שמעון עשור

mbarak2

New member
שמעון עשור

הרקדה בגן נחום- מ ד ה י מ ה ! ! ! מאוד נהנינו ותודה

שבת זוגות ב"גן נחום"

היות והשרשור המקורי טבע בבליל החידה שבשוליו, טוב שמישהו פתח שרשור חדש. בשמי ובשם בת זוגי לריקודים, אני רוצה להודות לשמעון עשור על הרקדה מהנה. נהנינו מאוד לרקוד ריקודים לא שגרתיים, אפילו אם דידינו בחלק מהם. משהא הציע את עזרתו הן בהדגמה והן באומר, ובסיועו צלחנו גם את הריקודים שלא היינו בקיאים בהם כל כך :"ככה תנצחי","איפה את אהובה", "עד בכי" ועוד כהנה וכהנה. אפילו ציון ידידי טרח והגיע, אז לשמחתי לא נאלצתי לממש את איומיי. שבוע טוב ושקט לכולם.

משהא

New member
שבת זוגות בגן נחום מס' 2 - ולאן ???

הכרתי היום לראשונה את עזרא כרמל ושמחתי לפגוש כמה חברי פורום ובינהם אורח ראפ תימני. אקדים ואומר שההרקדה היום הייתה באוירה טובה ונעימה ומרבית הרוקדים נהנו ויצאו מרוצים. הרפרטואר היה מאד סטנדרתי וכלל ברובו את הריקודים הנרקדים באופן שוטף אצל שמעון עשור רק בנפח גדול יותר. מספר הריקודים שאינם נרקדים באופן שוטף היה מועט יחסית, וקטן בהרבה מאשר בשבת זוגות מספר - 1 באשלים. אישית אני נהניתי הרבה יותר באשלים, שם היה הרפרטואר טוב בהרבה. (שמעתי את אותה תשובה מניצנץ 1 ועוד כמה חברים ) שאלת מליון הדולר היא האם שמעון עשור כדבריו התכוון לשבת זוגות שתמנע מעשרות תושבי האיזור לנסוע לאלונים או לעין החורש כל חודשיים בערך על מנת לרקוד ריקודי זוגות שרובם אינם נרקדים דרך קבע, או ששמעון רוצה לתת מענה לאילו שרוצים לבלות את השבת באותם הריקודים שאנו רוקדים במשך השבוע כמו שרוקדים בהרצליה, בבורסה, בחוף ראשון ומקומות נוספים כאשר המבדיל הוא שרוקדים זוגות בלבד, והתנאים טובים יותר. אין לי כל טענה להרקדה עצמה שהייתה טובה כמו כל יום שלישי בגן נחום שם אני נהנה מאד. אין ספק שכאן תצטרך להתקבל החלטה על מי ועל מה לוותר וזו לא החלטה קלה. אם הכיוון יהיה במתכונת של היום בת זוגי ואני ומספר חברים שחלקם דברו איתי נצטרך לעשות חושבים. אנו רוקדים חלק פעמיים וחלק שלוש פעמים בשבוע ואין לנו כל עניין לרקוד בשבת בפעם הרביעית את אותו רפרטואר או דומה לו. גם באלונים אצל זאב ניסים, וגם בעין החורש אצל ציון מאד נהנינו, לפחות שני שלישים מהריקודים שם הם יחודיים, יש אוסף של מיטב הרוקדים מבאר שבע בדרום ועד משגב בצפון, האוירה נהדרת, המוזיקה שקטה ורק המרחק הביא אותנו לנסות לרקוד ליד הבית. אך לא בכל מחיר. ושתי הערות בונות להיום בגן נחום. 1. כמות האוכל הייתה קטנה ורבים מצאו צלחות ריקות. אני ובת זוגי שאיננו אוכלים בהרקדות ואני מביא מהבית קפה ושתיה קרה לכל היום !! לא מצאתי אפילו עוגיה קטנה ללעוס ליד הקפה. 2. בהרקדה שנמשכת שש שעות חייבת להיות אפשרות נוחה לשבת מידי פעם לנוח. זה לא היה היום. ומעל הכל תודה לשמעון והלה שטרחו למענינו ונתנו לנו שבת נחמדה ושמחה בימים קשים אלו. ריקודים שמחים אורי גבעוני

משהא - פני ההרקדה כפני הדור

לגבי הרפרטואר - אני מתאים את עצמי לקהל שמגיע ואני משתדל לענות על כל הטעמים. שבת זוגות זו לא "שבת נוסטלגיה", שבת זוגות כשמה כן היא, זו שבת שבאים לרקוד בה רק ריקודי זוגות, כמעט 6 שעות של ריקודי זוגות ללא הפסקה. ריקודי זוגות יפים מכל הזמנים. לפעמים הרפרטואר יהיה "נוסטלגי" יותר ולפעמים "חדש" יותר, זה הכל תלוי באוכלוסיה שמגיעה. אני בכל אופן אשתדל לתת מענה למרבית הרוקדים. לגבי האוכל - הוא היה בכמות גדולה, אבל לאנשים יש כנראה תיאבון בריא אחרי מס' שעות של ריקודים, לקחנו זאת בחשבון. חשוב שתבין מס' דברים. א. לא החלפנו את שם האולם וההרקדה ל "מסעדת ההורה", זה אמור להיות רק כיבוד קל ולא ארוחת צהרים מלאה. ב. המחיר נשאר אותו הדבר בדיוק כמו בהרקדה רגילה 25 ש"ח והציפיות הקולינריות צריכות להיות בהתאם. לגבי מקומות ישיבה - עמדו לרשות הרוקדים כ 2900 כסאות קבועים באולם הספורט הענק, ואפשר היה להשתמש בהם ואפילו לשים את רגל ימין על כסא אחד ואת רגל שמאל על כסא אחר ליד ועדיין היו נשארים 2888 כסאות. לרעייתי קוראים אלה ולא הלה. שבוע טוב.

משהוא - להלן הרפרטואר שהיה היום

להלן רשימת ריקודי הזוגות שהייתה בשבת זוגות בראשל"צ: איתך בלעדייך, ועמוק הים, בואי נשוב לטנגו, בסוף מעגל, זר שירים, חגיגת אביב, חי למיענך, יום הולדת, הגבעות הכחולות, היא הייתה בכף ידי, מחשבות, מילים יפות מאלה, אש האהבה, בדם אהבתי, בושם צרפתי, גולוסי, כאילו סוף, מור וקינמון, ניגונים, נטפים, אל תשכחי את הלילה, אם רק תביני, חולות מדבר, חרותי, טנגו לאביב, טנגו לשחרחורת, טנגו עכשיו, נעמה, סתו לבן, עלם וסוסתו, עמק שלי, יד קטנה, יום חולין, כיוון שאין לדעת, עץ הרימון, סמל אהבה, ערב של שושנים, רחל, ריקוד לשניים, כמו שאת, כל כך קסומה, כל מה שתרצי, לגעת במים, פתחי לו את ליבך, רק שיר געגועים, לילה, לך ילדי, לעצמי בלבד, מגע של מלאך, מרש הדייגים, אישה לבדה במדבר, אל תמהר, נשאר איתך, שיר אהבה ישן, יש ולפעמים, אדיוס, אהבה ים תיכונית, אהבה לילית, בבוסתנים, בגינת פרחים, בוא ניפגש, שושנת ספרד, יושבים בבית קפה, שיר מכל הלב, עד בכי, על סף דלתך, ערב כחול עמוק, גחליליות, ההצגה נגמרת, הכל דבש, ולס בחמש ושלושים, טנגו מניטה, קונטיקי, חושב עלייך, חיכיתי לך, ערב ניגונים, ציפור מטורפת, קיץ על העיר, מציאות אחרת, מתחמק משיגעון, רמז, רק הד קולך, שושנים של פחם, שיר למענך, שירי לי, לא עוזב את העיר, לאלף נמר, ליבנו הלילה, סרט שחור לבן, עד כמה אהבתיך, עד סוף העולם, פרח באביב, שמרי על המנגינה, תכול המטפחת, אלה אלה, דירה 26, הכל עומד במקום, סימנים, תפני לי קצת מקום, יד ביד, יש בי אהבה, טוב שבאת, ירדנה, ככה וככה, ככה תנצחי, כמה אהבה, לילות של אהבה, לימון לימונרו, מאוהב בגשם, מסע בין כוכבים, לכי לך, מה שבינינו, משחק הדמעות, סתיו ישראלי, על העיר עפות יונים, רודף שמלות, רינה, ריקוד הסומבררו, שב אני אלייך, אוהב אותך, אין אהבה. משהא ידידי - אני חושב שהרפרטואר בהחלט מכובד ומכבד רוקדים ברמה גבוהה.

ניצנץ1

New member
דווקא כשקוראים את השמות-

מכובד ביותר ואת כל זה אני יודעת? טוב, שלושה לא.. לא רע, ניצנץ, לא רע.. ותודה לשמעון על הידע , תוצר של הסדנה שלו.. טוב, את האמת- בשלוש וחצי היו עוד כמה שאיני יודעת.. אבל אז כבר לא היו לי רגליים.

Jack K

New member
שבת זוגות בראשון

כל הכבוד לשמעון, אשר הרים דגל, ופתח סדרה של הרקדות בשבת, במתכונת אלונים. זה בהחלט דרוש כאן. אשר לרפרטואר, הוא היה בהחלט מצוין, וקלע לטעמם של מרבית הרוקדים. בהפסקה ניתנו מספר ריקודי נוסטלגיה, יחודיים להרקדת יום שלישי. ברור שאם רוצים כי הרקדות אלה יצליחו, יש לקלוע לטעמם של מרבית הרוקדים, ולא לטעמם של שוחרי הנוסטלגיה. לאלה יש הרקדות יחודיות.

שמעון ידידי

אני שמח לשמוע שההרקדה שלך היא איכותית ונעימה ואולם לרובינו יש בעיה לצאת כל שבת לכל השבת לרקודי זוגות ואנו צריכים לבחור בינך לציון ולזאב עצתי לשלושתכם שאתם מאוד חביבים עלי ועל רבים כי תתאמו ביניכם שכל אחד יקיים שבת זוגות אחת לשלושה חודשים וכל אחד בשבת אחרת ואז כולנו נהנה בברכה שמוליק

פטרושקה שלו- עשיתי לי מינהג

שבת הזוגות בראשל"צ תתקיים בכל שבת ראשונה של החודש. זו המסורת. אני בהחלט מכבד מסורות אחרות שמתקיימות במקומות נוספים, זה בסדר גמור, זה לגיטימי וכל פעולה כזו רק מאפשרת מגוון רחב יותר של הרקדות ומאפשרת יכולת בחירה רחבה יותר לרוקדים. אני בהחלט מסכים איתך שצריך לעשות הכל בכדי שלא תהיה כפילות, ולא יקרה מצב שתהיה הרקדה כפולה באותה השבת. אתה צריך גם להתייחס לעובדה שחלק מהרוקדים מעוניינים בשבת זוגות, אך הנסיעה הארוכה לצפון מגבילה אותם והם היו מעוניינים שתהיה להם הרקדה קרובה יותר. שרק נרקוד בכיף. תודה על ההתייחסות.

אני מכבד את החלטתך

עצתי היתה להיות בונה בלבד ואני מכבד את החלטתך חבל שאני אמעט לבקר בהרקדות אלה בברכה שמוליק

משהא

New member
שמעון.ע.גם מחצילים אפשר לעשות ריבה

על דבר אחד לא אחלוק עליך – שאשתך היא אלה ולא הלה, על אף שהילה סביבה. על כל השאר כולל מה שאחרים כתבו כאן לגבי נוסטלגיה ואלונים אתייחס אחד לאחד. נתחיל מהרפרטואר, ותודה על עזרתך,- מלבד – חגיגת אביב, עלם וסוסתו, עמק שלי, דירה 26 , רק הד קולך ועץ הרימון, את כל שאר הריקודים ורבים אחרים אני רוקד בסבב שבועי רגיל.!! ואני זה אומר עוד – 300 רוקדים לפחות מהאזור !!! מתוך הרפרטואר רקדנו כ - 24 ריקודים הנקראים חדשים 2006, שזה יותר משעה נטו...... נכון שהיה יציע מלא כסאות אך לא נגיש לקהל שיושב וקם לרחבת הריקודים בעיקר כשרוקדים שעות רבות. עובדה שחזית בה גם אתה, שכסאות שהבאתי לאולם על מנת שאוכל לשבת עם בת זוגי ולנוח נתפסו מיד על ידי אחרים !!! לא היה רפרטואר נוסטלגי ואתה ואחרים מטעים את הציבור. אלונים ועין החורש אינן הרקדות נוסטלגיה. באופן טבעי משתלבים מספר ריקודים אלו כי הם נשמרו כצאן ברזל. ההרקדות האלו נותנות מענה לריקודים מתקופת הביניים שבין נוסטלגיה לעכשווי, ובעיקר כאלו שאהבנו ולא רוקדים בסבבים השבועיים, או בחוגים מסוימים לעתים רחוקות בלבד וכאן אנו מקבלים אותם בריכוז גבוה ביום אחד. אציין שבשבת אלונים יכולים להיות עד חמישה ריקודים שאיני שולט בהם בשש שעות הרקדת זוגות. זאב ניסם וציון אוחיון אתם יכולים לישון בשקט רק שלא יפלו קטיושות. ומה זו נוסטלגיה ??????????? אגלה לכם סוד. לפני כחצי שנה התחלתי ללכת לניסיון להרקדות נוסטלגיה. התחלתי אצל שמעון מרדכי כי חלק מריקודיו אני מכיר. אחרי שלוש פעמים נכנעתי. בזוגות השתלבתי במעט יותר מהמחצית ובמעגלי ברבע. ניסיתי עוד פעם אחת עם בת זוג נוסטלגית מאד וידענית שהזמינה אותי להרקדה נוסטלגית אצל משאל ברזילי בכפר המכבייה. מספר הריקודים שידעתי עמד על – 13 כל הערב. זה היה סיוט בלתי רגיל עבורי כשבת הזוג ניסתה למשוך אותי להעתיק כל הערב. לפחות-20 ריקודים שעברו שם לא שמעתי מחיי ולא ראיתי. אז חברים בואו נדבר לעניין. אפשר לבקר, להביע דעה, אבל לדעת על מה אנו דנים, אם יש מטרות, מה הן, והאם לא נורה קודם החץ ומחפשים כעת איכן למקם את המטרה. אדלג בכוונה על נושא האוכל כי אתה יודע שמעון כמה אני מכבד אותך ואת אלה ואת מאמציכם הרבים בכל הנוגע לארגון ולהרקדות ולתרומתכם לכל הנוגע לריקודי עם. כשבת זוגות העומדת בפני עצמה ציינתי כבר שהיה נחמד מאד !!! אבל לא נוסטלגיה, לא אלונים, לא עין החורש ולא בלטה....."הרקדה שמנה".. ושוב תודה לשמעון ואלה על שבת נחמדה. ריקודים שמחים אורי גבעוני

אליק 31

New member
שמעון היקר, אני מצטרף לעמדה של

משהא, לגבי הרפרטואר. כאב לי לקרוא את דבריו של ציון בשרשור קודם על אותו נושא, נושא הרקדת הזוגות בשבת הזו, ציון כותב על הריקודים הכי יפים אותם הוא אוהב, היינו: חי למענך פרח באביב כל כך קסומה מציאות אחרת סמל אהבה עד כמה אהבתיך אותך לצידי מה שבינינו אשה לבדה במדבר חכי עוד רגע לכי לך ההצגה נגמרת מתחמק משגעון ים של טעויות שושנת ספרד הכל דבש בדם אהבתי עד סוף העולם לעולם אהבה אסורה יד ביד ענבל פתאום מצאתי בך חיכיתי לך סימנים כל יום שתחזרי צער רב ממלא אותי כשאני רואה לאן נושבת הרוח של הבינוניים, ולאן הם כופים את רצונם על שמעון עשור. אם אנחנו הולכים ל 20 הרקדות אחרות, אנחנו רואים רפרטואר כה שונה מאחת לאחת, מה זה אומר? זה אומר שיש ים של ריקודים, מאות? אלפים? אז איך אפשר כל שבוע לחזור ולרקוד את הרשימה של ציון? והרי זה מה שאנחנו עושים כל שבוע! איך זה יכול להיות שלא נמאס לכם? ושאתם באמת לא חפצים בגיוון? והרי הרשימה של ציון לא רק בינונית אלא היא עושה עוול יותר גדול: היא ממאיסה עלינו גם את הריקודים החדשים היפים! כי היא טוחנת אותם עד דק, שבוע אחרי שבוע עד שהנשמה יוצאת להם, לריקודים החדשים: לדוגמה: חיכיתי לך, סימנים, חי למענך, למה לא לדלג על אחד או כמה מאלה, כדי שבאמת נמשיך להתגעגע אליהם, על הניחוח שבהם? ציון הטרקטוריסט מציע לטחון אותם בשרשראות ברזל, עד שלא נשאר בהם לא טעם ולא ריח, שמעון!, הצילו, אנא הקשב גם לאחרים!

אוי אליק - איזה מסכן

ליבי מתמלא ברחמים. איזה עונש כבד מוטל על אליק, הוא צריך לא פחות ולא יותר לשאת את הנטל הכבד על כתפיו הצנומות ולרקוד את "חיכיתי לך" שבוע אחרי שבוע כבר פעמיים ברצף. ובמסכת ההתעללות של המרקידים הם גם דוחפים לו לפה, ישר לגרון (כמו לאווזים), את הריקוד "סימנים". ולפעמים המרקידים הרשעים שבכלל לא מתחשבים בו משמיעים לו רחמנא ליצלן את "חי למענך" יותר מפעם בחודש. זה בכלל לא משנה שאותם מרקידים רשעים חייבים להתחשב גם ברוקדים שלא הולכים 4 פעמים בשבוע לרקוד, ובזמן שאליק כבר רקד את הריקוד 4 פעמים באותו השבוע, הם רקדו אותו בסך הכל פעם אחת (כי הם רוקדים רק פעם בשבוע ובמקרה הטוב פעמיים באותו השבוע). צריך דחוף לשלוח את המרקידים הרשעים לחודש גמילה מהריקודים "הנדושים", וזה בכלל לא משנה שחלק גדול מהרוקדים דווקא כן אוהבים את אותם ריקודים "נדושים", כי הם שולטים בהם והם מרגישים איתם נוח. צריך מידי פעם גם להפחיד את אותם מרקידים רשעים ולרמוז להם בכל מיני דרכים שאם הם לא יחזרו בהם מסורם ולא יתקנו את דרכיהם, אזי יבולע להם וההרקדה תתפרק לגורמים. מה בסך הכל רצה ציון, שיש לו זכויות שוות בדיוק כמו לאליק וכמו לכל רוקד אחר, הוא בסך הכל רצה בעוונותיו הרבים לרקוד את הריקודים: חי למענך פרח באביב כל כך קסומה מציאות אחרת סמל אהבה עד כמה אהבתיך אותך לצידי מה שבינינו אשה לבדה במדבר חכי עוד רגע לכי לך ההצגה נגמרת מתחמק משגעון ים של טעויות שושנת ספרד הכל דבש בדם אהבתי עד סוף העולם לעולם אהבה אסורה יד ביד ענבל פתאום מצאתי בך חיכיתי לך סימנים. האם אסור לציון לבקש ריקודים שהוא אוהב? האם אסור לציון שיהיה לו טעם אחר בריקודים? האם בקשתו הפשוטה של ציון אכן "עושה עוול" לריקודי עם? האם לא נסחפנו קצת. חלק מהריקודים שאתה אליק קורא להם "נדושים" אפילו לא נקלטו ע"י הרוקדים: את "אישה לבדה במדבר" רק חלק קטן מכירים, את "ענבל" כבר שכחו רב הרוקדים, את "חי למענך" מכירות רק קבוצות מסויימות, את "סימנים" למדנו רק החודש, "חיכיתי לך" רק מתחיל להשתרש. ולגבי האחרים אם לא נמשיך להשמיע אותם אז גם הם ישכחו ולא ירקדו יותר. אני מסכים איתך שצריך לחדש, צריך לגוון, צריך לחזור על הישנים, צריך ללמוד חלק מהחדשים, צריך להכיר גם ריקודי עמים. יש הרבה "צריך" ואני אוסיף עוד כמה "צריך". צריך לנהוג בסבלנות כלפי רצונות של אחרים, צריך להתחשב בזולת, צריך להבין שהמרקיד לא יכול לענות על 100% של רצונות מנוגדים, צריך להפסיק להיות תובעניים כל כך כל הזמן, צריך להפסיק להסתכל על המרקיד במשקפת של 120 מ"מ ולנתח לעומק כל פספוס קטן שלו. אני מרקיד כבר 25 שנה, ובגרף של התובענות של הרוקדים מהמרקיד, הגרף הוא רק במגמה של עליה, ובשנה האחרונה הוא עשה זינוק לשמים. ועוד "צריך" אחד קטן בשם ההגינות, מי שלא נכח פיזית בהרקדה מסויימת שלא יבקר אותה.

שמעון. לא ממש

ברור לי. משהא העלה טיעונים תקפים לגבי ההרקדה ואתה מבטל אותם אחד אחר השני. אולם ראשית, אתנצל על העיכוב בתגובתי, בשל קוצר בזמן וגם אודה לך על נכנותך, שבלטה היטב בתגובותיך בהרקדה, להנעים את זמננו. ובכל זאת, מסכימה עם משהא, עם כל אחת מטענותיו. הרפרטואר של "שבת זוגות" מבחינתי, אמור להיות מורכב ברובו מריקודים שאינם נרקדים תדירות בהרקדות השבועיות. לאו דוקא נוסטלגיה. ולאו דוקא מן הרפרטואר של הרקדותיך. זה הזמן להוציאם מן "הבויידם" ולאווררם מעט. לא חייבים לשלוט בכל הריקודים היטב. להיפך, זה הזמן לאבק כמה מהם. "חומק משגעון" ודומיו לא יגרמו לי להקדיש להם את השבת. נכון שהשמעת לא מעט ריקודים יפים אולם היחס של הריקודים החדשים והנדושים היה הפעם גדול יותר מן הפעם הקודמת. רפררטואר כנגזרת של קהל הרוקדים, אינו מתאים לסוג כזה של הרקדה. ולא "לילד הזה התפללתי". האוכל - בד"כ איני אוכלת לפני ובמהלך הרקדות. אולם זו אינה הרקדה רגילה. לאדם שיוצא מן הבית לכ-7 שעות, שכוללות את שעת ארוחת הצהריים שלו, טבעי שגם יהיה קצת רעב. האוכל שהוצע בפירוש לא הספיק לכולם. מי שנדחף הספיק לאכול. ומי שלא, או שהתעכב לעלות למעלה. מצא צלחות הגשה ריקות. אין כוונה שתספוג את ההוצאה. מבחינתי, יכול אתה להעלות את המחיר או להודיע שלא יוצע על ידך אוכל לרוקדים ואז נוכל להערך בהתאם. ובאשר למקומות ישיבה - לא ניתן היה, בשל חוסר נגישות, לשבת ביציע. לסיום. כמו שאמרה ניצנץ. בסה"כ נהניתי, אולם... מקווה שתיקח את המשוב שלנו בחיוב. ושוב תודה על חביבותך ואדיבותך

משהא

New member
לבת הדייג - איזה דג טעים בישלת ../images/Emo45.gif

חשבתי כבר שאשאר צדיק יחיד בסדום שמפזר סיפורי בדים על דברים הזויים ומקומות שלא קיימים. אבטל ברגע זה את התור שהזמנתי אצל הפסיכולוג שלי שיבדוק אם לא זז במוחי משהו. תודה מכל הלב.. ריקודים שמחים אורי גבעוני

ניצנץ1

New member
גם אני בסה"כ נהנתי, אבל..

גם אני הרגשתי שלפחות עד שעה אחד בצהריים הסתובבנו סביב ריקודי הזרם המרכזי מינוס.. נכון, היה צריך לרצות גם את הרוקדים שלא ממש שולטים בריקודים הפחות נדושים, אבל אפשר היה לגוון יותר גם בכאלה.. אומנם אני זכיתי לכמה מאלה שאהבתי, אבל את רובם אני רוקדת בסדנה של שמעון עצמו או בהרקדות אחרות .. אבל הייתה הצדקה לרפרטואר ששמעון בחר: ברוב הריקודים היותר מיוחדים היו לא יותר מ 7 זוגות שיכלו לרקוד את כולם.. חלקינו ידענו חלק, רובם לא ידעו אותם בכלל.. ואם היה בוחר אך ורק במיוחד- רובם היו הולכים הביתה מיד אחרי האוכל.. לי בכל מקרה לא היה מחסור באוכל- אני אכלנית קטנה, אבל ייתכן שלא העריכו נכון את מספר הרוקדים שהגיעו להרקדה והוא היה די רב, אם כי באולם כמו גן נחום זה תמיד יראה מרווח.. בכל מקרה שמעון לא העלה את מחיר הכניסה להרקדה ולכן נושא האוכל נסלח בהחלט.. מה שבאמת בלט זה מחסור במקומות ישיבה. כנראה שעקב שיפוץ באולם קיפלו את הטריבונות וזה יסודר עד להרקדה הבאה.. וכפתרון לאורי וחבריו " המיוחדים"- אפשר להחליט על שעה אחרונה של ההרקדה כשעה של ריקודים מיוחדים ואז מי שלא רוקד כאלה- ילך פשוט הביתה.. ובזמן האוכל אפשר לתת ריקודי עמים ומעט ריקודים סלוניים.. בכל מקרה בין רשימת הרצוי של ציון ,שכללה רק את הריקודים החדשים, לבין הרשימה שלי, יותר של שנות ה90- שלי ניצחה וזה כבר שיפור ביחס להרקדות האחרות.. ובכל מקרה שבת של שמעון לא פוסלת אפשרות להגיע גם פעם בחודשיים וחצי ל " אלונים", אבל נותנת אפשרות לרקדנים " קשי ניידות" שלא יסעו שעתיים על מנת לרקוד את " דצמבר" ,לרקוד זוגות בכיף במקום ממוזג ומרווח .. ובכלל- תראו לי בן אדם אחד נורמלי שירקוד 6 שעות ברצף בערב אחרי שעות העבודה? זו פריבילגיה של שבת ויש לשמור עליה.. טוב, זו גם פריבלגיה של גימלאים ומובלטים.. רובינו נזרקים אחרי 4 שעות ריקוד, כיוון שהיינו על הרגליים מהבוקר.. אז שמעון יוסיף עוגיות וגם יקח עוד חמישה שקלים בכניסה, כי ככה זה צריך להיות.. וגם יפתחו את המושבים שבטריבונות, ומבחר ריקודים לא יכלול את " ירדנה" ו" אלה אלה" ו " סומבררו" וכולנו נמשיך לבוא בכיף פעם בחודש להרקדה שונה ומיוחדת.. ותודה מיוחדת לאלה על כל העזרה שהיא נותנת בזמן ההרקדה..

משהא

New member
ניצנץ המצלמה שתעדה את האוכלים קלטה

בסרט הוידיאו שהנציח את תנועת הרוקדים על מנת לדעת מי אכל וכמה רואים במדוייק את ההליכה המהירה שלך ושל בן זוגך לעבר העליה לאולם העליון ורואים שם שאתם בין הראשונים שהגעתם לשולחן האוכל. הצנזורה מחקה את הכמות וסוג האוכל שלקחתם ולא אפשרה לנו לפרסם זאת. ידוע שהראשונים לאוכל זוכים. גילוי נאות - באלונים ובעין החורש המחיר - 35 ש"ח אבל גם בשעה - 16.00 השולחנות מלאים באוכל ויש גם עוגות מיוחדות שמגיעות בערך בשעה - 14 ועוגיות, שתיה חמה, שתיה קרה ומיצים, יש מהבוקר עד הסיום.וכל זה מסביב לשולחנות סביב האולם. ריקודים שמחים אורי גבעוני

אורי, סליחה שאני מתערב

אבל נראה לי שלא מתאים לך הדיון הזה בנושא האוכל - לא אתה זה שכותב זאת...

משהא

New member
ירון אני לא אוכל בכלל בהרקדה אבל

כאשר הייתי בדרכי למעלה לקחת עוגיה לקפה ירדו יותר מעשרה עשרה אנשים מולי ואחד אחרי השני אמרו לי שאין אוכל וגם להם לא היה השולחנות ריקים וזה מה שמצאתי. אז למה לא לכתוב עובדה זו. וגם עוגיה לא הייתה. מה הפליאה. זה שאני לא אוכל או שצריך להסתיר. מה קרה ? עוד מישהו ישכח בכלל את נושא העניין ויעשה מזה - תקרית של אורי והאוכל. ריקודים שמחים אורי גבעוני

אורי - אתה מפתיע אותי יותר ויותר

ממתי הפכת להיות השיף של ההרקדות? ולא חשבתי שנגיע ליום שבוא הרקדה טובה נמדדת בכמות האוכל על השולחן, או בגלידות והעוגות שמחלקים לרוקדים. במיוחד מימך לא ציפיתי לגישה כזו.

למעלה