שמעתי ש......

עדי18

New member
שמעתי ש......

יהודה לוי יהיה היום(כנראה) בשבוע הספר בראשון, זה מה שהוא אמר ב-wfm.... הוא אמר שהוא יהיה שם לחתום על היומנים..... זה לא פייר!!למה הוא לא בא לקרית אונו או משהו? תמיד המפגשים האלה והמסיבות רחוקים ממני...זה פשוט לא פייר... אה תשמעו משהו- יש לי חברה מחולון, שדוד שלה התחתן עם איילה, אחותה של סופי :) אז היא פגשה אותה מלא פעמים, ואפילו עזרה לה להתאמן על סצינות... היא מספרת שבחתונה כולם התנפלו על סופי (מסכנה), כדי לבקש חתימות, ואפילו אנשים מהאולם השני...לא נעים... ביקשתי ממנה לנסות להשיג לי חתימה של יהודה לוי...והיא רצתה לבקש ממנה בחתונה, אבל היא לא רצתה להיות כמו כל אלה שהתנפלו עליה, אז היא לא השיגה בינתיים...... :( ועוד משהו- אתם יודעים שמיום שני ה-20/6, יהיה ב-wfm בשעה 6 ספיישל לחיי האהבה? כל יום שני ב-6.. זהו לבינתיים.. www.wfm.co.il

pompii

New member
יהודה לוי בראשון?!?!?!?

את רצינית??? יווווווו אני הולכת לשם היום!! הלווווואי שהוא יהיה שםםםםםםם

עדי18

New member
כן הוא אמר שהוא יהיה שם כנראה היום

גם אני רוצה לבוא!!!!!!

actress

New member
אם זה באמת נכון אז נלך ונגיד שלום

גם ככה אני בחזרות שם באזור אז נקפוץ לשם נגיד שלום נזמין אותו ונתחפף כי בטח יהיו טונות של אנשים.

עדי18

New member
הוא בעצמו אמר....לא נראה לי שהוא

יגיד סתם.....יו אם יצא לך לראות אותו, תוכלי לנסות להשיג לי חתימה שלו? כי אין סיכוי שאני אפגוש אותו....:(

pompii

New member
הלואי הלואי הלואי שהוא יבוא

והוא יהיה שם כל הזמן? אני מקווה שאני אוכל להתקרב ולבקש חתימה וצלם אותו!

עדי18

New member
אין לי מושג כמה זמן הוא יהיה שם,הוא

לא אמר..... נקווה שהרבה זמן..לא שזה יעזור לי, כי אני לא יכולה לבוא :(

actress

New member
ידוע לכן/ם את השעה שהוא יהיה שם?

לא שאני חייבת להיות שם אבל פשוט יהיה נחמד כי לא ראיתי אותו הרבה מאוד זמן אחרי שהשתחררתי אז איך בא לי להגיד לו היי.

pompii

New member
אני רק יודעת ש...

שבוע הספר נפתח בשעה 5 ונסגר ב11... סביר להניח שהוא לא יהיה שם ב10 בלילה הוא בטח יהיה ב6 בערך... באיזה שעה הוא בא לשבוע הספר לת"א וכמה זמן הוא היה שם, מישהו יודע?

PinkGirl

New member
../images/Emo36.gifיהודה לוי?!../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יווווווווווווווווווו תודיעו לי מהר אם הוא בא
או יאאאאאאאאא יהודה לוי רולז מאיי אסססססססס

PinkGirl

New member
מתי הוא בא לעזאזל ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מתי יהודה לוי בא גאד דאמט ?!?!?!?!?!?!?!?!?! ומי שעונה שיגיד מאיפה הוא יודע

PinkGirl

New member
אוליייייייייייי

אולי תענו לי לעזאזללזלזללזלזלזלזל!??!?!?!?!

עדי18

New member
אז ככה....

הוא רק אמר שהוא יהיה היום בשבוע הספר בראשון, אבל הוא לא אמר שעה...מתי שבוע הספר נפתח שם?

עדי18

New member
אהה.....אוקיי....

חשבתי שהתכוונת בכל הארץ.......אוף אני רוצה לפגוש אותו!!! כבר אין לי סיכוי..............

גידי לא היה בשבוע הספר

רק שתדעו שהרגע אני באה משם ואמרו לי שהוא לא היה ולא יהיה בשבוע הספר בראשון!!!

אששש

New member
לא בראשון אלא....

נכון הוא היה בבאר שבע...דיברתי איתו אישית...ישששש

למעלה