שנה חדשה

לפי דעתי אם אתה הולך ההצלחה מובטחת לך

לפי מה שהבנתי מדובר בבחורה לא איזו כוסית על ברמות של דוגמנית אבל כן נראית טוב פלוס סקס אפיל בשפע
בנוסף הבנתי (אני מבינה מלא דברים) שמתחילים איתה מספיק גברים ואני אגיד לך משהו על זה - כשיש אינפלציה של מחזרים, ובמיוחד!!!! במועדון/מסיבה, הבחורה יוצאת מנקודת הנחה שכולם חרמנים שלא רואים בעיניים. לכן היא מחפשת את המישהו שכנראה לא מתחיל איתה רק בשביל לבצע בה את זממו בצורה זולה ובלי להתאמץ {הריני לציין שזאת לחלוטין הייתה המטרה שלך כפי שהצהרת בכנותך} ועוד בליל סילבסטר! אל אלוהים. אף אחת לא רוצה להיכנס עם מישהו זר למיטה בסילבסטר, אלה רמות גבוהות של סליז משהו שמוטב שישאר כזיכרון מודחק מגיל 17. בקיצור, היא רוצה מישהו שיתן לה קצת קרדיט. יש מצב שלבחורונת פה אין הרבה אופטימיות לגבי המין הגברי והיא רוצה לבדוק קודם כל אם אתה באמת מעוניין בה [מעבר למיטה] ובהמשך אם אתה מספיק גבר כדי לעשות את המחווה הזאת. לאור הראייה שה יא "פרגנה" לך 1. בכך שהפצירה בך להגיע בחמישי הבא 2. בכך שאכן ישבה אתך לדרינק הריני להסיק שמידת עניין מסויימת בך יש גם יש לה. לסיכום הטענות וגם עקב כך שאין עוד סוגי סוגריים שמוכרים לי אמליץ לך ללכת ולאתר את הגברת, הסיכויים למשהו טוב בניכם נשמעים גבוהים.

נכון שאתה זה האדמונית?

שמת פאה ג'ינג'ית והלכת למועדון איפה שהוא הלך כדי לפתות אותו? ולכן אתה נלחם כדי שהוא ילך.

מודה בראיות אבל לא באשמה

היא לא עושה את זה כדי לבדוק את כוחה
היא עושה את זה כדי לבדוק אם מדובר בגבר שמעוניין בה יותר ממה שמעוניינים בכל בחורה אקראית שמתחילים איתה במועדון כדי לזיין ואלוהים יודע שאתם לא צריכים הרבה בשביל זה רק שתנשום ולא תהיה מגעילה (הקריטריון השני נזיל).
בקיצור אם היום אתה מתחיל עם בחורה במועדון היא לא, אני חוזרת, לא לא לא יוצאת מנקודת הנחה שנדלקת עליה. היא יוצאת מנקודת הנחה שאתה מנסה כמו שניסית עם עוד 10 לפניה עוד הערב ועוד תתחיל עם 10 אחריה. אז היא רוצה לראות אם היא בכלל מוצאת חן בעיניך שהיא תדע אם יש פה מישהו להתעכב עליו בכלל להבדיל מהעשרים גברים האחרים שהתחילו איתה היום. מאוד פשוט.

לא יודע.

לי זה נראה משחק.

אבל מצד שני לא הייתי אף פעם בחורה
אז לך תדע מה מתחולל בראש של אחת...

אס1תלתן

New member
עוד פרט קטן לסטטיסטיקה שלך

היום רוב הנשים במקומות כאלה רוצות לזיין לא פחות מהרצון שלנו הגברים לזיין.
רצון הדדי.
ואז כולם יוצאים מרוצים

אס1תלתן

New member
סחתיין עליך איזו השקעה

זה היה משכנע
תודה

כרגע אני נוטה ללכת שוב בחמישי

בכיף נשמה מי יתן

ותעשו סקס כבר בדייט השני (לא הראשון כי אני רוצה להוציא גם אותה מרוצה, בכל זאת אחוות נשים, וחוץ מזה הרבה יותר כיף נראה לי לשני המינים לשכב עם מישהי שאתה חושב על כמה שבא לך לגעת בה כבר כמה ימים מאשר משהו מעכשיו לעכשיו שאי אפשר להספיק ליצור איזה רצון לעשות את זה כי ישר עושים את זה)

אס1תלתן

New member
היא היתה יוצאת מרוצה

גם אם זה היה זיון בפגישה הראשונה.

ובגדול את צודקת במה שכתבת בסוגריים (את אוהבת סוגריים)

חד אבחנה אתה

למעלה