שני אבאים

שחר 673

New member
מכיון שאיני יודע בוודאות אם יש לחשיפה

השפעה או מה הקשר בין מידת החשיפה לעיצוב המיניות אצל ילדים או נערים מתבגרים בכוונתי לעשות את מיטב יכולתי בכדי שיחשפו לכך כמה שפחות.
"חד מיניות" היא עובדה מוגמרת ויש להשלים איתה אך בשום אופן לא לתת יד למיסיונריות בתחום זה, לא לאפשר מניפולציות מתוחכמות "נאורות ומתקדמות" אשר מטרתן לדחוף ילדים ונערים להתנסיות בעייתיות.
התופעה הזאת אינה צריכה "להתפתח" ולראיה ניתן לאמר כי רובם המכריע של בני האדם לא היו מייחלים למי מיקיריהם להיות חד מיניים.
עד שהמדע יוכיח אחרת אמשיך לעשות את מיטב יכולתי במיעוט חשיפת ילדי לנושא עד שהתבגרותם המינית תהיה מעוצבת.
חד מיניות אינה "טבעית" (לא ניתן להביא צאצאים) כמו כן היא אינה "נורמלית" (כ 10% מאוכלוסיית העולם מוגדרים כהומוסקסואלים, מיעוט מוחלט!!!)
ואני אשמח עד מאד אם ימצא "שיקוי" אשר יהפוך הומוסקסואלים להטרוסקסואלים הרי זה מבורך בעיני.
מקבל את התופעה אך ממש אין בכוונתי לתרום את חלקי להתפשטותה בדרך של מניפולציות מתוחכמות במסווה של "נאורות וקדמה" על נערים מתבגרים.

את מקבלת ממני את אותה מידת עוקצנות בה את משתמשת, ולכן אין בכוונתי לקחת על עצמי שום אחריות, אדרבא יקירתי, את מוזמנת להמשיך.

Chandler Rulz

New member
אתה יכול לטעון עד מחרתיים שאתה לא מאמין לי

אני אבל יודע קצת יותר ממך:
א. מה עברתי
ב. מה אני רוצה לעשות
אז עם כל הכבוד, הטיעון לזה שאתה לא מאמין לי לא באמת מוכיח שום דבר.
&nbsp
מה מוכיח שרובם המכריע של הומוסקסואלים נולדו למשפחות הטרוסקסואליות? מוכיח כנראה כלום אבל כן מפריח את הטענה שהומוסקסואליות בהכרח נרכשת מהסביבה ומהחשיפה של ילדים אליה. הווה אומר, חשיפה של ילדך לקיום של הומוסקסואליות בעולם לא תהפוך אותם להומוסקסואלים בעצמם.
&nbsp
יחסי המין ההומוסקסואלים בכלא הם לרוב בכלל מעמדה של כוח ועליונות. אין לזה שום קשר לנטיה מינית או אפילו משיכה מינית ברוב המקרים. זה פשוט "אני יותר חזק ואני מראה לך את זה ע"י זה שאני 'כובש' אותך". לרוב זה גם נובע מנקודת מבט הומופובית שמחשיבה הומוסקסואליות כתכונה נחותה אצל גברים [אלו שנמצאים בתפקיד הפסיבי של יחסי המין].
&nbsp
אתה יודע מה? אני גם לא רוצה שתקבל אותי באהבה, לא רוצה שלא תיגעל ממני או מלהט"ב אחרים וגם לא איכפת לי שתצחק עלינו עם החבר'ה שלך בבית. אני בסה"כ רוצה ש:
א. לא ימנעו מאיתנו זכויות שמגיעות לכל אדם אחר שבמקרה הוא הטרוסקסואל
ב. נוכל לחיות ולהתנהג בציבור כמו כל בנאדם אחר שבמקרה הוא הטרוסקסואל
אתה הרי מעולם לא תבין מה זה להסתכל עשרים פעמים לצדדים לפני שאתה מחליט לשלב ידיים עם בת זוגך, לא תבין מה זה לפתוח עיתון ולקרוא שיש אנשים שחושבים שאתה סוטה מין, לראות תגובות באינטרנט שמשוות אותך ללא פחות מפדופילים ועברייני מין הכי קשים שיש...
&nbsp
אף אחד לא רוצה "עידוד", רוצים פשוט שלא יהיה את ההפך מזה - אנשים מתים מזה [הטבח באורלנדו, הרצח של שירה בנקי ז"ל בירושלים, שיעור התאבדויות גבוה בקרב להט"ב...]... לרוב המקרים האלה יש קשר ישיר או עקיף להודעות של הוקעת הומוסקסואלים מהחברה.

שחר 673

New member
אני לא מאמין לך ונכון שזה לא מוכיח כלום.

זו דעתי בנושא ותו לא.
רובם המכריע של ההומוסקסואלים נולדו למשפחות הטרוסקסואליות.
גם אסירים הטרוסקסואלים אשר נולדו למשפחות הטרוסקסואליות מצאו עצמם מקיימים יחסי מין עם בני מינם בכלא.
כך שהטענה הזו אינה מפריכה דבר.
והיא רק מוכיחה שיש סיטואציות מסוימות בהן בהן הטרוסקסואלים יכולים לקיים יחסי מין עם בני מינם.
מעולם לא שמעתי על קיום יחסי מין ללא משיכה מינמלית, בכדי לגרום "לעסק" לעבוד צריך מינימום משיכה. כמובן שיש גם אלמנטים של "כוח ועליונות" אך הן מתקיימות בנפרד מן המשיכה המינית.
(לפי דעתי כמובן)
אם תופיע לפני אישה אשר אינה מושכת אותי איבר המין שלי "לא יתרומם"
.
אני מניח שאפילו אם תקח ויאגרה, ללא משיכה מינית לא תגיע לזקפה.
אז תסלח לי אם אני חולק נחרצות על דבריך.

אולי ההשפעות והמניפולציות על ילדים ובני נוער יכולים להיות "טריגר" לכך?
איני יודע בוודאות וגם אתה לא ואני לא מוכן להסתכן בנושא בטרם המדע יפיג את חששותיי.

איני נגעל, אני מקבל את חברי ובן זוגו בכבוד ובהערכה ואני מביט על הנושא בבגרות.
ואתה צודק לחלוטין, איני רוצה שיפגעו באף אדם לא משנה מהי נטייתו המינית, ואיני משווה אף חד מיני לסוטה מין או פדופיל ואיני רוצה שתתרחש שום התאבדות!
איני מתכוון להוקיע אף אחד ואיני רוצה שיוקיעו את דעותיי בנושא.
אני מדגיש שוב כי הנושא היחיד החשוב לי הוא הנושא עליו שוחחתי בפוסט זה ואחרים, היינו, ילדים ובני נוער. אין לי שום בעיה עם בגירים, כל בגיר כטוב בעיניו יעשה אך כשמנסים "לדחוף" ילדים ובני נוער לקיום יחסים "חד מיניים" במסווה של "נאורות וקדמה", במסגרת סוג של "מיסיונריות" האמורה להפיץ את הנושא בקרבנו......פה אני מתנגד נחרצות!!!
איני רוצה לפגוע באף אדם ואני מתנצל אם בדברי אני עושה זאת אך אני מחוייב לדעתי בנושא.
דרך אגב, בלי קשר לנושא עליו אנו מתדיינים)חברי ובן זוגו הכירו לי אישה בת 44 (הטרוסקסואלית) אשר הביאה שתי בנות לעולם מזרעו של גבר הומוסקסואל.
(היא ביצעה הזרעה) והם מקיימים הורות משותפת בה היא המשמורן הראשי. (מתגוררים בנפרד כמובן) למיטב ידיעתי מערכת היחסים מצליחה להפליא.

Chandler Rulz

New member
גירוי מיני הוא לא פונקציה של משיכה נטו

המעמד של הכוחנות בכלא יכול לחלוטין להעמיד שם את ה"עסק".
אף אחד לא מתווכח איתך שיש סיטואציות כאלה ואחרות, הויכח שלי איתך הוא שאתה מנסה לטעון שעצם קיום הסיטואציות הוא מספיק הוכחה לזה שלחשיפה של ילדים ובני נוער להומוסקסואליות תגרום להם להפוך להומוסקסואלים בעצמם - דבר שהוא שטות גמורה.
&nbsp
כתבת: ".. כשמנסים "לדחוף" ילדים ובני נוער לקיום יחסים "חד מיניים" במסווה של "נאורות וקדמה", במסגרת סוג של "מיסיונריות" האמורה להפיץ את הנושא בקרבנו.."
איפה זה קורה? יש לך דוגמאות?
&nbsp
ולגבי ויאגרה, אגב, מה שהיא [ודומותיה] עושה זה לחסום את זרימת הדם מאיבר המין וגורמת לזיקפה גם בלי משיכה מינית.
&nbsp
עכשיו באשר לזה שאתה לא מאמין לי, וכנראה גם לא לאחרים, אז פשוט תפסיק לשאול שאלות שאתה לא מוכן לקבל תשובה אחרת מלבד זאת שכבר קיבעת לעצמך בראש. זה לא מכבד לא אותך ולא אותי אז די.

שחר 673

New member
ממש לא נראה לי שמעמד של כוחנות

יכול להעמיד את "העסק"

אני טוען שהידע שלנו בנושא אינו מספיק בכדי לקבוע חד משמעית שסיטואציות שונות (אסירים בכלא היא רק דוגמא לסיטואציה אחת העולה על דעתי כרגע)
יכולות להיות עוד סיטואציות שאיני מצליח להעלות על דעתי כרגע.
לגבי הויאגרה, למיטב הבנתי הויאגרה "מזרימה" דם לאיבר המין וזרימת הדם לשם לא תתרחש ללא גירוי מיני מינימלי.

ואני אומר לעצמי שאם זה מצליח להתרחש בסיטואציה מסוימת מה מונע מכך להתרחש בסיטואציה אחרת?
לגבי חשיפה: איני חושב שזה נכון לחשוף ילדים קטנים מאד ששום דבר לא מעוצב בנפשם לגילויי חיבה ספק מיניים בין שני גברים או שתי נשים. (נשיקה צרפתית ברחוב לדוגמא)
איני יודע מה ההשפעות לטווח ארוך בנושא ואין לי יכולת לבדוק זאת כראוי.
נתתי דוגמא למסר סמוי ומניפולטיבי אשר הגיע ע"י תוכנית טלויזיה מאד מצליחה ששודרה בישראל לפני מספר שנים (הדוגמא מפורטת בפוסט השני בשרשור זה) ובה מתוארת סיטואציה בין גבר הטרוסקסואלי לגבר הומו הלבוש כאישה כשהגבר ההטרוסקסואלי אינו יודע על כך.
בסופה של מערכת היחסים הנ"ל שני הגברים צועדים מאושרים יחד אל "האופק" כשהגבר ההטרוסקסואלי התגבר על "הדעות הקדומות מהם סבל"
.
לדעתי, מסר כזה, הוא בעייתי מאד עבור נערים מתבגרים וילדים אשר הם קהל היעד העיקרי של הסדרה.
אל תתמם לי, טענות כגון "ניתן להתנסות ביחסים חד מיניים בכדי לבחור מה יותר מתאים לך" אלו טענות העולות מידי פעם בקהילה הגאה, בן זוגו של חברי טוען כך ולדבריו לא מעטים מחבריו בקהילה הגאה מסכימים איתו. אני עצמי שמעתי את הדעה הזו מתישהו בעבר באמצעי התקשורת.
התנהגות כזו היא חלק מן "המיסיונריות" עליה דיברתי.

זה שאתה הומוסקסואל אינו אומר שאתה מסוגל לספק תשובות לתהיות שהעלתי, ביצעת מחקרים? יש לך השכלה רלוונטית? לא נראה לי.
לא הצלחת לשכנע אותי בתשובותיך ונותרנו חלוקים בדעותנו, לגיטימי!
אז אני מציע לך לא להציע לי להפסיק לשאול שאלות, מדובר בפורום הנועד להעלאת דעות ואין שום חובה עלי לקבל את מסקנותיך כתורה מסיני.
הקוראים נחשפו לטיעונים וזו מטרת הפורום. הכל טוב, לא חובה להסכים.

בערב שישי אחת לחודש אני יושב לקידוש עם בני משפחתי הדתיים (חלקם רבנים)
ותמיד מתנהל ויכוח קשה ונוקב ביני ובינם עקב העובדה שאני מערער על פסקי הלכה וטוען כי לעיתים הפרשנויות היוצאות מפי רבנים אינם מתאימות לתקופתינו.
תגובתם כלפיי מזכירה לי את תגובתכם כלפיי בשרשור זה.

אני שואל שאלות, והיכן שאני מוצא בעיה, אני גם מעז להטיל ספק!
יש כאלו שלא מסוגלים לקבל את "הטלת הספק הזו" ומגיבים בצורה "רעה", באופן מפתיע, אתם די דומים....לפחות לפי דעתי.

שחר 673

New member
"הספק הוא אבי התבונה" ואם אסירים הטרוסקסואלים מצליחים

לקיים יחסי מין עם בני מינם בכלא זה אומר בשסיטואציות מסויימות גם הטרוסקסואלים שאינם אסירים מסוגלים לכך, ואם הם מסוגלים, מה על ילדים או בני נוער אשר בשם "הנאורות והקידמה" {המזוייפים} "יסחפו" לקיים יחסי מין עם בני מינם בעוד הם אינם "בשלים" ומיניותם עדיין לא הגיעה "לפרקה".
מנסים להעביר "מסרים סמויים" בנושא בתוכניות טלויזיה הנצפות על ידי ילדים ובני נוער.
{הבאתי דוגמא לכך בפוסט השני בשרשור זה}
מנסים בכח לדחוף לכולנו למוח אגנדה שלא תמיד מתיישרת עם ההגיון.
ותסלחי לי על שאיני מקבל את "השתלת הנאורות המזוייפת" ואני מתעקש לשאול שאלות שעדיין לא קבלתי עליהם מענה.
אני חייב להביט למציאות בעיניים, אני חייב את זה לצאצאי ולא לרצון "למצוא חן" בעיני העולם.

אז הוא אמר את דעתו, אז מה? האם בשל כך עליי להשתחוות אפיים ארצה ולקבל את דעתו? האם אני חייב לקבל את דעתו? בדבריו הוא לא סיפק אפילו פרומיל מתהיותיי.
לי אין ענין ללמוד? אני יכול ללמד אותך את הנושא, ודווקא מתוך ידיעותיי נובעות תהיותיי.
לא פעם ניהלתי דו שיח קולני עם חברי ובן זוגו בנושא, בעוד חברי מאד מתון בדעותיו, בן זוגו מאד מילטנטי וטוען בלהט כי יש לאפשר לכל צעיר להתנסות במין עם בן מינו מפני שאז הוא ידע טוב יותר להחליט מהי נטייתו המינית. "ממש נפלא"
כשאני חושב על הבעיות הפסיכולוגיות היכולות להיות מלוות לכך אני נחרד!

שיקום פה אחד שיאמר כי הוא ישמח אם אחד מצאצאיו יתגלה כחד מיני.....
אם אחד מילדי יתגלה ככזה {חס וחלילה} אקבל אותו ללא שום היסוס {אך בסתר ליבי אצטער עד מאד}

כל אחד כטוב בעיניו יעשה, שיתלבש איך שירצה, שישכב עם מי שירצה, שיתחתנו, אין לי בעיה.....ההשפעה על ילדים ובני נוער היא הדבר היחיד המענין אותי, ולכן אני מביע תהיות, ועד אשר תהיותיי תקבלנה מענה ע"י מחקרים מדעיים שיניחו את דעתי אמשיך לההחזיק בדעותי הנוכחיות.

בתור אימא לשני בנים הומוסקסואלים שחיים עם בני זוג באושר ובעושר רוחני,
לא יכולתי לכתוב או לתאר את חייהם טוב יותר ממה שאתה עשית.
נכון שאני, כאימא, הייתי שמחה לראות נכדים גם משני בניי, אבל אני שמחה יותר
מהעובדה שהם מאושרים וטוב להם עם מה שהם ומצאו את עצמם בעולם הקשה
הזה.

חשבתי בהתחלה שרק אני רואה דברים כהוויתם והנה מסתבר שגם שחר

רואה בידיוק את אותם הדברים
שחר, אתה כל כך צודק לגבי המשפט שאמרת: "השפעת הנושא על ילדים ובני נוער אשר מיניותם עדיין לא מושלמת"..
אתה רואה את הקמפיין של "איגי" (ארגון נוער גאה)

http://igy.org.il

ואתה לא יכול שלא לחוש את הלך הרוחות שם שממש מתחנן בפני בני הנוער הצעירים ש"יצטרפו" לארגון.
עכשיו נער שרואה את הקמפיין והוא היה בטוח שהוא סטרייט לחלוטין
שואל את עצמו, למה לא לנסות בעצם?
נו, ואחרי שיפתחו לו שם את התחת (סליחה על הביטוי)

הוא כנראה כבר לא יוכל להיגמל מזה.

אני לא הייתי רוצה שבן שלי קטן ילך למקום כזה
"בית חם עם אבא ואבא עאלק"..
למה שלא ילך למקומות נורמליים שיש שם בית חם עם אבא ואמא?

ובאמת שחר, אתה כל כך צודק לגבי אותו "שיקוי"

המדע העולמי משקיע מליארדים כדי למצוא תרופות למחלות כגון איידס
במקום למצוא "תרופה" שתתקן את הסימפטום שגרם למחלה
מחפשים תרופה שבמילא היא לא שווה כלום כי חיידק האיידס במילא
יישנה למוטציה יותר ויותר קטלנית ממה שהוא כיום.
היו צריכים להשקיע מאמצים משולבים הן תרופתיים והן פסיכולוגיים
אני אפילו לא שולל שטיפת מוח כדי להציל את הילדים המסכנים.

שחר 673

New member
המחקרים והמדע עדיין לא הניחו את דעתי בכל הקשור להשפעות

הנושא על ילדים ובני נוער.
אין לי מה להתבייש בלבטי הלגיטימים בנושא.

כמו כן, רבים טוענים כי אין שום בעיה, אז אם אין בעיה מדוע לבקש תקציבי מחקר כלשהם בנושא?
וחלקם עוד טוענים שאני בור המעדיף להתבסס בבורותי בעוד שכל מה שאני מבקש הוא עוד ידע בנושא.

כן, אין שום בעיה.

חבר טוב טוב שלאחרונה בתו נישאה פגשתי אותו לגמרי במקרה ערב החתונה
בעודו לבוש יפה
שאלתי אותו אם הוא מתחתן הערב
הוא עמד מולי קצת נבוך ואמר לי שבעצם הבת שלו היא זאת שמתחתנת
התפלאתי מאד שהוא לא הזמין אותי לחתונה
כי הרי הייתי בכל החתונות של הילדים שלו והוא בחתונות שלי.
הוא התחיל להתפתל ואמר ששכח אותי, התנצל ומהר להסתלק משם
מותיר אותי אני חייב לציין, המום וקצת עלוב.

אח"כ בדיעבד הסתבר שהבת שלו היא לסבית והחתונה הייתה חתונה לסבית
לכן הוא חש שלא בנוח להזמין את החבר'ה הקרובים.
הוא העדיף להשאיר את לסביותה תחת מעטה אנונימי.
אני הבנתי אותו מאד מאד לכן לא כעסתי עליו.
אני חושב שגם אני הייתי נוהג כך לו הבת שלי הייתה לסבית
בטוח שלא הייתי מזמין לחתונה כזאת את החברים שלי
כי זה היה גורם לי להתבייש.
כי מה לעשות?
בחתונות הנורמה המקובלת היא חתן / כלה / חופה/ רבנות.
פתאום תחת החופה שתי בנות? על מי אני עובד?

בטח ובטח חס וחלילה חס ושלום לא הייתי מזמין את האחים החרדים שלי לחתונה כזאת
הם היו קורעים עלי קריעה ומנדים אותי מהמשפחה הפעם לצמיתות.

הם כמובן גם היו מפנים כלפיי אצבע מאשימה ומכריזים
שהצרה הזאת נפלה עלי בגלל שהתרחקתי מהדת.

לו ההומוסקסואליות הייתה מסתכמת באהבת דויד את יהונתן

אז ניחא.
אבל מה לעשות?
להומו כמו כל אחד אחר יש חשקים מיניים
עכשיו תסכימי איתי שהחדרת איבר מין גברי לתוך ישבנו של החבר
זה לא בדיוק מה שחונכנו עליו
שיש אדם ויש חווה שהסתובבה עירומה בגן העדן
אף אחד לא סיפר לנו שה"נחש" עלול להידחף לנו לתחת.

Chandler Rulz

New member
מדהים אותי איך חלק לא קטן מהאנשים ישר הולכים לתיאורים גרפיים

של יחסי המין, בהקשר של הומוסקסואליות, ומתעלמים מכל השאר.
כאילו סטרייטים רק עושים סקס בתנוחה המיסיונרית ורק לשם הבאת ילדים לעולם.
כמה צביעות.

tiponet2

New member
הגעתי מהראשי ואני רוצה להגיד לך שאתה בן אדם מרשים

בהתחשב שיש במדינה הזאת לא מעט מפגרים ופרימיטיביים שחיים עדיין בימי הביניים ויחסי מין עבורם זה בשביל פרו ורבו ומלאו את הארץ.

היי טיפונת.

יש לי הרגשה שכל המצודדים "הליברליים" שצצים בזה אחר זו בעניין...
הם אנשים שאכן הפרימטיביות מהם והלאה
והם שמחים מאד על ההזדמנות הגדולה שנפלה לידיהם להפגין
את אי היותם פרימיטיביים מתקופת הביניים
כל עוד זה לא "פגע" בילד הפרטי שלהם.

לדעתי והיה ונודע לכם שהילד שלכם הוא בלשון החבר'ה.."מתרומם"
או אז אתם לפתע חושבים אחרת
הייתי רוצה לראות כאן אחד שיבוא ויאמר לי
שהבן שלו כזה והוא מה זה מבסוט
הוא מאושר ומודה לה' בוקר וערב על "המתנה" שנפלה
לפתע אל חיק המשפחה.

tiponet2

New member
אין שום קשר בין מה שכתבתי לבין התגובה שלך!

אבל מאחר ומסתמן שאתה אחד מהפרימיטיביים עליהם דיברתי, אז די מגעיל אותי לקרוא אותך ואני מצטערת שנכנסתי לכאן בטעות. הייתי צריכה להביא איתי שקית הקאה

שלום ולא להתראות !

למעלה