משהוא - להלן הרפרטואר שהיה היום
להלן רשימת ריקודי הזוגות שהייתה בשבת זוגות בראשל"צ: איתך בלעדייך, ועמוק הים, בואי נשוב לטנגו, בסוף מעגל, זר שירים, חגיגת אביב, חי למיענך, יום הולדת, הגבעות הכחולות, היא הייתה בכף ידי, מחשבות, מילים יפות מאלה, אש האהבה, בדם אהבתי, בושם צרפתי, גולוסי, כאילו סוף, מור וקינמון, ניגונים, נטפים, אל תשכחי את הלילה, אם רק תביני, חולות מדבר, חרותי, טנגו לאביב, טנגו לשחרחורת, טנגו עכשיו, נעמה, סתו לבן, עלם וסוסתו, עמק שלי, יד קטנה, יום חולין, כיוון שאין לדעת, עץ הרימון, סמל אהבה, ערב של שושנים, רחל, ריקוד לשניים, כמו שאת, כל כך קסומה, כל מה שתרצי, לגעת במים, פתחי לו את ליבך, רק שיר געגועים, לילה, לך ילדי, לעצמי בלבד, מגע של מלאך, מרש הדייגים, אישה לבדה במדבר, אל תמהר, נשאר איתך, שיר אהבה ישן, יש ולפעמים, אדיוס, אהבה ים תיכונית, אהבה לילית, בבוסתנים, בגינת פרחים, בוא ניפגש, שושנת ספרד, יושבים בבית קפה, שיר מכל הלב, עד בכי, על סף דלתך, ערב כחול עמוק, גחליליות, ההצגה נגמרת, הכל דבש, ולס בחמש ושלושים, טנגו מניטה, קונטיקי, חושב עלייך, חיכיתי לך, ערב ניגונים, ציפור מטורפת, קיץ על העיר, מציאות אחרת, מתחמק משיגעון, רמז, רק הד קולך, שושנים של פחם, שיר למענך, שירי לי, לא עוזב את העיר, לאלף נמר, ליבנו הלילה, סרט שחור לבן, עד כמה אהבתיך, עד סוף העולם, פרח באביב, שמרי על המנגינה, תכול המטפחת, אלה אלה, דירה 26, הכל עומד במקום, סימנים, תפני לי קצת מקום, יד ביד, יש בי אהבה, טוב שבאת, ירדנה, ככה וככה, ככה תנצחי, כמה אהבה, לילות של אהבה, לימון לימונרו, מאוהב בגשם, מסע בין כוכבים, לכי לך, מה שבינינו, משחק הדמעות, סתיו ישראלי, על העיר עפות יונים, רודף שמלות, רינה, ריקוד הסומבררו, שב אני אלייך, אוהב אותך, אין אהבה. משהא ידידי - אני חושב שהרפרטואר בהחלט מכובד ומכבד רוקדים ברמה גבוהה.