראיית הדברים, ועם הסופר שכתב את הספר מעורב בעשיית הסרט - אז בכלל. ולא, זה שהסרט של הארי פוטר הראשון היה חרא,לא קשור לעניין (השני דווקא היה מוצלח, לטעמי). נ.ב. מצטערת על הקטילה - אבל את פגעת ברמוס וסיריוס שלי! זה גורם לי לעמוד על רגליים אחוריות ולהגיב כמו... זאבה מרושעת...

Hairspray Queen

New member
אהההה! רבאק, אנשים!

מה עשיתי לכם רע??? איזה רעים אתם... בסך הכל הבעתי את דעתי... מותר, לא? חשבתי שזאת מדינה דמוקרטית..... בכל מקרה- לא נורא. אני אחיה. לא התכוונתי לפגוע באף אחד- ואם פגעתי- מצטערת.
סולחים לי?

מירטל

New member
הערות-

לוראק לא מת מזקנה- הוא מת כי כרתי הרג אותו. בקשר לנושא שהזכרת על כניסה לגוף- דיבוקים זו אחת האמונות הטפלות הישנות ביותר ( "צא דיבוק... צא!") ומיוחסת לקוסמים רעים ( מן הסתם, אף קוסם טוב לא יקח למישהו את הדבר הבסיסי ביותר - את הגוף שלו) אז זה ממש לא מפתיע.

SaberTooth

New member
לא ולא... ../images/Emo58.gif ליל חורף.

כרתי לא הרג את לורק, לא ולא. לורק היה מחובר לבועה המון זמן, מספיק זמן כדי להפוך את יערות סילבנסטי לממלכת הסיוטים הפרטית של לורק. מה גם, שלורק היה חסר נסיון בכישוף ובטח ובטח שלא היה לו מספיק כוח וניסיון כדי לשלוט בבועה, לכן היא השתלטה עליו. כאשר סוף סוף ניתקו את לורק מהבועה, היא כמעט רוקנה אותו מכוחו, מה שלא כל כך קשה לעשות בהתחשב בגילו המופלג של לורק. לורק לא הצליח לחדש את מאגרי הכוח שלו, כנראה בכלל שהיה ממש זקן, יתכן גם ולא ממש רצה לחדש את מאגרי הכוח שלו משום שלא רצה לראות מה עשה לארצו היפה בפזיזותו ובקלות רוחו. תהא הסיבה אשר תהא, לורק התרוקן כליל מכוחו, לא נשאר בו כוח כמעט בכלל. גופו של לורק התייאש והוא מת.

טעות בידך

ללוראק היה ה-מ-ו-ן ניסיון בכישוף. הבעיה עם הבועה הייתה שלא היה לו מספיק כישרון לכישוף, וחשוב מזה, לא היה לו מספיק כוח רצון. עוד דבר בקשר לניסיון- ללוראק היה הרבה יותר ניסיון בקסם מאשר לרייסטלין. בקיצור- לוראק מת מיגון, לאחר שהוא גילה מה עולל.

Arana

Well-known member
מנהל
בקיצור -

אלפים ברומח הם לא בני אלמוות, למרות שהם חיים כמה מאות טובות של שנים. והם כמובן מתים מכל הסיבות האחרות: הרג, מחלות, צער וכדומה.

../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif

לוראק לא ממש מת מזקנה, פשוט לא היה לו בשביל מה לחיות הוא חי בשגעון מקולל איזה כמה שנים ועכשיו הוא חזר ואין לו למה לחיות.. ו.. גם אני קראתי הארי פוטר (
) בטח שזה בהשראת רומח הדרקון ולא ההפך רומח הדרקון נחתב בשנת 1986 (בערך) והארי פוטר נכתב לא מזמן...

Geladriel

New member
מה הקשר?

יש הרבה ספרים שנכתבו אחרי רומח הדרקון וזה לא אומר שהם מבוססים עליו! כאילו, אני לא אומרת שזה לא נכון, אבל אין שום קשר לשנה!!

למעלה