שמעתי ש......
יהודה לוי יהיה היום(כנראה) בשבוע הספר בראשון, זה מה שהוא אמר ב-wfm.... הוא אמר שהוא יהיה שם לחתום על היומנים..... זה לא פייר!!למה הוא לא בא לקרית אונו או משהו? תמיד המפגשים האלה והמסיבות רחוקים ממני...זה פשוט לא פייר... אה תשמעו משהו- יש לי חברה מחולון, שדוד שלה התחתן עם איילה, אחותה של סופי
אז היא פגשה אותה מלא פעמים, ואפילו עזרה לה להתאמן על סצינות... היא מספרת שבחתונה כולם התנפלו על סופי (מסכנה), כדי לבקש חתימות, ואפילו אנשים מהאולם השני...לא נעים... ביקשתי ממנה לנסות להשיג לי חתימה של יהודה לוי...והיא רצתה לבקש ממנה בחתונה, אבל היא לא רצתה להיות כמו כל אלה שהתנפלו עליה, אז היא לא השיגה בינתיים......
ועוד משהו- אתם יודעים שמיום שני ה-20/6, יהיה ב-wfm בשעה 6 ספיישל לחיי האהבה? כל יום שני ב-6.. זהו לבינתיים.. www.wfm.co.il
יהודה לוי יהיה היום(כנראה) בשבוע הספר בראשון, זה מה שהוא אמר ב-wfm.... הוא אמר שהוא יהיה שם לחתום על היומנים..... זה לא פייר!!למה הוא לא בא לקרית אונו או משהו? תמיד המפגשים האלה והמסיבות רחוקים ממני...זה פשוט לא פייר... אה תשמעו משהו- יש לי חברה מחולון, שדוד שלה התחתן עם איילה, אחותה של סופי