שנה ראשונה באת"א..

Drunk Bullet

New member
שנה ראשונה באת"א..

לפי הידיעון שהתפרסם, מי שברמת מתקדמים באנגלית לפי הפסיכומטרי, חייב לקחת קורס מתקדמים באנגלית. הבעיה היא, שלפי מערכת השעות, קורס אנגלית (פעם בשבוע - 3 שעות), חופף ל3 שעות של קורס כלשהו (לא זוכר איזה) במשפטים, בסימסטר ב'. מה עושים במקרה כזה?? זאת שנה ראשונה וכבר הבחירה היא בין להפסיד 3 שעות קורס אנגלית (ואלה הרי 3 שעות יחידות בכל השבוע) לבין להפסיד 3 שעות קורס מהפקולטה?

A n N y

New member
למיטב זכרוני..

הקורס באנגלית אורך סמסטר אחד בלבד, או כך לפחות זה היה כשאני הייתי בשנה א' (2005-2006) ונדמה לי (אבל זה כבר ממש ממעמקי הזיכרון ויכול להיות שאין לזה שום קשר למציאות) שיש לך עד סוף שנה ב' להשלים את הקורס באנגלית בכל מקרה תבדוק את העניין..

Drunk Bullet

New member
רגע!

עכשיו ראיתי ש"מתקדמים" באנגלית זה מי שקיבל ציון 120-133 בפסיכומטרי. הציון שלי הוא 140, ובמכתב הקבלה לאוניברסיטה, היה רשום גם שאני פטור מלימודי אנגלית. אז אני בכלל לא צריך לקחת את הקורס, אם אני מעל כל חתכי הציון באנגלית בפסיכו', לא?

A n N y

New member
חדשות טובות!

אתה לא צריך אנגלית
(אם כי בשנים מתקדמות תוכל לקחת אנגלית משפטית כקורס בחירה אבל זה כבר עניין אחר ובכל מקרה אני לא הייתי ממליצה על זה)

Drunk Bullet

New member
כשנגיע לגשר - נחצה אותו..

אגב, לאור הבלגאן עם שכר הלימוד השנה..מה היה שכר הלימוד בשנה שעברה?

sacrament

New member
ואני דווקא לא ממליצה על זה

קורס טוב, נחמד ומעניין, עם ציונים בסדר (אם כי היו לי טובים ממנו)... אבל שואב ממך את כל החיים. זה כמו למכור את נשמתך לשטן שלא לובשת פראדה אלא שמלות מוזרות.

A n N y

New member
תלוי עם מי כנראה..

שמעתי שעם הלן זה דווקא קורס מועיל (אם כי דורש המון השקעה) לעומת זאת עם כרמן (שאיתה אני למדתי) זה קורס פשוט זוועתי!

flutter girl

New member
איך

עדיין יש אנשים שסימו את הפסיכו ולא יודעים שהפטור הוא מעל 134. חוץ מאונ' חיפה, שחושבת שזה מצחיק לדחוף לאנשים עוד קורסים באנגלית למרות שהם קיבלו 150. #$#$@*#$)(#@%)#$(%)#$_%*#@_(#$@_)($@#$

למעלה