שמעתם על הטייסים?

ac cobra

New member
אממממ אני ממש לא ממוחכה בכבישים

אבל כביש החוף הוא אחד הכביש הארוכים בארץ וגם הישרים הוא מתחיל בחיפה ונגמר באיזור אשקלון או לפני בקיצור נוסעים תמיד ליד החוף משם גם השם "כביש החוף" ואפשר להגיע ל 220 קמ"ש בלי בעיה או יותר (תולי איזה רכב יש לך) אין לי מושג איפה יש כבישים מפותלים אבל יש כמה בדרך לאילת והצפון כאשר מתפסים על ההרים

ב א ר י

New member
מומחה גדול גם אני אינני,אך...

קודם כל ארצה לדעת בכלל אם אתה יודע לשלוט ברכב במהירויות כאלה גבוהות ועוד במיוחד עם רכב חדש שאתה עוד לא מכיר !!!! אני בטוח שאתה לא רוצה להיקלע עם הרכב למצב ביש ואני לא מאחל לך זאת !!! אך קודם כל דע עם איזה רכב אתה הולך להתמודד ! דע לשלוט בו במצבים מעט קיצוניים ! ואל תקפוץ ישר לבדיקות גבול היכולת שלך ושל האוטו ללא ניסיון קודם !!! אחר כך אמליץ לך על קטעים לטיסות שאין בהם לא שוטרים וגם אמליץ לך על קנייה של גלאי לייזר/ראדאר לגילוי מוקדם של ניידות משטרה ! בינתיים נסה ללמוד קודם איך להימנע מתאונות קלות כקשות ! אח"כ עבור לנהיגה מהירה ביישורת ואז תעבור הלאה אל פניות חדות וכמו שאומרים "נהיגה פרועה"... מקווה שתיקח דבריי אלו לתשומת ליבך ! בארי

ran levi

New member
בארי, בנוגע להכרת הרכב אתה צודק

אבל בנוגע להכרת כישורי כנהג היה לי רכב ששירת אותי נאמנה בבדיקות מסוג זה

itzik93

New member
בארי

אולי תרגע עם הסימני קריאה ???????????
ההודעות שלך נראות כמעט ככה: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איציק

ב א ר י

New member
חחחחחחחחחח....

אחי לא יודע למה אבל זה כבר הרגל אצלי... מרוב שאני כותב בפורומים השונים. אבל בוא אגלה לך סוד קטן שאמרו לי...אמרו לי בבדיקה גרפולוגית שאני אוהב להנהיג וככזה אני משתמש בסימני קריאה כל הזמן בגלל שכך אני מבקש להיות בעל המילה האחרונה. שמע מבחינת ניתוח כתב זה הגיוני. אבל צבחינת כפי שאני מכיר את עצמי לעולם אינני מבקש להיות בעל המילה האחרונה בעת שיחה בין חבר´ה וכאלה. ואם שמת לב כל ההודעה הזו היא ללא סימני קריאה.
בארי

ב א ר י

New member
האמת אגיד לך ...

אני לא חושב שרובר 416 יכולה לעשות משהו מעניין... גם בגלל שהיא קודם כל לא בטיחותית בכלל ! וגם מפאת כך שהיא כבדה על הכביש וקצת קשה להגיע איתה לביצועים. לא יודע מה עשית איתה אך אשמח לשמוע או יותר נכון לקרוא. בארי

ran levi

New member
תראה אני נהג די מופרע ובתור בעליה

הראשון של הרובר הזאת אני יודע בידיוק מתי ואיך היא אוהבת את זה המהירות הסופית שלה קרובה למאתיים לאחר בדיקה ואת שאר הנאות הנהיגה שלה קצת קשה לתאר במילים היא יציבה בצורה מדהימה יחסית למכונית ממוצעת ובעזרת שני צמיגי הספורט בחתך נמוך של יוקוהמה בחזית היא אוחזת בכביש כמו פלאייר מבחינת הבטיחות אני לא בדקתי וגם לא רוצה לבדוק אבל אצרף להודעה כמה תמונות של מכונית שכן בדקתי אם היא בטוחה או לא והגעתי למסקנה שכן, למרות שלא יכלתי בידיוק לנהוג בה יותר זאת המכונית הראשונה שלי והיא הייתה בת חודשיים וחצי בעיקולים ופניות היא מדייקת כאילו היא נוסעת על מסילה כמובן שרכב ארבע על ארבע כמו הסובארו או אאודי הרבה יותר יעילות בכבישים מפותלים.

sronis

New member
תגיד לי, הכל בסדר?

אמנם לא נהגתי על הרובר אבל נהגתי על הונדה סיוויק ומה אני אגיד לך, בסדר. לא יותר מזה. והגעת למסקנה ששברולט קווליר בטוחה????????????? בעיקולים ופניות היא מדייקת כאילו נוסעת על מסילה?????????? אתה הולך באמת לקבל שוק מהאודי מה? שים אותה על מצב מתלים הכי נמוך וצא לכבוש את העיר והכפר... אתה לא תאמין כמה שהקווליר עלובה והרובר בינונית אחרי זה... רוני, המום ממישהו שאמר את הדברים האלו על קווליר...

ran levi

New member
את הדברים לא אמרתי על הקוואליר

בנוגע לאחיזה דיברתי על הרובר הבטיחות הפאסיבית של הקאואליר היא טובה וטובה מאוד כי אני וחבר יצאנו ממנה ללא סריטה לאחר התנגשות חזיתית במהירות של 90 בגדר הפרדה ואחורית ושוב חזיתית כמו שראית כל האוטו מכוסח הבטיחות האקטיבית אינני יכול להגיד אם היא טובה או לא מישום שבקאוליר היה לי הגה כח מרוכך מעל הרגיל שהיה יכול ליהיות הגורם הבסיסי לאותה תאונה כריות האויר מילאו את תפקידן כהלכה וחגורות הבטיחות נמתחו על הגוף והדביקו אותך לכיסא לזה אני כן קורא בטיחות בנוגע לרובר אני מוכן להפגש איתך ולהראות לך שאתה יכול להוציא ממנה ספורטיביות רק תן יום ושעה אני מסכים איתך שהיא כבדה ושיש לה מנוע בינוני, הפתיחות שלה הן איטיות אבל כשהיא כבר נוסעת אז היא יודעת לתת לנוהג בה את ההנאה

ran levi

New member
מבחינת הנאה מנהיגה אז

הקאוליר היא יותר בינונית מהרובר לקאוליר בולמים רכים, היא גבוהה יותר ויש לה צמיגים אם חתך על הפנים דבר נוסף הוא שהקאוליר משייטת כמו אמריקאית ואתה לא מרגיש את החיבור לכביש, וגם מקבל מחלת ים. לרובר בולמים קשים היא נמוכה יותר והצמיגים בחתך נמוך בנוסף שמתי לה צמיגים אם דופן רחבה על מנת שלרכב יהיה על מה להשען והוא לא ימרח את הצמיגים כמו איזה מסטיק בפניות חדות.

red cars

New member
שכחת להוסיף שהנהג טען שיש חלק ....

מקולקל והוא יכול לנסוע רק!!!!!! 170 קמ"ש

למעלה