שמעתם על הטייסים?

מה אגיד ? ../images/Emo13.gif

שיש עוד הרבה "מכוניות כאלו".... אבל לא בזה עסקינן... יא מחרחר מלחמה...
השדון .... ™TheNightDevil

ac cobra

New member
אבל הכי מפתיע זה ש....

מאזדה עשת 193 בארץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בטח הביאו את המאזדה RX-7 מתוך הסרט "מהיר ועצבני" ועליה 2 מערכות ניטרו שיפורים חציאות ועוד....

sronis

New member
אם זו 626 היא בהחלט מסוגלת

אמנם בקושי, אבל מסוגלת. והיום התפלאתי כמה בקלות מגיעה פאסאט 1.8T אוטומטית ל-200 קמ"ש, והיה לה עוד... רוני

rigi

New member
החיסרון היחיד בפאסאט....

זה שאין כבישים בארץ ,לרכבים האלה....תתפלא באיזו קלות היא מגיעה מעל ל-200 ....לא עד 200 , חכו חכו..ינואר יש לי מילואים.....כביש צאלים מחכה לי......

sronis

New member
אז זהו, שפה אתה טועה...

יש כל כך הרבה כבישים שבהם אפשר לנסוע בסביבות ה-200, אבל מה יצא לך מזה? אם כבר חסרים כבישים מפותלים לרכבים ספורטיביים, ולהזכירך הפאסאט היא ב-כ-ל-ל לא ספורטיבית... (אבל בהחלט מהירה, ה-1.8T שיש לאבא שלי מהירה יחסית לרכב כזה, ואם כך אז שלך עם השיפור היא באמת טיל לא קטן (לא קטן כי הפאסאט היא פשוט טנק) רוני

rigi

New member
מישהו פעם טען שהפאסאט ספוטיבית ??

אני יודע שהיא לא ספורטיבית. ! כל אחד והטעם שלו..כל אחד וההנאה שלו ! והיא לא מהירה יחסית ..היא פשוט מהירה ! אין הרבה רכבים עם מנוע יחסית קטן שמגיעים למהירויות האלה...(וגם יחידת הטורבו לא מי יודע מה גדולה ...קיימות יחדית הרבה יותר גדולות...)

sronis

New member
צודק מאה אחוז, והאמת?

תן לי לגלות לך סוד - אני מתחיל להתמכר לטורבו... אחרי שלושה ימים עם הפאסאט 1.8T (אוטומטית, אבל מילא) אני פשוט מכור לנהיגה בשני על 3000 סל"ד ולחיצה בריאה על הדוושה, או אפילו שלישי בסל"ד דומה ומהירות גבוהה בהרבה (סססאמק ההילוכים שם ארוכים... שני עד 120 שלישי עד 160 רביעי עד טיזינאמוק...
). ה-306 אמנם יותר חזקה, אבל ההרגשה של הטורבו היא פשוט נהדרת... והפאסאט בהחלט טובה בהרבה לשיוט נעים ונינוח על ה-180-200 קמ"ש. המנוע הזה קטן אבל ממזר גדול... מה לעשות שבכל סיבוב שאני מגיע אליו אני מתגעגע לפז´ו... אבל עכשיו היא חזרה אלי, והפאסאט חזרה לאבא שלי (עם פנצ´ר
) רוני

etayrapa

New member
נסעתי בבורה...

1.9 טורבו דיזל בגרמניה, עמוסה לחלוטין בציוד יחד עם 4 אנשים בריאים מאד 185 בשקט רב מאד... בהילוך שישי הטורים אפילו לא עלו על 3.5K תארו לעצמכם.....

ac cobra

New member
אני מכווה שראית את מהיר ועצבני

כי יש שם בורה משופרת ( זאת הלבנה וששיכת לג´סי) בקיצור רוצה תמונות? תכנס לאתר

ac cobra

New member
שמעו גם ברעננה

ורוני בטח יכול להוסיף נ.ב הטייסת מקורקעת עד להודעה חדשה
AC מחר הולך לעשות מפגן אוורי על הכביש

ב א ר י

New member
הממממממממ...

אני מרחם עליהם !!! חבל על הזמן על השלילה והקנס שיקבלו...זה בעל המרצדס אין לו דאגות מילה לפה כסף לשם והוא מסודר... אבל זה עם המאזדה,רחמנות עליו...רק רצה לדעת אם הוא יכול לעוף... דרך אגב על איזה כביש תפסו אותם שאדע להיזהר,כי אני מהאיזור... 203 לא כל כך נורא,אם הוא נסע על כביש החוף הקרוב או על אחד הכבישים שמאפשרים זאת...ויש לנו כאן באיזור כביש נחמד לפתיחות וסגירות גז !!! באורך של 3 ק"מ עם עלייה קטנה בהתחלה ואח"כ ירידה טובה שעוזרת לרכב לתת יותר גז...הגעתי בכביש הזה ל 240 ומשהו קמ"ש...עם מלאך הלילה שלי <לשעבר>... בארי

ran levi

New member
הייתי שמח לדעת היכן ממוקם הכביש הזה

כי עוד שבועיים אני מקבל את הטיל הבליסטי החדש שלי והייתי רוצה לבדוק למה הוא מסוגל בישורת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את מערכת הקוואטרו של האולרואד החדשה אני אבדוק באיזה כביש מפותל שגם אותו אני אמצא בהמשך

למעלה