שמעתם על הטייסים?

ac cobra

New member
שמעתם על הטייסים?

אתמול תפסה משטרת חדרה (לא בטוח חדרה ) 2 נהגים שפוט טוס על הכביש !!! אחד נתפס במהירות של 203 קמ"ש והוא נהג על מרצדס חדשה ואחרי כמה זמן נתפס עוד אחד על אותו מקום במהירות של 193 קמ"ש והוא נהג במאזדה!!!!!!!!!! לשניהם נשלל הרישיון ויעמדו לדין AC מחר הולך לטוס קצת

כRובי

New member
גחחח...זה לטוס זה...? ../images/Emo8.gif

זה הרבה מתחת לסטנדרטים "אצלנו"...אתם יודעים...
בברכה , כRובי - אני לא נוסע מהר - אני פשוט טס נמוך...

komandatore

New member
ואיך 220 באיילון?

היה לי חבר שהיה נוסע באיילון 220 קמ"ש (ואולי יותר)עם ה R שלו מישהו שזיהה אותו סיפר על כתם צבע שנעלם באופק...

hal9k

New member
אגב, מה זה התמרורים (?) הדיגיטאליים

באיילון? הם באמת מודיעים על המהירות המקסימלית? לא, כי זה לרוב נראה נמוך עד כדי גיחוך, 70 בד"כ
. ומה אם צילמו אותי שם (אתמול
, אני כמעט בטוח)? הרי הגבלת המהירות משתנה כל הזמן, לא? לפי איזו הגבלת מהירות יאשימו אותי??? hal, דרוש האקר שיפרוץ למערכת התמרורים שם וישנה את ההגבלה ל 140, זה יותר ריאלי (ויותר בטוח!) מ 70

גרמי

New member
לתמרורים הדיגיטליים באיילון

לתמרורים הדיגיטליים באיילון אין שום תוקף חוקי. זה רק המלצה שנועדה לסייע להזרמת התנועה ושיפור הבטיחות.

be_roo

New member
מישהו אמר לי דווקא להפך

שהם מופיעים בספר התמרורים (זה מהתאוריה), ושתוקפם חוקי, כי יש מערכת שניתן לשחזר מה היתה הההגבלה בכל רגע נתון, כלומר שטכנית ניתן לתפוס אותך על 70 קמ"ש כאשר היתה הגבלה ל-60. בכל מקרה זה לא נשמע לי הגיוני או מעשי. מטרתם הראשונית היא לתת מידע, כלומר שאם התנועה מתחילה להיות עמוסה ומאטה, שתדע על כך מראש ולא תגיע לפקק ב-100 קמ"ש. אבל הם טובים בעיקר כדי לתת מידע לא נכון, הם לא מעודכנים, וכל הזמן נתקלים בהגבלות לא מתאימות. בצרפת למשל, הם מחלקים את הנתיבים לפי מהירויות, כלומר בימני נוסעים 80, בזה שמשמאלו 90, וכך הלאה, כדי שכל אחד יבחר את הנתיב שמתאים לו. נראה את זה עובד בארץ
. SI
שיר, לא מוגבלת. שיר,

_casper

New member
דעתי החיובית על התמרורים באיילון..

והיא באמת כזאת כי הם מתעדכנים לעיתים קרובות מאוד, הם נותנים מידע מצויין באשר למצב הדרך עד למחלף גנות (אם אתה בא מהרצליה..) וזה טוב כי אפשר כך לבחור בדרכים חלופיות....(מה לעשות, אני לא מסוגל להקשיב לגלגל"צ..) לדעתי השיטה ששיר תיארה שנהוגה בצרפת לא תלך באיילון כי איילון זה דרך אמנם די מהירה אבל בכל קילומטר יש בה או יציאה או כניסה במחלפים או שניהם ביחד וכך לא ניתן ליצור "היראכיה" מבחינת המהירות בנתיבית השונים, זה פשוט לא מתאים טכנית.

ב א ר י

New member
ידידיי...

אני בטוח שכולם יודעים היטב את הסיבה למה זה לא יילך בארץ !!!!! בגלל שכאן זו ישראל וכל אחד נוהג איך שבא לו !!! ברגע שתהיה בארץ תרבות נהיגה אז יהיה ניתן לדבר על כך ! ולא כאשר איזו זקנה בת מיליון נוהגת לך בנתיב השמאלי ב70 קמ"ש או אחד אחר שנוהג 100 קמ"ש בימני וחותך לכל נתיב,או כל נהג אחר שבעצם לא יודע היכן להתמקם בכביש בהתאם למהירותו ! בארץ זה לא יילך !!! ואני אומר גם דבר כזה גם אם אנחנו כבר נהיה בעתיד ונטוס ברחפות מתחת לעננים,בישראל יהיו פקקים גם בשמיים !!!! בארי :-S

ran levi

New member
החיובי היחידי בתמרורים האלה

זה שכאשר הם מודיעם על עומס אז זה נכון ומקובל עליי אבל בשעה 3 בלילה כשנעות על הכבישים משאיות חלוקת הלחם וחלוקת העיתונים בלבדדדדדדדדדדד אז כתוב עליהם 70 קמ"ש איפה ההגיון,ודבר נוסף הוא שהתמרורים האלה ברגע שבו הם מראים את המהירות המגוככת 70 אז זה יכול להוביל אותך לשלילת הרשיון אם תופס אותך שוטר במהירות של 90 כי גבירותיי ורבותיי התמרורים האלה אכן נמצאים בספר התמרורים והם אפילו קבילים בבתי המשפט כתמרורים לכל דבר. ראו קובץ מצורף שיצא ישירות מספר התאוריה

_casper

New member
רן, גם אני חשבתי כך....

על התמרורים באיילון ועל השטויות שהם מראים באמצע הלילה.... אבל, אז הגיע יום שלישי ואני נוסע באיילון דרום ב-12 בלילה בערך ואז לפני מחלף השלום אני רואה על השלטים שהדרך חסומה אחרי השלום ולהאט את המהירות..., אני אמרתי לעצמי.."זו בטח טעות..,הדרך בטוח פנויה.." ואז אני ממשיך ליסוע ו...הפלא ופלא, תאונה עצבנית אחרי העיקול שאחרי מחלף השלום שהשאירה רק נתיב אחד מכל צד למעבר (מאוד מסוכן!!) ואחרי זה כל התנועה נחסמה בגשר לה-גווארדיה בגלל עבודות בכביש ואני אחלתי אותה בפקק של חצי שעה לקילומטר בגלל ששמתי ז$# על התמרורים הדיגיטלים האלו...

ran levi

New member
כשהתמרור מראה כביש חסום

או נתיב חסום או עומס או לחילופין שיש לעבור נתיב לאחר פעמים רבות שעברתי שם אני לוקח זאת ברצינות אבל כשכימעט 24 שעות כתוב שם 70 וכשזה כבר מתחלף זה מתחלף לאחד מהאפשרויות שהזכרתי ליפני רגע אז זה בילתי נסבל וזה גורם לנהגים להפוך את זה לבלתי אמין וכאן הסכנה במשך רוב הזמן המהירות שמצוינת היא בלתי רציונאלית לחלוווווטין

© DrorZi

New member
זה העניין

כשהם מראים 70 אני רגוע
כשהם מראים עומס אני יודע שזה אמיתי. פשוט צריך להכיר אותם וזהו. גם השלטים הכתובים "עומס מ X ועד Y" הצילו אותי מספר פעמים מעמידה ממושכת וחסכו לי איזה רבע שעה של עצבים של "למה לא ברחתי מוקדם יותר"
דרור זי.

כRובי

New member
אבל אתה ביצעת 268 קמ"ש ...

פעם אחת במשך חייך עם הרכב ? פעמיים ? שלוש ? זה לא יכול להתקרב אפילו לסטנדרט שלנו... אבל מה ? מי מסתכל על מהירות בקו ישר...אה ? איך נאמר פעם במוטו (מגזין האופנועים)? : "לרכב מהר בקו ישר יכול כל אידיוט".. כל הראש בפיתולים....גם עם אופנוע...גם עם רכב .... שיהיה לכולנו יום טוב !
כRובי (שאם הוא לא עובר את ה220 בכביש ****** בדרך לעבודה , הוא פשוט לא מרגיש טוב...
)

זה לא רק זה יגאל....

עד שאתה מגיע לזהההההההה..... אוהו אפשר לעצור לקפה בינתיים... צודק הכרוב... מכורך הנסיבות גם אתה אי שם... מגיע למהירויות האלו על בסיס הרבה פחות קבוע מרוכבי האופנועים הגדולים... ובוא לא נתווכח, שוב, מי נהנה יותר...
השדון .... ™TheNightDevil

יגאל M3

New member
השוואת נתונים ../images/Emo115.gif ../images/Emo81.gif

רק לצורך השוואת נתונים יבשים
מה הנתונים של הכלים שלכם, של השדון וכרובי, אפס למאה מ´ לארבע מאות מ´ לקילומטר וסופית?? (נתונים רשמיים) באותו שוונג של תיקתוק תוסיפו גם נתונים של CBR600 ן/או משהו דומה. אני לא מציע לזלזל בM3///, יכולת התאוצה שלה יכולה לגרום לעיורון זמני אפילו בצד הנכון של ה200 ,בטח ובטח בכביש מפותל ,ויכוח שטל שביט כבר סיכם לטובת הקופסאות. ממתין יגאל M3/// 321BHP

יגאלוש ידידי משכבר הימים...

מה שלומך ידידי שבגלות ? זהו ? כוחות הסוס עלו גבוה מדי בשביל להשפיע על מוחך ?
ידידי... עם 321 כ"ס, גם עם הנעה כפולה מתוחכמת, אין לך שמץ של סיכוי במיאוץ מול אופנוע 600 ספורטיבי ויעיד גם בעליה של ה-S4 המשופרת מאוד שמסתובבת כאן בכבישי הארץ ומטילה את חיתתה על הפים מפשע.
אם עסקינן במיאוץ למאה מעמידה הרי שמדובר בנתון שאינו נתון רישמי כפי שביקשת... כי הרי ההבדלים בין אופנוע לאופנוע הם זניחים וכמעט לא ניתנים להשוואה... בכל מקרה מדובר על בין 2.5 ל-4 שניות (נורא תלוי בנהג) ובמיאוץ ל-400 מטר האופנועים יחצו את קו ה-400 תוך 9.5 עד 11 שניות... מעמידה כמובן. סופיות ? אם מדובר על אופנועי ליטר חדשים אתה מדבר על בערך חציית קו ה-300... אופנועי ה-600 החדשים בערך 270 קמ"ש. ולגבי מיאוץ בצידו הנכון של ה-200 אז כאן כבר אתה כבר מתחיל להריח ואף לעמוד עם אופנוע 600... מול אופנוע ליטר, שוב תתבלבל ותחשוב ששילבת לרברס במקום לחמישי (או שישי
) לגבי כביש מפותל... חשבתי שכבר העניין מוצה לתומו וסוכם שברור לכולם שמדובר כאן באופי הכביש... כביש כדוגמת נס הרים ו(אולי) סדום ערד אנחנו נהיה חסרי סיכוי מול מפלצת כמו שלך... אבל אם נסב את אותה בדיקה למסלול מירוצים הרי שקפה יצטרך לחכות לרוכב האופנוע בפיטס עד שתגיע... חס ושלום לזלזל במכוניתך האלילית, מר יגאל, במיוחד לאחר שצפיתי ביצירת הפאר הזו מקרוב באחד ממפגשי מועדון החמש האחרון... פשוט תענוג... אבל, לכל דבר יש את מקומו ואת ייעודו, ואת כבודו... ואם עסקינן בעינייני כוח ומיאוצים... כשמדברים האופנועים (הסידרתיים) כדאי שבעלי המכוניות (הסידרתיות) יחבאו לכלים... גם אלו שמכוניתם המנצנצת עולה פי 5 מאותו אופנוע בן למעלה מעשור. עוד לא למדת יגאל ידידי ? אני מאוכזב ממך. אני חושב שחישובי יחס הספק למשקל יכניסו אותך לפרופוציות ובוא נקח לדוגמה את -R1000 שמוציא קרוב ל-180 כ"ס ובעל משקל של פחות מ-170 ק"ג... ללא טורבו, ללא ניטרו... וכבר יש קיטים בשוק...
...אוהבים אותך יגאל...
השדון .... ™TheNightDevil

כRובי

New member
../images/Emo45.gif

מהבוקר הייתי עסוק בחיפושים באינטרנט כדי למצוא תוצאות של 0-400 של האופנוע שלי... אבל מצאתי רק תוצאות של אופנועים לא סטנדרטיים לגמריי.. בברכה , כRובי שהבנדיט 1200 שברשותו , משמש בהשקעה מינמלית לגמרי (לא יותר מ1500 דולר) ככלי למירוצי דראג חובבים בארה"ב ואנגליה..

יגאל M3

New member
../images/Emo6.gif תשובה צפוייה ,כמובן ../images/Emo6.gif

ידידי הזריז, לא ציפיתי לתשובה מתחסדת, רק רציתי לסבר את המסך בנתונים ולתת לך למתוח את החזה בגאון.
בתור בעל אופנוע כביש בעבר למדתי את היכולות הבליסטים של הכלים הנ"ל (על כך תעיד הברך שמסמנת לי כל חורף אירופאי), אבל למרות זאת יש אחד בשם דריוס, אמן גדול , שנותן קרב לR1 עם מנוע של קורבט 5.7 בניסן 240ZX....מה תגיד?
יגאל , מתארגן לנסיעת שלג ברחובות מדריד !!

למעלה