שמעו משהו...

Shaaaki

New member
אז...

אולי יש לך אתר שמסביר יותר בפירוט על התרגיל הזה?

shloמי

New member
כשתהייה מוכן....

האינפורמציה תגיע אליך בברכת אור ואהבה שלומי

THE gray

New member
שלומי הבאתה פה את התירוץ הכי...

עלוב שאי פעם שמעתי... אם כולנו היינו מחכים שהידע היה מגיע אלינו א- או שהיינו מתים ב- או שעדיין היינו גרים במערות ומסביב למדורות. יכול להיות שידע זה משהו שבאמת מתגלה כשבנאדם מוכן אבל גם אז אין סיבה לא לרוצות לחפש ולבקש אחר ידע.. קשה.. קשה..

ToryMaster

New member
אמממם

הידע לא יגיע אלינו אם לא נחפש אותו

RainBird

New member
האמת... שזה בעייתי במאגיה. *שי תחזיק חזק, אני עומד להסכים איתך במשהו* רוב הידע במאגיה לא בא מלשבת ולקרוא ספרים. למרות שכן, הבסיס כולל הרבה קריאה, והרבה חקירה, והמון שאלות, אף אחד לא באמת מכשפה עד שהוא לא לומד מניסיון. ועכשיו אני פונה למכשפות המנוסות יותר בפורום: כמה למדתם מלקרוא ספר, וכמה למדתם מכישוף האהבה הראשון שהפקשש, והרס שלנו את החיים? (או ככה היה נדמה לנו...) כמה למדתם מלקרוא מאמר, וכמה למדתי מהקללה הראשונה שעבדה הפוך וגרמה לנו להיות יותר אומללים ומסכנים? כמה למדנו מכישופי הריפוי הראשונים שלנו? איזה הנאה חשנו שהבראנו משפעת תוך פחות משעה, כמה זה היה עצוב לגלות שכל כישופי הריפוי בעולם, לא יחזיקו את אלו שאנחנו אוהבים בחיים, כי הזמן שלהם ללכת הוא עכשיו? כמה זמן לא ישנו אחרי הסיאנס הראשון? (עד שהגענו לטקס הגירוש הראשון../images/Emo3.gif) כולנו עושים טעויות בהתחלה. ככה זה. מזה לומדים הרבה יותר מאשר לקרוא את הא'-ב' של הכישוף, וזו אחת הסיבות למה הכישוף נחרך אל תוך התודעה שלנו, והופך להיות אנחנו וחלק מהחיים שלנו. עכשיו לגבי חלק מהשאלות. ק-ל לכתוב מילים. מאוד קל. אבל רק מעט מעולם המאגיה יכול להכלא בקליגרפיה הפשוטה מידי של המילה, רק שביב אור בזמן של יום אחרי ירח שחור. פשוט אי אפשר להסביר חלק. כי ככה זה. ארדן.

gwizard

New member
וזה מה שנקרא

המסתורין, ארדן, יקירי. אני מצטט מ-Charge of the Goddess: וזה אשר חושב לחפש אותי, דע שחיפושך וכמיהתך לא יעזרו לך, אלא אם כן ידוע לך המסתורין: אם לא תמצא את מבוקשך בפנים, לא תמצא אותו לעולם בחוץ. כי ראו, אני הייתי עמכם מההתחלה, ואני זאת אשר תושג בסוף התשוקה.

Jerald_Admonds

New member
ארדן אתה מרגיש טוב? ../images/Emo122.gif

שכב לרגע, אתה צריך לנוח.. מה דעתך בינתיים על גבינת חלומי מטוגנת? אולי קצת מאפה פטריות? חחח דרכי העולם אכן מסתוריות, וכאשר אדם ראוי או מוכן לידע מסויים אין כוח בעולם אשר ימנע מן השניים להפגש! בוא ואספר לך אגדה ארדן, היא תניח את דעתך בזמן תירפא מהמכה שנפלה עליך.. (להסכים איתי) הכל התחיל בארץ רחוקה רחוקה במצודה אדירה של ידע וחכמה עתיקה- CandleKeep. בה שכן קוסם רב עוצמה בשם גוראיון ולו היה ילד...........

Jerald_Admonds

New member
ששש....!

שלא האחרים ישמעו! הם עלולים לחשוב שאנחנו סתם פריקי משחקי תפקידים מתלהבים שלא מבינים כלום במאגיה!
חחחחחחח

shataltal

New member
רב הידע

במאגיה כן מגיע מקריאה. אפשר אפילו להכליל ולהגיד שכל הידע על מאגיה מגיע מקריאה ומאנשים אחרים בתחום שאיתם אנו בקשר. הבנת הידע, ההבנות שבדרך הן אלו המגיעת מההתנסויות. מאגיה, אגב, היא הרבה יותר מכישופים וסיאנסים, ולא כל העוסקים בה מגדירים עצמם מכשף/פה (הייתי אפילו זורק ניחוש פראי ואומר שרק מיעוט מהעוסקים בה מגדירים עצמם כך) "... הבן בחכמה וחכם בבינה ... בלום פיך מלדבר ולבך מלהרהר, ואם רץ פיך לדבר ולבך להרהר שוב למקום, שלכך נאמר רצוא ושוב. ועל דבר זה נכרת ברית ..." (ס"י, א': ג', ז')

Jerald_Admonds

New member
דווקא

רב הידע המשמעותי שאי פעם קיבלתי לא נבע מקריאה. אכן קריאה היא חלק בילתי נפרד מכל למידה! אבל ידע אמיתי בא ממקומות אחרים.. לא משנה באיזו צורה הוא בא לידי ביטוי.

למעלה