לפי דעתי אם אתה הולך ההצלחה מובטחת לך
לפי מה שהבנתי מדובר בבחורה לא איזו כוסית על ברמות של דוגמנית אבל כן נראית טוב פלוס סקס אפיל בשפע
בנוסף הבנתי (אני מבינה מלא דברים) שמתחילים איתה מספיק גברים ואני אגיד לך משהו על זה - כשיש אינפלציה של מחזרים, ובמיוחד!!!! במועדון/מסיבה, הבחורה יוצאת מנקודת הנחה שכולם חרמנים שלא רואים בעיניים. לכן היא מחפשת את המישהו שכנראה לא מתחיל איתה רק בשביל לבצע בה את זממו בצורה זולה ובלי להתאמץ {הריני לציין שזאת לחלוטין הייתה המטרה שלך כפי שהצהרת בכנותך} ועוד בליל סילבסטר! אל אלוהים. אף אחת לא רוצה להיכנס עם מישהו זר למיטה בסילבסטר, אלה רמות גבוהות של סליז משהו שמוטב שישאר כזיכרון מודחק מגיל 17. בקיצור, היא רוצה מישהו שיתן לה קצת קרדיט. יש מצב שלבחורונת פה אין הרבה אופטימיות לגבי המין הגברי והיא רוצה לבדוק קודם כל אם אתה באמת מעוניין בה [מעבר למיטה] ובהמשך אם אתה מספיק גבר כדי לעשות את המחווה הזאת. לאור הראייה שה יא "פרגנה" לך 1. בכך שהפצירה בך להגיע בחמישי הבא 2. בכך שאכן ישבה אתך לדרינק הריני להסיק שמידת עניין מסויימת בך יש גם יש לה. לסיכום הטענות וגם עקב כך שאין עוד סוגי סוגריים שמוכרים לי אמליץ לך ללכת ולאתר את הגברת, הסיכויים למשהו טוב בניכם נשמעים גבוהים.