הגבתי מאוחר מדי, אבל תשובה לך ולכולם על הכל
כל הסיפור הזה, האינפנטילי למדיי הזה, מתחיל מדבר אחד, בגדול, - הוא נקרא "פוליטיקה", פה גם מתחיל המחדל של חברת האבטחה ואני יכול להגיד לך שיהיו פרסומים עוד על מה שהלך שם עם יס"מניקים שמשום מה בחרו להזדהות עם מכבי למרות שאוהדים צהובים התחילו את הפרובוקציות, ולא אני לא אומר שהפועל אורים ותומים, יש שם גרעין של חוליגניסטים קטנים שחייבים להעיף אותם לקיבינימט אם רוצים להמשיך לקיים משחקים בלי נפגעים.
עכשיו תקרא טוב, אוהד חיפה, שיש לו עוד בטן מלאה בוודאי על האליפות עם כוכבית האחרונה, נכון שככה זה עובד אצלכם??? לא רק בגלל הסיפור הזה, בגלל שכל הפוליטיקה הזאת המטונפת גם ככה שיש כאן, חונקת את הכדורגל מכל הכיוונים, צריך פשוט לסגור, לחתוך את הענף, לעקור, להקפיא הכל- לכמה וכמה שנים, ולהקים קבוצות חדשות, טהורות, לא קשורות ל"הפועל" "מכבי" ובית"ר, צריך לנקות את הענף שלנו מהדבר הזה, זה ישחרר את העלטה והרבה הרבה גזענות תעלם.
לדבר על "אנטי גזענות" כשיש ריח של פוליטיקה מסביב זה לצחוק לאוהדים הכן אינטליגנטים שכן מועילים בטובם לבוא מדי שבת בפרצוף. העיקר שהטוטו עוד קצת מרוויח כסף אך אל דאגה, עוד כמה דרבים כאלה, ופשוט יעשו את מה שאני כותב כרגע, הענף ייסגר, ואלה האינטליגנטים שבאמת מכורים ואוהבים אותו כספורט, לא כאלימות, יתחילו לחשוב איך לפתוח אותו מחדש, כולל כמובן מקורות כספיים שיראו את הפוטנציאל וירימו את הכל מחדש.
עכשיו שוב תגיד שאני הזוי, כמו במקרה הרכבות הקלות, אני זוכר מה אמרת לי, אבל תקשיב טוב ותקשיבו כולכם- כל עוד לא יעיפו את הדבר הזה מהספורט, את הפוליטיקה- זה ימשיך ויהיה עוד יותר גרוע, במיוחד כשעכשיו, הפועל ת"א נמצאת ללא בעל בית אמיתי, ואל תגידו לי טביב- טביב מלבה אלימות, הוא מייצר אלימות, הבן אדם המפוקפק הזה, הוא ממש ממש לא הדוגמה של "בעל בית" שכולכם הייתם רוצים. בכוונה הכנסתי את זה, כי כל הזמן אומרים "אבל הפועל העיפו את טביב". אל תקנטו את אוהדי הפועל, תתייחסו לדברים שהיו בצורה אובייקטיבית, לעבריין מורשע שבא לקחת רק כסף לעצמו ועל הדרך רכב על עדר הגזענות נגד הפועל, ואני לא מצדיק דבר ממה שהחוליגניסטים של הפועל עושים, אבל גם הוא- היה יכול אחרת, הכל אצלו רעש וצלצולים, הוא לא תמים.
אני מאוד מקוה שההודעה הזאת לא תימחק למען יראו ויראו, הכדורגל במתכונתו הנוכחית אין הצדקה להמשך קיומו.