שניים אוחזין

הוצאת הקיטור

היא כמו שסתום בטיחות כדי למנוע התפוצצות או למנוע מהכעסים לצאת במקום אחר, מתאים פחות. אם אני מתעצבנת ואני חולקת את העצבים האלה עם חבר/ה זה עוזר לי להרגע מהר יותר ולהמשיך את היום במקום להתבשל בעצבים של עצמי.

sumerfield

New member
את קוראת את מה שאת כותבת?

1 - למה בכלל לכעוס? למה לא להבין שיש עובדה מסויימת (בעלך לא משלם מזונות), ולפעול עניינית בלי כעס (גם אם זה אומר לגרור את התחת המצומק שלו לבית משפט)? 2 - האם צעקות וכעס מקלים על עצבים או מתדלקים אותם? (האם את חשה רגועה אחרי שאת מתעצבנת, או את חשה תסכול על זה שמישו הצליח להפעיל אותך ולהוציא אותך מהכלים...)

תרד.ומהר.

כי אתה מדליק אותי עוד יותר. תתייחס אתה לבת זוג שלך כמו לבול עץ. לא מאשים את המועצה,לא את אלוהים,לא את הקארמה ההילה והחיים שאחרי,במה שאני עובר או אצטרך לעבור. תתעורר בודהה..... אני אפילו לא מאשים אותה. זו היא וזה מה שהיא.וככה היא פועלת.זה הכל. לי נותר רק להתמודד עם ההתנהגות שלה ועם מה שזה עושה לי ולילדים. וכן !!!! זה מבאס וזה מתסכל וזה מרגיז. וזה שאני כותב על זה כאן זה חלק מההתמודדות עם הדברים. בואו של הזוהן לא מדבר אלי,ככה אני. אני פרקטי. זה מה יש ועם זה מתמודדים. קצת כועסים קצת מקטרים וממשיכים הלאה.בזכות ולא למרות. ואת כל הקישקושייאדה,הפילוסופיה בגרוש,וההתעלות הרוחנית תחסכו ממני,בחייאת. בול עץ ??? אתה חי בלה לה לנד ????? זו אמא שלהם !!! הם יצאו ממנה !!! הם אמורים להיות הדבר הכי חשוב לה עלי אדמות. והיא פוגעת בהם !!! בכוונה או שלא זה ממש לא משנה. אז שאני אחשוב כאילו זה גזירה משמים שאני צריך להתעלם ממנה,ולהמשיך כאילו כלום לא קרה. אני מקווה שיש לך צורב במחשב תצרוב לי את הסרט שאתה חי בו. אני חייב לדעת מה היה בסוף. אני מקווה שאתה רגוע. הצלחת להדליק אותי.

Rtitan

New member
קח... תרגע עם זה... ../images/Emo8.gif

יש עוד כמה דרכים, על שני גלגלים - אבל נתחיל בקטן
. אני מכיר מישהו בישראל, אדם רגוע... מאד מאד רגוע... כל כך רגוע, שגם כשהוא היה מתעצבן, זה היה רגוע. הוא היה עד כדי כך רגוע כשהוא היה כועס, עד שזה היה הרבה יותר מפחיד מכל עצבני אחר שראיתי בחיים שלי.

יערית

New member
:))

מאד משעשע לי כאן היום.. ישנה מציאות וישנו פורום גרושים צעירים ובינהם הרבה....

אחלה מקום הפורום...

רק קצת להרגע עם הקטעים והשעשוע. תשעה באב היום ואנחנו המקום היחיד שפתוח :) או כמו שורת הסיום של טום קרוז ב"קוקטייל": the bar is open

Rtitan

New member
אפשר להזמין בבאר הזה??

מרגריטה עם מלח בבקשה - שנהנה בזמן שהמוח נדפק...
. אני מקווה שאתה רגוע ומהמהם בשאנטי זמרות מלאכים, ולא עם ווריד-עצבן-של-הגנים שלי וכמו כל שאר הריפרף ששורץ כאן בהמוניו...

sumerfield

New member
קטעים איתך...

אתה באמת לא מצליח להבין, נכון ? זה שאתה מתעצבן, מקטר, ומתבכיין על מר גורלך כי יש שם אמא בעייתית (שים לב שאני רק המשלתי אותה לבול עץ, אבל אתה אומר עליה דברים הרבה יותר קשים), לא עוזר לך בכלום.. נהפוכהוא, זה רק מזיק לך (וגם למי שבחזקתך..). למה לא תעבוד נקי, בלי עצבים ובלי קיטורים.. תראה מצב, תשפוט, תחליט איך צריך להגיב הכי נכון ורגוע, ותפעל... העצבים שלך סתם מיותרים. בסוף תבין (או שלא). בכל מקרה לאנורא ובהצלחה בחיים.

יערית

New member
ואולי

בסוף אתה תבין שאין לך יכולת להבין את מה שעובר עליו ? ולא חייבים להיות ביקורתיים ולא חייבים להיות צודקים ולא חייבים ללחוץ עד לקצה ולא חייבים להגיב מאחר ואתה לא עומד במקומו ולא חייבים לשפוט ולא חייבים לנסות להסביר מה שלא מובן לך ומקווה שלא תעבור מסכת כזו. אין צורך בלייקים בכל מצב, אבל גם הדרך הזו שלך אליו שגויה- הוא חסום מלחתחילה, הוא רק בא להשמיע... וכשאדם משמיע תסכול, לפעמים צריך רק להקשיב.. ואולי אף לומר : בהצלחה בחיים הלא כל כך פשוטים שלך. כי כולנו זקוקים לאמפטיה <לא רחמים>.

Rtitan

New member
אוקסי התבכיין?... ../images/Emo2.gif

טוב... שמע, עברתי על השרשור הזה שאתה ופינקי עשיתם מההודעה של אוקסי... מה אומר ומה אגיד, אתה ופינקי נמצאים ברמת רוחניות גבוהה בהרבה מעלינו, בני האדם הפשוטים. אתם מסוגלים לנווט את מערכת העצבים שלכם לאפיקים חיוביים מכל מצב שהוא ואנחנו, הו, אנו בני האדם הקטנים, השפלים ושפופי הקומה והדעת, מה לכם ולנו? שאר הרוח שלכם מעורר הערצה על שאתם מבזבזים מזמנכם ומפזרים מעלינו אבקת פיות זוהרת אור וטוב ורוגע ושלווה. אבל לפי מה שאני קורא כאן - עדיף היה לפזר את כל הטוב הזה במקום אחר, כי כאן האספסוף שנקלע על דרככם לא נראה שיודע להעריך את הרמה הרוחנית העליונה שאם חיים בה. מה לכם כאן נעלים שכמוכם - בין בני אדם פשוטי דרך ובורי עולם ועמי הארץ?... לעולם נהיה שפלים ומושפלים בכפני הדר כבודכ אלים בני אלים, ונהיה עפר לרגליכם... בקיצור? יאללה - שחררו .

sumerfield

New member
אור ואהבה RT

בפרוס עלינו 9 באב, בו ביהמ"ק חרב בגלל שינאת חינם, זה הדבר החיד שנותר לי לשלוח לך. אם אכן אתה חושב שטעינו, אז אני מתנצל... אבל אם כך, אשמח אם תראה לי את הטעות ולא רק תנופף בססמאות. בוא אתה ותגיד לי מה עלי לעשות במקום אוקסי: האם עלי להתפלא ולהוציא קיטור על הארוע, או שעלי לקחת אחריות ולמצוא פתרונות בלי לחפש אשמים... ומה ייתן לי למצוא אשמים בכזה מצב. א תקרא באמת את השרשור, תראה שיש כאן מצב קלאסי של לכידות מחשבה קבוצתית (שזה אם הטעויות), בלי בכלל להבין מה אנחנו כותבים או מה אנחנו מנסים להגיד, כל החבורה מלוכדת קופצת נגדנו... קצת חבל, אבל לונורא, לא בעיה שלי. ולא מתאימה לך האירוניה, רואים שזה נעשה לא בלב שלם.

Rtitan

New member
הוי אלי מלכי... סלח לי כי חטאתי...

בלב לא שלם אני מתחנן לסליחתך, ומקווה תוליכני לשלום ותראיני את דרכי כדי לשאגיע ללב שלם ואלוהי דוגמת לבבך שלך והעליונה שלצידך. מה לך נשפל ושפל רוח שכמוני?... המשך בדכך והשאר אותי כן להתבוסס בעולם ההבלים והחטאת שאני עטוף בם. מה לך ולאוקסי - אדם שפל ונקלה שכמוהו. הן אתה לא נמצא במקומו, לך השמיים ולנו הארץ... עולמך טהור ונקי וכשמישהו חותך אותך ברמזור אתה מברכינו לשלום, וכשמישהו נותן לך סטירה - הרי תושיט את הלחי השנייה בנועם ותבקשינו להכותך שוב כי הרי תבין את התסכול שאופף אותו ואז תושיבנו לצידך, תראינו את דרך הישר ואולי יהיה הוא טוב מאיתנו, שאיננו רואים את האור בקצה המנהרה (ואם כן - לרוב אנחנו גם בודקים שזו לא הרכבת שמגיעה...). ציניות היא באמת משהו שאני לא אוהב - אבל הודיתי כבר, בערב ט' במנחם-אב הבא עלינו לטובה להתאבל בו על שנאת חינם, עצבים ושאר וורידים שקופצים לנו במצח כשמישהו מעצבן אותנו - שאינני צדיק, אינני בינוני אלא רשע ונקלה, עם הארץ וכשעולים לי על העצבים - אני מתעצבן ועונה בציניות. לא מתאים... תתעלם - למה לך לבזבז את משאבי הרוח העילאיים שלך עלי ועל שכמותי? רוצה סיסמה? כשכמה אנשים אומרים לך שאתה שיכור - אולי כדאי לתת למישהו את המפתחות ולא לנהוג באותו ערב, יש סיכוי שהם צודקים. עלה בדעתך שאתם אלו שמקובעים מחשבתית וחושבים שכולנו אלוהיים ונעלים כמוכם? אולי אנחנו סתם... בני אדם? יאללה - שחררו.

בוא נראה שוב

מי פה טעה.ומי מאשים אחרים בטעות. אין פה שום סיסמאות היא לא רצתה לשם עבור הקייטנות-אני שילמתי עבורן. היא העלימה את התיקים-אני רכשתי חדשים. היא לא מתפקדת איתם-אני תפסתי פיקוד במקומה. יש עוד כמה דברים שהייתי יכול לכתוב עליה,אבל יש גבול לחדירה לפרטיות. זו לא לקיחת אחריות ומציאת פתרונות ? אתה כותב בעיניים עצומות-תפתח אותן. תעלה רגע להודעה הראשונה שלי. אז שיחררתי טיפה קיטור ותיסכול מכך שאמא לילדים או אבא לחילופין...יכולה לנהוג בצורה שכזו כלפי ילדיה שלה. ולא משנה מה הסיבות לכך. אם יש פה לכידות מסויימת זה כנראה בגלל שיש פה עוד כמה שחווים את מה שאני חווה באופן דומה. תנסה אתה לפתוח את הראש קצת ולשים את עצמך במקומי. מבטיח לך שתראה דברים אחרת. והמקלדת של RT.....? אני מת עליה כשהיא נוטפת סרקאזם.....
ןהפעם הוא נתן בטורבו. לא יכולתי לנסח אחרת. בעצם כן...

sumerfield

New member
אם כך, אז זה משו אחר.

אם אתה כותב שאתה מטפל בבעיות בצורה עניינית, ולא מתרגש, אז זה אחלה.. לשם ניסתי לכוון אותך מלכתחילה. תקרא את ההודעה הראשונה שלך: "איך זה שהדבר הכי טוב שקרה מזה שנפגשתם הפך למקור לכזה רוע פתאום ? איך זה שאנשים מקשים את ליבם כלפי עצמם ובשרם,ולו בשביל לפגוע ולהציק לצד השני,או סתם להפיל עליו עוד,כי "גם ככה אני עושה יותר ממה שמגיע"..... זה הכל כסף בשורה התחתונה ? מה זה אומר עלינו,כל אחד מהצד שלו,כבני אדם ? כאבא ? כאמא ? אם הקטנים היו יודעים איך אנחנו מתנהגים בדברים שנוגעים בהם,מה הם היו חושבים עלינו ? גם אלה שלא חוו את זה עד כה,מתעוררים יום אחד לגחמות החדשות של הצד השני,ונאלצים להתמודד. אותי זה מתסכל. " ותראה שאתה למעשה לא כותב מתוך השלמה עם מצב וטיפול בו, אלא מתוך כאב, תמיהה על התנהגות של אחר, ותסכול... כל מה שאמרתי הוא שלא בריא להיות במצב הזה, וצריך להביט על החיים בצורה עניינית יותר, בלי להתקרבן ולהיות מתוסכל ("למה עושים לי את זה?" ) , ואז הרבה יותר קל להתמודד.. אם תביט בהודעה הראשונה שכתבתי, תראה גם שהתפלאתי למה אתה מתפלא.. הרי ההתנהגות הזו החלה עוד כשהתחתנתם, אז מה חדש עכשיו..? אני ממש מקווה שאתה מבין שמה שכתבתי, נכתב מתוך כוונה טובה, ולא בכדי להראות לך (או למדען הגדול שאוהב להתהדר 8 פעמים ביום בשטויות שהוא עושה בגיל 50, וברור שזה נובע מתוך חוסר בטחון תהומי(או חסכים אחרים משנים קודמות)) שאני מואר וקדוש... תאמין לי שגם אני מתעצבן (ועובדה, RT הצליח להרגיז אותי בתגובתו, אבל זה רק בגלל שלא ציפיתי ממנו לכזו תגובה מטופשת.. אני מניח שאם מישו אחר היה עונה כך, לא הייתי קופץ, אבל שויין כנראה שההורמונים עושים שעות נוספות בימים אילו), גם אני טועה, גם אני עובד מתוך אמוציות ואגו.. וטוב שיש כאלה שלפעמים בועטים בי ואומרים לי "שים לב למה שקורה איתך עכשיו.." בשמחות אוקסי.

אוי ואבוי לי

אם הייתי מרגיש קורבן מהדברים הללו.זה פינאטס. המנה העיקרית שלי עדיין במטבח ועוד לא הוגשה. לא כתבתי על המקרה שלי,אלא באופן כללי מתוך הכרה אישית של חלק נכבד מחברי\רות הפורום . בשורה התחתונה,התסכול שלי נובע האופן שבו אנשים מרשים לעצמם להתנהג כשמדובר בעצמם ובשרם. לכשעצמי,צימחתי עור של פיל,הפנמתי התנהלות עניינית ומחושבת מולה,קור רוח של טורנדו 3.5 כ"ס,ואני פועל ללא לאות לטובת ורווחת ילדיי. לא משנה מה המחיר שעלי לשלם עבורם.שווה לי. ואף אחד לא יכול לשכנע אותי אחרת. אכן בשמחות ואולי גם אתה תוזמן ל"גירושנוע" שלי.

למעלה