שני אבאים

שחר 673

New member
בנושא החד מיניות עדיין רב הנסתר על הגלוי, וכשמדובר בילדיי

אני מעדיף להיות זהיר ושקול ואת תסלחי לי אם לא אסחף לצונאמי "הפולטיקלי קורקט".
אין פה שום ענין של גזענות.
יש לי תהיות לגיטימיות שהמדע עדיין לא סיפק לגביהן תשובה חד משמעית ולכן עד אשר ילדי יגיעו לבשלות מינית מוחלטת אעשה כל שיש לאל ידי לעשות על מנת לחסוך מהם מניפולציות שונות מצד "בעלי ענין" בנושא זה.

אם יתברר כי אחד מילדיי הוא "חד מיני" {חס וחלילה} אקבל אותו ללא שום בעיה.
לפעמים {לעיתים נדירות} את מזכירה לי גולשת מפורסמת שלמיטב ידיעתי רק לאחרונה מלאו לה 80 שנה. שיהיה לה מזל טוב.

RossieL

Active member
חשיבה אחרת

תראה, אנו חושבים אחרת,
אנו מתייחסים לגאים באופן שונה,
נותנים לגאווה משקל אחר,
וזה בסדר. עם זה אין לי שום בעיה.
הבעיה שלי היא עם הניסיון לצייר את השונות הזו כמשהו נורא, מסוכן, מחלה מידבקת וחסוכת מרפא.
הבעיה שלי היא עם הניסיון "לחסוך" מהילדים להיחשף ל"תופעות" שבעיניך, ובעיני רבים, היא פסולה, טמאה ומשוקצת ובכך למעשה להפוך את בעלי הנטיות השונות לאנשים שבמינימום ראויים לאישפוז ובמקסימום, לסקילה ותליה בכיכר העיר.

ולענין ה"דומות" שלי, אז - אני לא דומה לאף אחרת,
ממני יש רק אחת, ותאמין לי, טוב שכך

שחר 673

New member
אני מנסה לשים את הנושא בפרספקטיבה

הראויה ולשאול שאלות לגיטימיות וחשובות.
לעומת רבים אחרים איני מקבל את טענות "בעלי הענין" בבחינת "ראה וקדש".
יש כאלה שאולי נוח להם להתעלם משאלות מהותיות ומטרידות.
אני מציע לך לחזור ולקרוא את פוסט המענה הראשוני שכתבתי לתגובתך כמו כן הייתי רוצה שוב להדגיש כי אכן נחשפתי לאנשים הגורסים כי אין שום בעיה לחוות התנסות מינית חד מינית רק בכדי לבדוק "מה מתאים לך יותר"... כשמניפולציות מסוכנות כאלה פוגשות צעיר "לא מגובש מינית" הם יכולות להביאו להתנסויות בעייתיות מאד מבחינה פסיכולוגית.

שיהיה ברור, אני לא אשמח אם יתברר כי מי ילדי יתגלה כחד מיני....ואני מאמין שאף אדם לא ישמח על קבלת בשורה כזו.

שימי לב שאני מתמקד אך ורק בהשפעות המניפולציות הללו על ילדים ובני נוער, אין לי בעיה עם השאר.
יש אנשים שבשם הפוליטיקלי קורקט, אהבת האדם, אהבת הנאורות ושאר הקשקושים מוכנים להתעלם משאלות חשובות ומהותיות אשר המדע עדיין לא סיפק להן פתרונות.

איני מאמין שקיים חד מיני אחד אשר יסרב ללגום מ "שיקוי פלא מדעי" אשר יוכח ככזה היכול להמיר את נטייתו החד מינית להטרוסקסואלית.
אך אם בשם הפוליטיקלי קורקט ימשיכו לטעון כי אין שום בעיה, למי יהיה אינטרס לממן מחקרים מדעיים בנושא?
מדוע לממן מחקרים רפואיים לנושא שחלק ענק מן הרופאים אינו מגדיר אותו כבעיה בכלל?
אם אין בעיה מדוע בכלל לבזבז כסף עבור מציאת פתרון?

אז מספיק עם המילים המפוצצות כגון "אשפוז, סקילה" ושאר השטויות.
יש לנו מדינה המבינה ומקבלת את השונה ולדעתי יש מעט מדינות בעולם המתייחסות לנושא זה כמו מדינת ישראל.
יחד עם זאת אין צורך לנסות ולסתום את הפה לאנשים המעלים תהיות לגיטימיות בנושא שהמדע (לעניות דעתם) לא סיפק עדיין תשובות ברורות בנושא, כמו השפעת הנושא על ילדים ובני נוער אשר מיניותם עדיין לא מושלמת.

Chandler Rulz

New member
היי, אני הומו שלא ארצה ללגום משיקוי הפלא הדמיוני שאתה מתאר

אמנם לקח לי לא מעט זמן כדי להשלים ולקבל את הנטיה המינית שלי [בעיקר בגלל היחס של הסביבה לכל הנושא] אבל במקום שאני נמצא בו היום - לא ארצה לשנות את המיניות שלי בשום אופן.
הנטיה המינית שלי היא דבר מרכזי באישיות שלי, היא המשקפיים שדרכם אני ראיתי את העולם, גם אם לא תמיד במודע, והיא זאת שגרמה לי לגבש את הדעות והשקפות העולם שלי בנושאים שונים ולולא הייתה כמו שהיא, אני הייתי אדם אחר לגמרי אבל אני אוהב את מי שאני אז אני לא רוצה להיות אחר.
שלא לדבר על זה שיש לי בן זוג שאני אוהב כמו את החיים עצמם ולולא הנטיה המינית, אני לא הייתי פוגש את האדם המדהים הזה שאני זכיתי שהכניס אותי לחייו.
&nbsp
לגבי מחקרים - יש אלפי מחקרים שנעשים בנושא, אבל בתחום החברתי ולא בתחום הרפואי. למה שיהיו מחקרים בתחום הרפואי אם לא מדובר בבעיה בריאותית?
"אם אין בעיה מדוע בכלל לבזבז כסף עבור מציאת פתרון?" - מסכים. עדיף להשקיע את הכסף במחלות כמו סרטן או ALS שאשכרה גובות חיי אדם ואיכות חיים.
&nbsp
באשר ל"מניפולציות" על ילדים ונוער, משחר ההיסטוריה בני אדם גדלים בסביבה בה הדעה הרווחת [והבלעדית, דה פקטו] היא שגבר מתחתן עם אישה, מתאהב באישה וזהו. אין משהו אחר, ובכל זאת, נשים וגברים מגלים שהם נמשכים לבני מינם בלי ששום דבר סביבתי ירמוז להם על כך, יקרוץ להם או יפתה אותם

שחר 673

New member
כעת קל לך לומר שלא תרצה ללגום אך אם עקב "מחקר רפואי גנטי"

יצליחו לרקוח מן "שיקוי" כזה לא נראה לי שהיית כל כך נחרץ בדעתך.
ובמבט לאחור, במידה והיה מומצא שיקוי כזה בשנות התבגרותך, נראה לי שבשמחה היית מונע מעצמך את שנות הסבל הארוכות אשר בוודאי היו מנת חלקך בעבר.

יש רופאים החושבים כי מדובר בבעיה רפואית, אותם רופאים עברו לינץ מצד חבריהם למקצוע. אני בטוח שיש רופאים נוספים החושבים כך אך מפחדים לדבר פן יבולע להם.

אני חושב שאם הנושא היה מוגדר כבעיה ניתן יהיה להשקיע כסף רב במימון מחקרים שאולי יביאו בעתיד הלא קרוב למציאת פתרון לנושא.
מבחינתי שישקיעו במימון מחקרים עבור כמה שיותר "בעיות" , זה לא סותר.

אני מציע לך שתקרא את התגובה השניה בשרשור זה {תגובתי שלי} שבה נתתי דוגמאות למניפולציות שונות המבוצעות על ילדים ובני נוער.
אני חש שהמחקרים עדיין לא הוכיחו באופן מוחלט כי "חד מיניות" אינה יכולה להתפתח "יש מאין" בסיטאוציות או מניפולציות שונות.

היו גם היו גברים הטרוסקסואלים אשר קיימו יחסי מין עם בני מינם בכלא,כלומר, בהנתן סיטואציה מסויימת הדבר יכול להתרחש, וכשאני לוקח בחשבון ילדים ונערים אשר מיניותם טרם הבשילה ואשר עלולים להחשף למניפולציות אותם הזכרתי אני נזהר שבעתיים.
נער מבולבל אשר מיניותו עדיין אינה מגובשת אשר "ישוכנע" בשם "הנאורות והקידמה" לקיים יחסים "חד מיניים" עלול לשלם על כך מחיר פסיכולוגי כבד.

על אמירת דעתי אני נחשב בעיני חלק מחברי פורום זה כבור פרימטיבי ונבער, אין לי בעיה עם זה. אני רגיל
.

חברי הטוב הינו הומוסקסואל החי עם בן זוגו, שנים הוא הסתיר זאת ממני מחשש לתגובתי, רק לפני כשנתיים הוא הצהיר זאת לראשונה בפני והכיר לי את בן זוגו.
הם מעונינים להביא ילד לעולם ומבררים את האופציות העומדות לרשותם.

אם אחד מילדי יתגלה כ "חד מיני" {חס וחלילה} אקבלו בברכה, אך לא אשמח למשמע הידיעה.
הדבר היחיד המענין אותי הוא השפעת הנושא על ילדים ובני נוער ועד שלא אשוכנע סופית ע"י מחקרים אעשה ככל שיש לאל ידי לעשות בכדי למנוע מילדי הקטנים להחשף לנושא.

Chandler Rulz

New member
אני לא רואה בהומוסקסואליות בעיה, היא לא מפריעה לבריאות שלי

או לאיכות החיים שלי ולכן לא צריך תרופה.
&nbsp
הבעיה מתחילה ביחס של החברה כלפי וכלפי חברי הלהט"ב.
במבט לאחור, התהליך שעברתי גיבש אותי לכדי מי שאני היום.. כמובן שהייתי שמח להיות שלם עם עצמי כבר בגיל יותר מוקדם ולחסוך מעצמי שנים בהם לא נתתי לאנשים בחיי להראות את מי שאני האמיתי, אבל הבעיה לא הייתה בי אלא בחברה, בעיקר בגלל דת [שלא חלק מחיי, אני אתאיסט מוחלט, אבל כן נמצאת בכל מקום במדינה שלנו] ובגלל אנשים שאומרים שזה בעיה [וסטיה ואיכסה ואני צריך למות].
&nbsp
"נער מבולבל אשר מיניותו עדיין אינה מגובשת אשר "ישוכנע" בשם "הנאורות והקידמה" לקיים יחסים "חד מיניים" עלול לשלם על כך מחיר פסיכולוגי כבד." - האם המחיר הפסיכולוגי שהוא ישלם זה בגלל יחסי המין עם גבר או בגלל איך שהסביבה מתייחסת לכך?
&nbsp
אני בכלל חושב שהשיח צריך טיפה להשתנות.. במקום לטעון שנולדים עם זה, צריך להבין שגם אם לא נולדים עם זה וגם אם זאת בחירה - אז מה? למה אתה יכול לבחור אם לחיות את חייך עם אישה בלונדינית או ברונטית, נמוכה או גבוהה, שמנה או רזה - אך לבחור לחיות את חייך עם גבר, שם כבר עובר הגבול?
&nbsp

שחר 673

New member
את מי אנחנו מרמים? האם לא היית מעדיף כי בנך יהיה הטרוסקסואל?

זוג גברים אינם יכולים להעמיד צאצאים, משכך "חד מיניות" ובמובן זה היא אינה יכולה להיות מוגדרת "טבעית".
מאחר והתופעה ע"פ הערכות רבות שקראתי מוערכת כקיימת אצל 10% מן האוכלוסיה העולמית, היא אינה יכולה להיות מוגדרת "נורמלית".

כשאני כותב "נאורות וקידמה" בצורה כזאת אני מתכוון לנאורות וקדמה מזוייפים, אני מתכוון לאנשים אשר "ערפל הפוליטקלי קורקט" ערפל את שיקול דעתם והרצון "למצוא חן" גובר על ההגיון.
יש "בעלי ענין" גם בתקשורת וגם במקומות אחרים אשר הפכו עצמם למיסיונרים המנסים להפיץ את תורתם "הנאורה והמתקדמת" בקרב הבריות. וניסיונות אלו כוללים מניפולציות על מוחם של ילדים ובני נוער.
הסביבה במדינת ישראל מתייחסת לנושא בפתיחות רבה והיא אחת המתקדמות בעולם בנושא זה.הגענו אפילו לשלב בו כל אדם המעז להביע תהיות לגבי הנושא (כמוני) מוקע באמצעות הכינוי "הומופוב" ושאר כינויים משפילים. יש כאלו העלולים לאבד את מקום עבודתם עקב פעילותכם הבלתי נלאת לסתימת פיות ודעות.

בן זוגו של חברי אומר לי בפה מלא....כי מבחינתו רצוי שכל צעיר יתנסה ביחסי מין חד מיניים בכדי שידע בוודאות מה מתאים לו מבחינה מינית.
וואלה יופי, ממש נהדר, והוא לא היחיד שחושב כך, ואני בטוח שאתה מודע לכך.

איני מתבייש ברצוני שילדיי יהיו הטרוסקסואלים, אני גאה בכך!
ועד שהמדע לא יוכיח לי בוודאות את שבקשתי לאשש אמשיך להחזיק בדרך החשיבה שאפיינה אותי עד כה.
ושום "נאורות וקדמה" מזויפות לא יסיטו את עיני מלהביט למציאות בעיניים.

ניקנוR

New member
הצעה מעניינת. אני חושבת שזה משהו שקורה, במובן מסוים.

היום כבר פחות מדברים על חלוקה דיכוטומית של המיניות
ויותר על זה מיקום על רצף.
וגם המיקום הזה יכול להיות נזיל.

אני לא יודעת אם כל אחד יכול למצוא את עצמו בכל מיקום על הרצף,
יהיה מעניין לראות את השינוי החברתי עם הזמן.

Chandler Rulz

New member
חוץ מזה, אתה לא יכול לטעון שאולי מדובר במצב רפואי וגם

שמישהו יכול להשתכנע להיות הומו. תחליט.

שחר 673

New member
כל שאני אומר הוא שאין מספיק מידע

ואשמח לדעת כמה שיותר.
רפואי /חברתי מה שתבחר.
זהו אינו מצב שהייתי מאחל לצאצאי ואיני מאמין שיש אדם אשר יאחל זאת לצאצאיו.
ואם המדע יוכל לספק בעתיד פתרון למצב זה, הרי זה מקובל עלי.

RossieL

Active member
בוקר טוב Chandler וברוך הנמצא

קראתי את התגובה ואני כל כך שמחה שהיא כתובה פה.
כי היא מבהירה באופן הטוב ביותר את כל מה שנוגע לגאות, גאווה ועד כמה בני האדם אינם שונים בשל נטייתם המינית.

ושני משפטים שכתב שחר וצרמו לעיני

1. "...נער מבולבל אשר מיניותו עדיין אינה מגובשת אשר "ישוכנע" בשם "הנאורות והקידמה" לקיים יחסים "חד מיניים" ..."

2. "... אעשה ככל שיש לאל ידי לעשות בכדי למנוע מילדי הקטנים להחשף לנושא. ..."

אז כן, לדעתי, מי שחושב כך, הוא במידה רבה לא נאור ומחשבתו מקובעת על דעות ואמונות חשוכות, אבל אלו שלו, ושחר [פניה ישירה אליך], נדמה לי שכבר הבנת שגם אם לא מסכימה אתך, לא מנסה לסתום לך ת'פה.

שחר 673

New member
רוזי,רוזי....איזה דעה ואיזה אמונה חשוכה?

אני "צמא" ללמוד כמה שיותר על הנושא, אני מייחל לכך שיערכו כמה שיותר מחקרים בכדי שנוכל ללמוד מהם.
אנשים שאינם רוצים לגייס את המדע לכך בתואנה ש "הכל בסדר ואין שום בעיה" הם אלו המעדיפים להתבוסס בבורותם.

ועד אשר המדע יוכיח לי כי חששותי לגבי השפעת הנושא על ילדים ונוער מופרכים, אני אמשיך לאחוז בדעותי לגבי נושא זה.

רוזי, אני מצהיר קבל עם ועולם כי את לא סותמת פיות וכי את מבינה היטב את המושג "חופש ביטוי", והלוואי וכל מנהלי הפורומים יתנהלו כמוך.
ואם הובנתי אחרת הרי שאני מתנצל.

ניקנוR

New member
אתה צמא? למה אתה לא שותה כשמגישים לך כוס מים?

אולי לא בטעות כתבת ״צמא״ במרכאות..

כמו שאמרתי, אני יכולה להבין שיש שאלות ויש דברים לא ברורים.
במיוחד אצל אנשים שאין להם היכרות אישית עם הנושא.

לך יש היכרות אישית. ובכז לא הצלחת להבין או לקבל תשובות
אפילו לחלק מהשאלות שלך.
מעניין.
ואז מגיע בנאדם ומספר לך בפתיחות ובכנות את הסיפור שלו. ומה אתה עושה?
מסביר לו שהוא טועה(!). שהוא בעצם כן היה רוצה להיות מישהו אחר וכו וכו.
לא רק שזאת חוצפה והתנשאות, אלא שאתה לגמרי מפספס הזדמנות לקבל תשובות לשאלות שמטרידות אותך.

פרדוקס.
אז כנראה, שחר, אתה מדבר מילים יפות על אידאולוגיה, כשבעצם אין לך שום עניין ללמוד, להבין או לשנות את דעתך.
וזה כמובן נכון לכל נושא שהוא. כפי שהעדת על עצמך כל פעם שכתבת פה.

שחר 673

New member
אני מכיר את הנושא לא פחות טוב ממך ואולי אפילו יותר טוב.

הבעתי את תהיותי בקול רם וללא כל חשש מניסיונות ההשתקה שלך ושל חברותייך.{בצורת לעג וכינויים שהופנו כלפיי}
אולי במקום ללכת סחור סחור תנסי להתווכח איתי על התהיות שהעלתי .

כל הכבוד לגולש שחלק איתנו את סיפורו אך האם עלי לשתוק בשל כך? האם עליי להצניע את דעותיי בשל כך?
אני מצפצף עלייך ועל הפולטיקלי קורקט המזוייף שלך.
הוא ניסה לענות על שאלותי אך לטעמי הוא לא הצליח.
מאיפה בכלל הסקת שאין לי שום רצון ללמוד?
ניהלתי פה דו שיח בנושא והבעתי את דעתי, כמו כן לא קיבלתי את דעתו בנושא. לגיטימי!
אני מציע שתמשיכי לנסות לדובב את סבא לשוחח איתך, עדיף מאשר להפיץ "יפות נפש" ורצון עז "למצוא חן".

אני מבקש, שחר...

עד שסוף סוף היא "עזבה" אותי.
תתמודד איתה כפי שאני התמודדתי המון שנים.

מה אתה עכשיו מנחית עלי את הדבר הזה.

אהבתי את המונח "לדובב".

לדובב?
לדוב..
מה שטוב לדוב.

ניקנוR

New member
אף אחד לא הכריח אותך לדבר איתי.

עשית את זה מבחירה, קח אחריות על הבחירות שלך ואל תהיה מגעיל.

למה מגעיל?

בדקתי את היסטורית השיחות שלנו כאן בפורום.
מעולם לא הסכמת עם דבר אחד שלי
תמיד היית אנטי ונגד מה שאני אומר.
לכן נשאר לי טעם לא טוב
ולכן אמרתי את שאמרתי.
אולי הפעם תסכימי איתי שזה נכון.

ניקנוR

New member
וואו. לפי התגובה הפרועה הזאת כנראה נגעתי בנקודה כואבת.

וכרגיל, אתה בוחר להתקיף בלי סיבה, מתחיל לדבר ברבים (״את וחברותיך״).
אומר דברים מופרכים כמו שאני משתיקה אותך
ומתגונן מפני דברים שלא נאמרו (למשל בשום מקום לא אמרתי שאתה חייב להסכים עם דעה של אחרים), בזמן שאתה מתעלם מדברים שכן נאמרו.

עכשיו תראה, השרשור הזה מלא דוגמאות לזה שאתה לא באמת רוצה לקבל תשובות
חוץ מאלה שכבר הגעת אליהן בעצמך. שאתה משקיע המון בלשמור על הסיפור המסודר שאתה מספר לעצמך.
ביקשת אז אדגים בקטנה, אחכ זאת תהיה החלטה שלך האם לצאת מההכחשה.

•אם היית מחפש תשובות, לא היית מתעלם מהסיפור האישי שחלק איתנו Chandler
Rulz.
לא מדובר פה על לא להסכים עם דעה אישית. בא בנאדם ומספר את החוויה שלו. אפילו ספציפית עונה לשאלות שהצגת. למשל אתה אמרת ״איני מאמין שקיים חד מיני אחד אשר יסרב ללגום מ׳שיקוי פלא מדעי׳״, והוא מסביר שהוא לא רוצה להיות מישהו אחר. אפילו חזר על זה כמה פעמים. לא מוכן לוותר על המיניות שלו.

התגובה שלך: אתה מסביר לו שהוא טועה

•אם היית מעוניין בעובדות, לא היית מתעלם מהעובדה (שמערערת את התיאוריה שלך לגבי השפעת החשיפה) ש Chandler Rulz וגם אני ציינו:
אנשים גדלו במציאות שבה רק זוגיות של גבר ואישה ועדיין ההעדפה המינית שלהם
שונה ממה שנחשפו אליו.

•ואם היית מחפש תשובה ממחקרים, לא היית אומר ״המחקרים אליהם נחשפתי טוענים כי מדובר בגנטיקה, אך אני שואל את עצמי...״. פשוט היית מקבל את מסקנות המחקר.

כאמור, יש עוד המווון מה להגיד, כי אתה עושה סלט, אתה לא מתמצא ואתה לא מחפש עובדות ולא מחקרים.
אתה רוצה אישוש למה שאתה מאמין בו.
(מעניין למה ככ הרגיז אותך כשאמרתי את זה).

אז אתה יודע, שחר, אני אולי קלקלתי לך את הסיפור שאתה מספר לעצמך ולא אהבת את זה, אבל לא אמרתי שום דבר שלא היה נכון.
בפעם הבאה אולי תספור עד 10 (או 200) לפני שאתה מתפרץ.

שחר 673

New member
שום דבר לא מופרך, כשאת וחברותייך מדברות על "בורות" ושאר

כינויים אתן מדברות על הפוסטים שכתבתי. וזה לכשלעצמו אלמנט "סותם פיות", כאילו שדעתי אינה בכלל אמורה להשמע.
אני טוען באופן חד משמעי כי למרות הכחשותיו הנמרצות הוא ישקול ברצינות רבה "שיקוי פלא" שכזה, ואם היתה לו האפשרות הוא היה מונע מעצמו את שנות הסבל אשר אותן הוא בוודאי עבר בשנות התבגרותו.
ועוד איך שאני מסביר לו שלדעתי הוא טועה, לדעתי הוא נמצא היום במצב שבו הוא סוף סוף שלם עם עצמו וקשה לו לוותר על השלמות שסוף סוף הביא לחייו,
אך אם יוכח באופן חד משמעי כי יש שיקוי פלא אשר יבטיח חזרה להטרוסקסואליות אני מטיל ספק רב אם יסרב ללגום אותו.

אכן, רובם המכריע של החד המיניים גדלו במשפחות הטרוסקסואליות נורמליות ובכל זאת יצאו כאלה, אז? מה זה בדיוק מוכיח? זה אולי מוכיח שלגנטיקה בהחלט יש קשר לנושא אך אולי לא רק לה.
המדע לא הצליח להוכיח באופן ודאי שרק גנטיקה היא האחראית לחד מיניות, ולראיה ניתן לראות יחסים "חד מיניים" בין גברים הטרוסקסואלים בכלא. אם רק גנטיקה היא הסיפור אז כיצד מצליחים להסביר יחסים כאלה?
כלומר, יש סיטואציות אשר בעטיין יחסים כאלו יכולים להתרחש בין בגירים הטרוסקסואלים אשר מיניותם מעוצבת ומושלמת, אך מה על ילדים ובני נוער בגיל העשרה אשר מיניותם לא הגיעה "לפירקה" והם נופלים למניפולציות ומניפולטיביות של בעלי ענין המנסים לשטוף את מוחם בנוסח "עליכם להיות נאורים ומתקדמים ולא בורים ונבערים" ובשל כך כדאי שתצאו מן "הדעות הקדומות" האופפות אתכם ותבדקו לבד איזה סוג של יחסי מין מתאימים לכם. {הבאתי דוגמא למסר טלויזיוני נסתר אשר ילדים ובני נוער נחשפו אליו}
מה על ילדים/נערים הטרוסקסואלים אשר נחשפו לחוויה מינית הומוסקסואלית עקב שטיפת מוח מניפולטיבית? האם יהפכו לדו מיניים? האם יסבלו מנקיפות מצפון ובעיות פסיכולוגיות מהותיות בעתיד? האם יהפכו עקב כך לחד מיניים?
המדע עדיין לא סיפק תשובות מספקות לכך.

וכל עוד אין תשובות מספקות, המיסיונריות הזאת פסולה בעיניי!
מדוע עליי לעודד תופעה זו בקרב הבריות? יש הבדל בין לקבל בפתיחות את הנושא לבין לעודד את התופעה באופן בוטה, ואני מתנגד לעידוד תופעה זאת מסיבות מובנות.
אני מאד קוהרנטי בדבריי ומי שעושה "סלט מכוון" מכל הסיפור זו את.
מדוע? מפני שאת "יפת נפש", המאוהבת במושג "פולטיקלי קורקט" ומבלה את חייה בניסיונות מעוררי רחמים "למצוא חן" בעיני מאן דהוא.
זו אינה הפעם הראשונה שניהלתי איתך דו שיח, כבר הספקתי להכיר את התנהלותך באופן כללי. בעבר הצהרת שאינך רוצה להגיב לי יותר אני שמח שהגענו לתקופה חדשה
.
אם היית מנהלת דו שיח עניני על תהיותיי לא הייתי מביע את תחושותי כלפי התנהלותך אך מאחר ובחרת לתקוף בסגנון עוקצני, קיבלת מענה ראוי.

ניקנוR

New member
יודע מה? שכנעת אותי.

חשיפה עלולה להשפיע על עיצוב המיניות.
ועכשיו אני מבינה שחייבים- פשוט חייבים- להחרים כל דיבור על מיניות והתנהגות מינית בציבור וגם בפרטיות.
כל מיניות.
כי נערים ונערות הומואים ולסביות ואחרים שאינם הטרו, עלולים להיחשף לתכנים מיניים שיגרמו להם להיות הטרו במקום מי שהם באמת.

אני מקווה שאחרי שתסיים להסביר לי שאני אשמה בזה שהתקפת אותי (ולא, נגיד, תיקח אחריות על ההתנהגות שלך כמו שעושים אנשים בוגרים), תכיר לי את ״מאן דהוא״. אני פשוט ככ מקווה שהוא (או שאולי זאת היא?) יגידו לי שאני מוצאת חן בעיניהם.
אחרי הכל, השקעתי וזה נורא חשוב לי.

למעלה