שני בליגת העל

זה חלק גדול מהעיקר

אני כל הזמן שומע שמדברים על זהבי וריינשרייבר, אבל סליחה, הם חלק פעוט בעניין. לא פיו פיו ולא משהו שהוא אולי טעות שיפוט ואולי לא מצדיק את ההתבהמות שהלכה שם.

DRORIKO8

New member
הפועל צריכה להענש

היא היתה אמונה על נושא האבטחה,האחריות היא כולה עליה, וברגע שהיא כשלה בכך היא צריכה לשאת. אני כותב את זה אגב עם כוכבית גדולה כי יכול להיות שלא הפועל בחרה את החברת אבטחה אלא שהיא נכפתה עליה. אני פחות בקיא בפרטים

לגבי החוליגנים עצמם לא הייתי מעניש את המועדון בגללם כמו שלא הייתי מעניש את מכבי על החוליגנים שלה. אני בכלל נגד ענישה קולקטיבית. אוהד שמתפרע צריך לתפוס אותו ולנקנק אותו בבית משפט,לא יכול להיות שהאוהדים הנורמטיבים יפגעו בגללו. מה גם שענישת מועדון בעקבות קומץ נותנת יתרון לקבוצות כמו קריית שמונה שיש להם מיעוט אוהדים ובגלל זה גם פחות חשופות לענישה על התפרעות.

DRORIKO8

New member
פרובוקטור שמחפש צומי

אני תמיד מתייחס אליך בגיחוך.הוא אפילו לא מעצבן אותי. לזכותו יאמר שיש לו אחלה תכנית ברדיו

DRORIKO8

New member
התכוונתי כמובן שאני מתייחס אל שמאי בגיחוך,לא אליך רז

שומו

New member
האפס הכי גדול במדינה. ביום שבו יגלו אותו מכאן אהיה מאושר

אני מתפלא על אובארוב

בלי קשר למה שקרה- באותו רגע הוא קורא לאוהדים שלו להסתבך ולבלות לילה במעצר.

Puskas

New member
מה שמגיע מגיע ולזהבי הגיע

האלימות פסולה אבל, וזה אבל ענק, כמה אפשר לשלשל לגרון של אוהדי הקבוצה שהפכה אותך משחקן ליגה למקומות עבודה לשחקן בליגה איטלקית ראשונה? בכמה משחקי דרבי רצופים זהבי יכבוש שער ובמקום לחגוג עם החברים לקבוצה או עם הקהל שלו, ירוץ עם פיו פיו של ילד בן שנתיים לקהל של הפועל ת"א? כמה אפשר להתגרות ולזלזל בקהל הזה?
אין לי בעיה עם חגיגות אחרי שערים אבל יש מקום לכל דבר.. מעניין שכשרונאלדו שם שערים נגד היונייטד הוא לא רץ אפילו לחגוג מול הקהל של ריאל, הוא פשוט חוזר בשקט למרכז המגרש וכשלבנדובסקי שם גול נגד דורטמונד השבוע הוא חגג בשקט עם ידיים חצי באוויר וחזר לאמצע.. בלי ריצות טירוף ובלי להתגרות בקהל שהיה לו בעל עד לפני עונה.
זהבי ילד פרובוקטור, חסר כבוד ועם זיכרון קצר מאוד כנראה וזה שכל דרבי הוא מוצא לנכון להתגרות בקהל של הפועל ת"א, זו התנהגות מטופשת וחסרת כבוד ובסוף היה ברור שיקרה משהו, כמה אפשר לעשות את הקטע הזה עד שאיזה אוהד ישבור את הכלים (אחרי הכל, הקהל מורכב מבני אדם עם רגשות וכמה אפשר לסחוט להם את הלימון בעיניים עד שהם יתפוצצו?).
האלימות לא צריכה לקרות אבל במקרה של זהבי, קשה לי להגיד שזה בא משום מקום..
ילד חרא שקיבל שיעור בהתנהגות ואני מקווה שהוא יפסיק מעכשיו עם החרא הזה בעתיד.

דווקא רונלדו התגרה ביושבי הקאמפ

עם תנועת ההשתקה שלו
אבל לא יעלה על הדעת שחמומוח יפרוץ לדשא ויתקפו

Puskas

New member
לא אותו מקרה

רונאלדו מעולם לא שחק בברצלונה.. הכוונה שלי בהתנהגות פסולה היא כששחקן עוזב קבוצה בטוב בלי ריב או משהו, עובר בסופו של דבר ליריבה השנואה ביותר שלה או אחתה שנואות ואז כל פעם שהוא כובש בא להתגרות ולהתסיס את הקהל של הקבוצה הקודמת שלו.. זה מכוער ולא מכובד.

pgprince

New member
האם רונאלדו או לבנדובסקי קיבלו איומים על חייהם, על חיי

זוגתם ומשפחתם מאוהדי יונייטד או דורטמונד? האם קיבלו הודעות נאצה ושנאה מאותם אוהדים.
&nbsp
האם אתה חושב שהשנאה והסלידה שזהבי פיתח כלפי אוהדי הפועל באה ככה סתם משעמום?
&nbsp
&nbsp

אתה טועה ומטעה, לבנדובסקי וגצה עוברים בגרמניה בדיוק

את אותם דברים, כן, אוהדים מקללים את הנשים שלהם בשמותיהן הפרטיים, כן מקללים את הילדים.
&nbsp
שלא לדבר על הדוגמא של פיגו, זרקו על הבנאדם בקבוק זכוכית, איזה איפוק. עכשיו ברור מה תגיד- "אבל לא ירד אוהד לתקוף את פיגו פיזית".

Puskas

New member
תקשיב טוב

זהבי היה כלום ושום דבר, הפועל ת"א עשו אותו כוכב מספיק גדול בשביל לקבל מקום בפאלרמו ובנבחרת ישראל.
זהבי עזב את איטליה כי כשל מקצועית בטירוף ורק למכבי ת"א היה כסף בשבילו בארץ, עד כאן הכל בסדר.
קהל מקלל משפחות של שחקנים שלא שחקו אצלם אז ברור שהם יקללו שחקן שהיה אצלם, צמח אצלם וכשהגיע לשיא ברח ליריבה הגדולה שלהם.
עכשיו, הקללות זה מגעיל אבל אנושי וגם אתה מקלל לפחות קללה אחת ביום אני בטוח.. בין אם זה בכביש איזה נהג חרא או בין אם זה איזה מניאק שעשה פשע וראית בחדשות.. כולם מקללים כולל מילים קשות ואיומות ואולי זה לא לגיטימי אבל זה אנושי וזה מה יש.
זה ששחקן כדורגל הולך ומתריס ומזלזל וחוגג בהפגנתיות פעם אחר פעם במדי הקבוצה החדשה שלו ומול הקהל של הקבוצה בה צמח שהיא גם במקרה היריבה השנואה ביותר של הקבוצה הנוכחית שלו ואם אותו שחקן, זהבי, לא מבין למה זה חוסר כבוד ולמה זה בעייתי אז יודע מה? גם לצעוק שמעון מזרחי תתאבד כבר או שתהיה שואה למכבי או הקללות הגזעניות שלא אוהדי בית"ר נגד סכנין וערבים, זה בסדר.
אם לשחקן, שאמור להיות טיפה יותר מאופק מהאוהד הממוצע, אין שליטה על ההתנהגות שלו ואין לו אמות מידה ומוסר אז לקהל מותר הכל!
זהבי מתנהג כמו ילד חרא מאז שחזר מאיטליה וסגר במכבי ת"א, זה לא משנה מי מקלל אותו וכמה מקללים אותו ואם אמרו שאישתו זונה והילד שלו ממזר.. אלו קללות! תמיד היה ותמיד יהיה! אתה יודע מה לא תמיד היה ולא אמור להיות? שחקן ששוכח מאיפה הבא ודורך לאוהדי הקבוצה שלו לשעבר, על המקום הכי רגיש משחק אחרי משחק שנה אחרי שנה בלי סוף.

פיגו קיבל בקבוקי זכוכית מהקהל של ברסה, מכוער ואלים, האם הוא שם גול נגד ברסה ורץ. לחגוג להם בפנים בהתרסה? לא! הוא הבין שהוא כדורגלן והחובה עליו להישאר מאופק היא גדולה יותר מאשר על האוהד הממוצע והוא ידע את זה והתנהל בהתאם.
כנ"ל לבנדובסקי וגצה מול דורטמונד, רונאלדו במשחקים נגד היונייטד וגם ויירה שמר על עצמו כשחזר לשחק נגד יובה במדי אינטר.
כל שחקן שהיה משמעותי בקבוצה ואז הגיע לאחת היריבות השנואות ביותר שלה, ידע להתנהל בהתאם כדי שהמצב הרגיש לא יהפוך לנפיץ.

זהבי הוא חתיכת מטומטם עם קבלות כי לא ברור אפילו מה גרם לו בפעם הראשונה שהגיע לדרבי במדי מכבי ושם גול, להתנהג ככה..
למה מראש הוא עשה את זה? אתמול הוא קיבל שיעור פלילי ומכוער במה קורה כשדוחקים אנשים לפינה מבחינה רגשית ודורכים להם על הכבוד והאגו שנה אחרי שנה, משחק אחרי משחק.. התוצאה היא שבסוף יש קיצוניים שלא יוכלו יותר להישאר בגבולות הלגיטימי ויעשו דבר כזה.
אגב.. מזכיר לך שבזמנו היה מקרה עם קובי מוסא שסתם תקף אוהד שנכנס למגרש (אוהד שאפילו לא רץ אליו) והחליט להיות שוטר.. גם הוא טעה.

ורוצה משהו יותר אקטואלי? השבוע פראנק ריברי קיבל פצצה מאוהד שנכנס למגרש במשחק ליגה.. אתה יודע מה הוא עשה? ספג והלך הצידה.. לא החזיר לאוהד, לא רדף אחריו, לא השתולל, לא קילל ולא צעק.. הוא לא סתם ספג קללות ואיומים, הוא ספג פצצה מאוהד! קיבל מכות! מעניין שאצלו זה נגמר בשקט ואילו אצל זהבי זה נגמר כמו שנגמר..

כל אוהד מכבי צריך להוקיע את ההתנהגות של זהבי מאז שחתם במכבי ת"א, כי אם נמני היה עוזב אתכם וסוגר בהפועל ואז כל פעם שהיה כובש נגדכם בדרבי היה רץ ליציע שלכם ומתחיל לחגוג בהפגנתיות בפנים שלך, דרבי אחרי דרבי, שנה אחרי שנה, גם אתם הייתם רוצים לתת לו מכות ואם היה מזדמן לכם גם הייתם תוקפים.. כי בני אדם נשארים מאופקים עד שדוחקים אותם לפינה פעם אחת יותר מדי.

pgprince

New member
אף אוהד מכבי לא יוקיע את התנהגות של זהבי

בטח שלא אחרי מה שקרה אתמול.
&nbsp
אתה הופך את הקורבן לאשם ונותן בזה לגיטימציה לאלימות. אז הוא עשה להם פיו פיו כמו שהילד שלי בן שנתיים עושה, נו אז מה?
בגלל זה צריך לרוץ ולהרביץ?
&nbsp
וגם, עם הדוגמה של ריברי, אתה אומר שלקבל מכות מאוהדים ולהבליג זה חלק מסיכוני המקצוע וזו הנורמה שצריכה להיות?
&nbsp

Puskas

New member
למה לא אמרת כלום

על ההתגרות שלו בדרבים קודמים? אף אחד לא הרביץ לו או איים להרביץ לו, למה זרמת עם זה? איפה הכבוד שלך?
בגלל שלכם, הקהל הצהוב, לא אכפת מכלום כל זמן שלא נגדכם וכל התנהגות פסולה שיוצאת מכם לעבר קבוצות אחרות מוגדרת כבידור וחומר לסטטוס בפייסבוק אז אני לא יכול לכבד אותך ואת הדעה שלך בנושא, אתה פסול בעצמך כי גם אמות המוסר שלך לא לטעמי.

לקבל מכות זו לא נורמה אבל מאחר ובני אדם הם לא יצורים מהונדסים ולפעמים חלקנו מתנהג בצורה לא ראויה, אז צריכים להבין שגם עם מצבי קיצון צריכים לדעת להמודד ולכן ריברי, פיגו, רונאלדו ולבנדובסקי הוכיחו שהם מקצוענים ואילו זהבי תמיד יישאר שחקן שוק.

pgprince

New member
למה שאני לא אזרום עם זה? שוב, עז הוא עשה פיו פיו

BIG FUCKIN' DEAL . שיחגוג איך שבא לו, לא ממש אכפת לי, כמו שלא היה אכפת לי אם נימני היה כובש מול מכבי והיה עושה גם משהו דומה.
&nbsp
שוב, אתה נותן יותר משקל לאשמת זהבי מאשר לאשמת התוקף וזה הדבר המטריד..

Puskas

New member
האלימות פסולה

אבל גם ההתנהגות של זהבי ואם אתה מצפה מבני אדם להיות רובוטים ולספוג הקנטות חופשי והעלבות ולספוג את זה שלוש שנים בסבבה אז מצטער אבל אתה צבוע כי אתה עצמך לא מסוגל להתנהג ככה.
לא מאמין לך שהיית מקבל באיזי את נמני כובש בדרבי כשחקן הפועל ורץ לחגוג לך עם פיו פיו בפנים.

ביציע העיתונות העלו פסיקה מדצמבר 2013 של תובע ההתאחדות נדמה לי שהזהיר שההתנגות של זהבי היא מתריסה ומסוכנת ועשויה לגרום לתוצאות הרות אסון.. אם הוא ידע את זה, זה אומר שיש תקדימים גם מחוץ לכדורגל וזה אומר שמערכת המשפט מכירה את הנפש האנושית.
הכתובת הייתה על הקיר, חבל שאף אחד לא טרח לקרוא אותה.

ולמען הסר ספק- האוהד צריך ללכת לכלא לכמה חודשים ולקבל הרחקה לכל החיים ממגרשי הכדורגל אבל זהבי צריך לשבת בחוץ כפי שצריך להיות כששחקן מקבל אדום. שתי הקבוצות צריכות לספוג הפחתה של 10 נק' בפועל ועוד 10 על תנאי על פריצת אוהדיהן לדשא (במקרה של הפועל בגלל האוהד שתקף ובמקרה של מכבי ת"א בגלל חלקו של אובארוב שעודד את הקהל להיכנס ובכך תרם לאלימות באופן אקטיבי).
ומכאן נמשיך הלאה.

טל8511

New member
שום דבר ממה שכתבת על העונש לא יקרה

למה? כי אין אומץ במדינה שלנו. אנשים עושים מה שבא להם ולא מקבלים עונש ראוי
מעניין אותי כמה משחקים יקבל זהבי בחוץ שהיה שותף לאירוע אלימות. ראיוס קיבל 5 או 6 משחקים על עבירה בזמן משחק רק כי היה עליהום של כולם עליו.

לקבוצות לא יופחתו 10 נקודות, האוהד לא ילך לכלא וזהבי ימשיך לשחק רגיל. אגב גם לטיבי מגיע עונש-הרביץ לאוהד אחרי שנתפס ע"י השוטרים/מאבטחים ולזה אי אפשר להמציא תירוץ של הגנה עצמית.

אל תתפלא אם בעוד כמה שנים נראה אותו דבר במשחק דרבי כי בארץ לא מרתיעים. אנשים נוהגים בשכרות והורגים, הורגים סתם כי בא להם ויוצאים מזה עם מינימום עונש-זו הסיבה שאתה שומע כל יום על תאונות, דקירות ומכות וככה יהיה גם בכדורגל- אין הבדל-זו אותה מדינה

למעלה