תלך רק כי מתחשק לי לשמוע את ההמשך. רק בגלל זה.
א אשת השמש האדומה New member 2/1/14 #96 אני מתה על סיפורים ומסקרן אותי ממש מה יהיה ההמשך. אני מנחשת שהיא טיזרית מעפנה וביום חמישי (אם לא יפול לא מטאור על הראש) היא תעפעף כזה בשוק "סרייסלי באת?!"
אני מתה על סיפורים ומסקרן אותי ממש מה יהיה ההמשך. אני מנחשת שהיא טיזרית מעפנה וביום חמישי (אם לא יפול לא מטאור על הראש) היא תעפעף כזה בשוק "סרייסלי באת?!"
א אס1תלתן New member 2/1/14 #97 אם היתה כזאת הייתי מרגיש אני מאמין לא חושב שקלטתי אותה עד כדי כך לא נכון אני דווקא חושש מהדבר ההפוך שאני רציתי משהו קליל והיא בוחנת אותי לקצת יותר רציני נראה מה יהיה.. אבל נחמד מצידך להלהיב אותי ללכת כי יודעת שתנפנף אותי
אם היתה כזאת הייתי מרגיש אני מאמין לא חושב שקלטתי אותה עד כדי כך לא נכון אני דווקא חושש מהדבר ההפוך שאני רציתי משהו קליל והיא בוחנת אותי לקצת יותר רציני נראה מה יהיה.. אבל נחמד מצידך להלהיב אותי ללכת כי יודעת שתנפנף אותי
ז זיקן New member מנהל 2/1/14 #99 הסקרנות הרגה את החתול. אח"כ שמע בקולי אל תספר כלום. כלום כלום שמש תמות מהסקרנות וזה כל הכיף פה. ברגע שסיפרת וסיפקת סקרנות אתה כבר לא מעניין.
הסקרנות הרגה את החתול. אח"כ שמע בקולי אל תספר כלום. כלום כלום שמש תמות מהסקרנות וזה כל הכיף פה. ברגע שסיפרת וסיפקת סקרנות אתה כבר לא מעניין.
א אשת השמש האדומה New member 2/1/14 #102 כתבתי המפורש שרק הסקרנות הקטנה והעלובה שלי היא סיבה ללכת. יאללה תחזור לספר (גם אם היא הבריזה)
א אשת השמש האדומה New member 2/1/14 #95 שנה טובה מותק הזמנתי אליי חברים מהיישוב. התכנון היה להרים אצלי כוסית ואז לצאת למסיבת סילבסטר. אכן כולם הגיעו והאלכוהול נשפך כמים בחג שבועות, אבל אני החלטתי לבלות עם הבחור את היומיים האלה בסקס סקס סקס סקס וקצת מים מידי פעם שלא אתייבש. אני מותשת רצח
שנה טובה מותק הזמנתי אליי חברים מהיישוב. התכנון היה להרים אצלי כוסית ואז לצאת למסיבת סילבסטר. אכן כולם הגיעו והאלכוהול נשפך כמים בחג שבועות, אבל אני החלטתי לבלות עם הבחור את היומיים האלה בסקס סקס סקס סקס וקצת מים מידי פעם שלא אתייבש. אני מותשת רצח