שמעתי ש......

PinkGirl

New member
לכולם

מחר גידי(יהודה לוי) יהיה בראשון לציון מישהו בא? (אפשר להיפגש)

kodgirl

New member
איפה ברשל"צ?

מותר להצתרף לחבורה שלכם ולראות מי אתם?

PinkGirl

New member
בטח

בטח שאפשר
וזה במתחם זד"ל

PinkGirl

New member
אמממ..אנחנו

אנחנו (אני ופומפי) נפגשות ב5 וחצי.. את יכולה לבוא ברבע לשש או בחמש וחצי או משהו..
ותודה על המתוקה

PinkGirl

New member
אוף !

תעיפו את השירשור המעצבן הזה זה מוריד את ההודעות למטה ואי אפשר לראות מה כתבו !

actress

New member
השרשור נמחק לבקשתך והיום אני שם ../images/Emo8.gif

נפגש כולנו וככה להבא נוכל ללכת לשאר המפגשים.

PinkGirl

New member
אוייייי תודה ../images/Emo99.gif

היי, גם אני שם :) כאילו..אהיה שם.. ו..מי בא ? פיספסתי משהו ?:מי פה מראשון שבא בטוח ? תעדכנו אותי אנשים =[ מי שרוצה לדבר באייסיקיו על המפגש(דרך יותר מהירה): 130067738

עדי18

New member
מישהו יודע אם יהודה לוי

יהיה גם בתל אביב בשבוע הספר? אם כן מתי?

עדי18

New member
את יודעת אולי אם הוא יהיה עוד פעם?

אני חייבת פשוט חייבת לפגוש אותו איכשהו!!! ולראשון לא בטוח שאני יכולה להגיע :( כי כשאמרתי לאמא שלי שאני רוצה ללכת היא אמרה לי כזה "השתגעת?!" כאילו עד ראשון..... וחוצמזה אין לי עם מי ללכת, כולם לומדים....

עדי18

New member
מישהו יודע איפה בדיוק הוא יהיה?

כאילו, באיזה דוכן? ואיפה זה המתחם הזה בכלל?אני לא ממש מכירה את ראשון.... אולי אני אבוא בכל זאת, אם אני אמצא דרך להגיע ומישהו ללכת איתו...

תשובה... ../images/Emo168.gif

כשתגיעי למדרחוב תבקשי ללכת למדרחוב, ומשם לגן העיר. מגן העיר תראי בניין גבוה וענקי, בצורת חצי עיגול. זה בניין פארק הברון. תתקרבי עד אליו. ומשמה את כבר תראי את כל הדוכנים. הדוכן של יודה בטח יהיה זה מפוצץ בבנות ובצרחות, ככב תזהי את הדוכן...

עדי18

New member
תודה!!!

אני עדיין מתלבטת אם ללכת או לא...כי בכל זאת זה לא הכי קרוב אלי, וגם אין לי עם מי ללכת.....אם היה לי אוטו.....

PinkGirl

New member
אז רגע...../images/Emo70.gif

מי בא בסוף לראשון ? תחליטו מהר כי אנחנו נפגשים בחמש וחצי... בינתיים ממי שאני יודעת זה.. אני.. Pompii ו..?

עדי18

New member
אם אני לא אבוא אז תוכלי לנסות להשיג

לי את מה שביקשתי
את יודעת אולי אם הוא בא לתל אביב מחר? כי אם כן אני אלך כבר לשם..

actress

New member
חחחחחחח אהבתי את התיאור הזה ../images/Emo6.gif

חחחחחחח ע-נ-ק! במחשבה שניה בטח יהיו מלא מלא מלא בנות שיצרחו ואני לא אספיק להזמין אותו אז אולי אני אוותר גם ככה אני בדרכי משם לרמת אביב ניבה אם יבוא לך להפגש סבבה
אז... אממ... טוב נראה, לא רוצה לבאס אבל אתמול שהייתי שם באזור לא היו הרבה אנשים ליד שרון דוראני.

PinkGirl

New member
כן..

גם אני ופומפי היינו שם..ואפילו לא אחד עמד לידה\ליד הדוכן שהיא אמורה לבוא לא חשוב.. כמה שפחות נאנשים-יותר גוד !

עדי18

New member
טוב שרון דוראני היא כבר....

די פאסה, לא?! אצל יהודה לוי בטוח יהיו הרבה בנות!! את יודעת אולי אם הוא בא לתל אביב מחר? מישהו יודע?!

עדי18

New member
אולי......

תענו לי?! אני רוצה לדעת אם יהודה בא מחר לתל אביב לשבוע הספר, כי אם כן אז אני אלך כבר לשם...ואם לא אני אנסה למצוא דרך להגיע לראשון....זה די דחוף אז תענו מהר, טוב?

למעלה