שני בליגת העל

טל8511

New member
תשובותיי

1. ראיתי את הסרטון 30 פעם (בלי הגזמה), אחרי שהאוהד נתפס ע"י המאבטחים רואים את טיבי רץ אליו להכות אותו אך המאבטחים לא נתנו לו כל כך להתקרב

2. למה ראיוס קיבל 5 משחקים בחוץ? אם ראיוס על עבירה בזמן משחק קיבל 5 משחקים למה שזהבי לא יקבל 5 משחקים בחוץ על אירוע אלימות שהיה מעורב בו לא כחלק מהמשחק?
(ולא נשכח את טישיירה שקיבל 6 משחקים בחוץ על קללות)
http://www.one.co.il/Article/14-15/1,1,0,0/241654.html
אז הנה הסרטון: 1. זהבי הבין בשניה הראשונה שהאוהד מגיע אליו לא לתת לו נשיקה והוא נשאר שם. 2. לך בסרטון ל-00:35 ותראה איך האוהד מאבד שיווק משקל וזז אחורה. זהבי מחכה לו. 3. בסרטון 00:39 תראה את טיבי הולך לאוהד, גם ב-00:43 רואים את זה טוב...גם הגנה עצמית?

droriko

New member
מה זה ״הפועל עשו אותו״?

היחידים שעשו את ערן זהבי אלה ההורים שלו. אם כבר הפועל קיימו איתו יחסים סימביוטיים-הם הביאו לו במה והוא הביא להם אליפות.

Puskas

New member
הסמנטיקה והקטנוניות היו הכרחיים?

שיהיה בכיף.

ואגב.. זהבי לא הביא שום אליפות.. ורמוט ושכטר היו כוכבי המפתח באותה עונה וזהבי שהיה משמעותי בהחלט, היה עוד חלק במכונה.

droriko

New member
כי אתה מצפה מזהבי

שיגיד תודה להפועל על זה שהוא הפך לשחקן גדול. לא הפועל הפכה אותו לשחקן גדול, הכישרון שלו הפך אותו. הפועל צריכה להגיד לו תודה על התרומה שלו לאליפות,בין היתר זה שהבקיע את גול האליפות(אם הוא לא היה שחקן כל כך חשוב שם האוהדים לא היו כל כך מתמרמרים על זה שהוא עבר למכבי)״יש הרבה מאמנים שמנסים לתפוס עלי טרמפ,אומרים שהם גידלו, אף אחד לא גידל אותי,אני הגעתי לאיפה שהגעתי בזכות עצמי״את זה לא אמר ערן זהבי אלא מנג׳ר הפועל בכבודו ובעצמו

Puskas

New member
אבל מה זה קשור??

היית חלק מרכזי בהפועל ת"א, עברת למכבי ת"א בגלל כסף או סיבה מקצועית או כי הפלאפל שם טעים יותר, לא אכפת לי, זכותך..
למה אתה חוגג בהתרסה כל שער נגדם? למה אתה לא לומד מגדולים בהרבה ממך שעברו תהליך דומה וידעו לשמור על איפוק?
למה הילדותיות? למה הזלזול? מעבר להיותו כדורגלן, הוא בן אדם וכבן אדם הוא נכשל.

droriko

New member
אז הוא לא מספיק בוגר בשביל לשמור על איפוק

אז מה? זה מצדיק שאוהד יכנס למגרש ויכה אותו? זה מצדיק שאוהדים יזרקו עליו חפצים? שיאיימו על המשפחה שלו בטלפון?תהייה גבר ותגיד ״וואלה נכון שהשמצנו את הקהל של ביתר כל השנים אבל מסתבר שלנו לא פחות זבל״, במקום זה אתה מחפש לי כל הזמן תירוצים-ההוא לא בסדר וההוא לא בסדר, רק המועדון שלכם זך ותמים

Puskas

New member
המועדון "שלי" הוא מכבי חיפה

וזה שאתה בא ואומר שהוא לא מספיק בוגר זה אומר שהוא כן היה צריך לשמור על איפוק אבל לא מספיק בוגר בשביל זה אז הוא נפל.
בשורה התחתונה הוא התנהג בצורה לא ראויה ולא מכובדת במשחקי הדרבי האחרונים ולמרבה הצער הכתובת הייתה על הקיר.
זה לא משנה את העובדה שאוהד הפועל עשה מעשה פלילי.

DRORIKO8

New member
אוקי,אז סליחה

פשוט זה היה ההסבר היחיד שמצאתי להודעה שלך. הרי אתה בחור אינטיליגנט,איך אחד כמוך באמת מאשים את זהבי במה שקרה. זה אשכרה להאשים את הנאנסת בזה שהיא הלכה במחשוף. כאילו תחשוב שניה, אנשים שעברו את כיתה ב' נעלבים מזה שאיזה מישהו עושה להם פיו פיו בכאילו. אני חוזר,אנשים שעברו את כיתה ב' נעלבים מזה שאיזה מישהו עושה להם פיו פיו בכאילו. לדעתי מדובר פה במקרה של אוטיזם.

Puskas

New member
אבל אתה מסתכל על זה בצורה לא נכונה

אם מישהו עכשיו יעבור לידך ברחוב ויעשה לך פיו פיו אז ברור שזה סתם יעלה בך גיחוך.. הזוי.
אבל כששחקן בוחר תנועה מסוימת בשביל לחגוג איתה שערים זה משהו שמזוהה איתו,
ברגע שהוא בוחר לרוץ עם התנועה הזו דווקא לקהל היריב (ולזה אין שום תירוץ, יש לך את הקהל שלך, לך אליו) זה בהחלט נגרה התססה לכל דבר ועניין, במיוחד כשמדובר בכוכב מכבי ת"א שהיה בעברו שחקן מפתח בהפועל ת"א ובטח על רקע הדם הרע הידוע בין שתי הקבוצות הללו.
ברגע הפיו פיו הזה מגיע בבמה כזו, בסיטואציה כזו אז בוודאי שהתוצאות הן שונות, זה לא סתם פיו פיו בבית ספר.. זו התרסה לגמרי.

אני כן מאשים את זהבי בכך ששנתיים וקצת הוא דואג להתסיס את קהל הפועל ת"א עם חגיגות פיו פיו לכיוונם אחרי כל שאר שלו בדרבי, אני כן מאשים אותו בזה שהוא מעמיק את השנאה בין המחנות בגלל ההתרסה הזו שחוזרת על עצמה כמעט כל דרבי אבל בוודאי שהאוהד עשה מעשה פלילי ולכן אני אני לא שולח את זהבי לכלא אלא את האוהד לכלא, אני בסה"כ רוצה שני דברים:
1. שזהבי ימלא את עונש ההרחקה שהגיע לו.
2. שאנשים יקבלו את זה שלזהבי יש בהחלט חלק בסיפור הזה ושהוא היה יכול להתנהל אחרת לגמרי.

DRORIKO8

New member
אתה ואני אבל לא היינו הולכים להרביץ לו בגלל זה

האנשים שפרצו למגרש וזרקו חפצים מהיציע על זהבי הם לא אנשים נורמטיבים. הם אנשים שמוכנים להרוג בן אדם רק בגלל איזה פיו פיו. בהפועל יש יותר מדי כאלה.

טל 2010

New member
הגבתי מאוחר מדי, אבל תשובה לך ולכולם על הכל

כל הסיפור הזה, האינפנטילי למדיי הזה, מתחיל מדבר אחד, בגדול, - הוא נקרא "פוליטיקה", פה גם מתחיל המחדל של חברת האבטחה ואני יכול להגיד לך שיהיו פרסומים עוד על מה שהלך שם עם יס"מניקים שמשום מה בחרו להזדהות עם מכבי למרות שאוהדים צהובים התחילו את הפרובוקציות, ולא אני לא אומר שהפועל אורים ותומים, יש שם גרעין של חוליגניסטים קטנים שחייבים להעיף אותם לקיבינימט אם רוצים להמשיך לקיים משחקים בלי נפגעים.
עכשיו תקרא טוב, אוהד חיפה, שיש לו עוד בטן מלאה בוודאי על האליפות עם כוכבית האחרונה, נכון שככה זה עובד אצלכם??? לא רק בגלל הסיפור הזה, בגלל שכל הפוליטיקה הזאת המטונפת גם ככה שיש כאן, חונקת את הכדורגל מכל הכיוונים, צריך פשוט לסגור, לחתוך את הענף, לעקור, להקפיא הכל- לכמה וכמה שנים, ולהקים קבוצות חדשות, טהורות, לא קשורות ל"הפועל" "מכבי" ובית"ר, צריך לנקות את הענף שלנו מהדבר הזה, זה ישחרר את העלטה והרבה הרבה גזענות תעלם.
לדבר על "אנטי גזענות" כשיש ריח של פוליטיקה מסביב זה לצחוק לאוהדים הכן אינטליגנטים שכן מועילים בטובם לבוא מדי שבת בפרצוף. העיקר שהטוטו עוד קצת מרוויח כסף אך אל דאגה, עוד כמה דרבים כאלה, ופשוט יעשו את מה שאני כותב כרגע, הענף ייסגר, ואלה האינטליגנטים שבאמת מכורים ואוהבים אותו כספורט, לא כאלימות, יתחילו לחשוב איך לפתוח אותו מחדש, כולל כמובן מקורות כספיים שיראו את הפוטנציאל וירימו את הכל מחדש.
עכשיו שוב תגיד שאני הזוי, כמו במקרה הרכבות הקלות, אני זוכר מה אמרת לי, אבל תקשיב טוב ותקשיבו כולכם- כל עוד לא יעיפו את הדבר הזה מהספורט, את הפוליטיקה- זה ימשיך ויהיה עוד יותר גרוע, במיוחד כשעכשיו, הפועל ת"א נמצאת ללא בעל בית אמיתי, ואל תגידו לי טביב- טביב מלבה אלימות, הוא מייצר אלימות, הבן אדם המפוקפק הזה, הוא ממש ממש לא הדוגמה של "בעל בית" שכולכם הייתם רוצים. בכוונה הכנסתי את זה, כי כל הזמן אומרים "אבל הפועל העיפו את טביב". אל תקנטו את אוהדי הפועל, תתייחסו לדברים שהיו בצורה אובייקטיבית, לעבריין מורשע שבא לקחת רק כסף לעצמו ועל הדרך רכב על עדר הגזענות נגד הפועל, ואני לא מצדיק דבר ממה שהחוליגניסטים של הפועל עושים, אבל גם הוא- היה יכול אחרת, הכל אצלו רעש וצלצולים, הוא לא תמים.
אני מאוד מקוה שההודעה הזאת לא תימחק למען יראו ויראו, הכדורגל במתכונתו הנוכחית אין הצדקה להמשך קיומו.

לא מספיק בוגר- שיקבל אדום. היה יוצא גדול אם

היה אומר אחרי המשחק "הייתי מוכן לקבל 4 אדומים כדי לפרק אותו". הוא התנהג כמו תינוק, לא רצה לצאת, אמר לאחרים לרדת מהמגרש, הקים סצנה.
&nbsp
לא יכול לראות עוד הודעה אחת שמתמקדת באוהד שפרץ, הוא מטורף, אין ציפיות ממנו לכלום, מהשחקן הכי גדול בליגה כן.
&nbsp

בוביץ

New member
קודם כל הוא לא חצה את הכביש

הבן אדם היה בהפועל. עבר לאירופה משם רצה לחזור לארץ
הועל לא רצו ולא יכלו לשלם לו( מה גם שהאוהדים לא כל כך רצו אותו על שכטר היו מכונים לשלם יותר על המנוי)
וחזר למכבי
הוא לא חצה את הכביש ולא בגד בהם..
&nbsp
גם דמארי עונה שעברה עשה פיו פיו, והמון שחקנים מתגרים בהם
אתה מראש קובע שאוהדי הפועל אינפטילים ואין שום שכל ואחריות על מעשיהם
כאילו מה עשה חגג ועשה להם ''פיו פיו''?
וזה לא פעם ראשונה שהוא עשה את זה אז על מה ההתרגשות?
כאילו שלא ידעו שז יגיע...
&nbsp
בכל מקרה אין שום תירוץ לתקיפת האוהד

אני לא מכיר מספיק את העניין והנפשות הפועלות

יכול להיות שהבדל בין זהבי לבין שחקנים אחרים שעזבו קבוצה וכבשו נגדה, זה שהאוהדים של הפועל עשו לו את המוות?

כן, זהבי פרובוקטור קטן. אבל בכנות, לטעמי אלו יותר מדי מלים עליו. שום דבר לא מצדיק את ההתנהגות של אוהדים משני הצדדים.

נכון, אתה לא מכיר מספיק, זה לא מקרה ראשון בארץ

של שחקן שעובר ליריבה, כולם קיבלו את אותו טיפול.

Cade Foster

New member
אני לא מבין למה תמיד זורקים את רונאלדו למשוואה

מה הקשר?
שחקן יכול לחגוג שער איך שבא לו כל עוד הוא מודע להשלכות. ישנם שחקנים שמורידים חולצה למרות שהם יודעים טוב מאוד שזה שווה כרטיס צהוב. ישנם שחקנים שמשתיקים את הקהל ששורק להם בוז. ויש את זהבי שרוצה להשתיק את הקהל של הפועל בגלל איומים כאלה ואחרים על חייו וחיי משפחתו. העליהום שעושים עליו בגלל החגיגות האלה (ואני מדבר בלי שום קשר למה שקרה אחר כך, העלו אותו על המוקד גם כשהוא חגג ככה לפני שנה) יצא מכל פרופורציה. על מה בדיוק אתה רוצה שהוא יעשה לאוהדים האלה כבוד כמו שעשה רונאלדו באולד טראפורד לפני שנה וחצי?

רז 1978

New member
יממה אחרי ועדיין קשה לי להירגע

מה שכן אם האוהד האלים של הפועל ת"א לא ייכנס לכלא וייענש בחומרה המקרה הבא עלול להיגמר חלילה ברצח

שלא יגידו לא שמעתי לא ידענו

הכתובתל כבר נמצאת על הקיר

כדי למנוע את האסון הבא חייבים להעניש אותו בחומרה ואת כל מי שפרץ למגרש במאסר בפועל ולא בעונשים מגוכחים של עבודות שירות ואו רק הרחקה מהמגרשים

רק מאסר בפועל ימנע את האסון הבא אחרת המקרה הבא עלול להיגמר ברצח

GentlePunter

New member
אדהם שביטה, 2004

תזכיר לי מי זרק חזיז שפגע אנושות באדהם שביטה ב-2004 ומה עלה בגורלו? רמז: עבודות שירות.

כתבה מ-2011 על גורלו המר של שביטה עצמו: [URL]http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/297/519.html[/URL]

באותה הזדמנות רז, תזכיר לי מה עשו לאוהד הפועל ת"א שזרק רימון הלם על שמעון גרשון ב-2006. תזכיר לי האם תפשו אותו בכלל? תזכיר לי גם מה לחש שופט המשחק ליוסי אבוקסיס שבקרבתו פגע הרימון והתחיל לעשות הצגות בלי לחשוב פעמים מי זרק את הרימון?

תפנים - יש ציבורים במדינת ישראל שמותר להם להיות אלימים. תפנים, ותיזהר שלא להיפגע.

למעלה