לא נתקעתי אף פעם. זה כיף?
נ נסחפת עם הגלים New member 1/1/14 #47 זה נפלא. טעם החיים. כדאי לך לנסות מתישהוא. (כן אני יודעת שאין לך פות, אבל סימור גורס כי גם גברים יכולים להנות מאצבע שובבה אברי נאו אנד דאן בפי הטבעת השובב שלהם).
זה נפלא. טעם החיים. כדאי לך לנסות מתישהוא. (כן אני יודעת שאין לך פות, אבל סימור גורס כי גם גברים יכולים להנות מאצבע שובבה אברי נאו אנד דאן בפי הטבעת השובב שלהם).
נ נסחפת עם הגלים New member 1/1/14 #51 רק אם הוא מעוניין בכך אני לא אונסת גברים כמו מה שההיא עשתה לך עם שתי האצבעות שוויש כל הזמן מדברת על זה. אבל תשתחרר ילד, תשתחרר ממוסכמות החברה, מהסטראוטפים. תן לי לפנק אותך נו....!
רק אם הוא מעוניין בכך אני לא אונסת גברים כמו מה שההיא עשתה לך עם שתי האצבעות שוויש כל הזמן מדברת על זה. אבל תשתחרר ילד, תשתחרר ממוסכמות החברה, מהסטראוטפים. תן לי לפנק אותך נו....!
י ילד רע ומר New member 1/1/14 #53 איזה שתי אצבעות... עד המרפק זה היה. אבל אני שאלתי אם אותך זה מדליק. לא אם את "מוכנה"
נ נסחפת עם הגלים New member 1/1/14 #55 האמת ש... לא כל כך. זה מסקרן אותי. ואני מוכנה לתת הכל לראות אותך מרפה.
י ילד רע ומר New member 1/1/14 #58 אין סיכוי. אבל אני בטוח שתמצאי מספיק כאלה שאוהבים להסליק חפצים ברקטום.
נ נסחפת עם הגלים New member 2/1/14 #104 רספי את בחורה כלבבי שתדעי לך מהנדירות. בכלל הבחורות כאן נדירות ומיוחדות אחת אחת.
R resplendent chemis New member 2/1/14 #105 חיים שלי את לילוש אבל אני חולקת על דעתך יש פה גם כמה ברמה נמוכה
R resplendent chemis New member 2/1/14 #107 אין לי עניין לבאס או להכעיס מישהו אבל אם יהיה לי עניין כזה (זה יכול להתעורר) אני אזכור שאתה מתעניין
י ילד רע ומר New member 2/1/14 #108 לי יש מלא עניין אז בבקשה באמת תרשמי לך הערה קטנה בצד כי מזמן לא היה כאן קרב חתולות כדבעי.
R resplendent chemis New member 2/1/14 #109 אל תאבד תקווה אני פשוט צריכה את ההשראה ומה לעשות בדרך כלל אף אחד לא כותב פה משהו שמתקרב ללהפעיל אצלי משהו (למשל מספיק כעס כדי לריב איתו). אבל אני זורמת, אם אתה רוצה לקדם עניינים תשלח מישהו לריב איתי אני כנראה אזרום
אל תאבד תקווה אני פשוט צריכה את ההשראה ומה לעשות בדרך כלל אף אחד לא כותב פה משהו שמתקרב ללהפעיל אצלי משהו (למשל מספיק כעס כדי לריב איתו). אבל אני זורמת, אם אתה רוצה לקדם עניינים תשלח מישהו לריב איתי אני כנראה אזרום
י ילד רע ומר New member 2/1/14 #110 למה את שולחת לי מסרים שבהם את קוראת לפומה/לילוש/שמש/וויש/גני/אופ/צעד/גולדי כלבות????
R resplendent chemis New member 2/1/14 #111 כי אני חייבת לתת דרור לאמת שלי האמת שלי נורא חשובה והיא האמת שלי ואני אגן עליה כי היא האמת שלי וזאת האמת שלי מקווה שעניתי לשאלתך
כי אני חייבת לתת דרור לאמת שלי האמת שלי נורא חשובה והיא האמת שלי ואני אגן עליה כי היא האמת שלי וזאת האמת שלי מקווה שעניתי לשאלתך