שמנות וריקודים

אם את אוהבת לרקוד אז תמשיכי לרקוד

בלי קשר לריקודי זוגות. הרקדה זה לא רק ריקודי זוגות אלא גם מעגלים ושורות. חוצמיזה, כל אלו שפספסו אותך - הפסידו...בטוחני שבסוף תמצאי את הרקדן שלך.

אליק 31

New member
ירקדו השמנים עם השמנות, יקימו עמותה

להגנת זכויותיהם הדמוקרטיות של השמנים והשמנות, יעלו אל הבירה בהפגנת כוח איתנה, ויערכו שביתות ועיצומים, עד שיוחזרו להם כל זכויותיהם! די לקיפוח, אין מדובר באיזו מגרעת, אלא רק בכמה קילוגרמים עודפים, אז? הנשמה היא אותה הנשמה, לא?

סטפאני 1

New member
אליק 31

מצדיקה כל מילה שלך. אולי גם הרזים והרזות יקימו עמותה?
אהבה היא העוגן הקושר את האדם לחייו

אליק,החכמים והחכמות יקימו עמותה..

הטפשים והטפשות יקימו עמותה... אני נוהג לרקוד עם בת זוג מלאה, היא מיישירה מבט כפי שאף רזה לא יודעת. הדיוק והקורדינאציה שלה ,ללא תחרות. לפתוח עמותה לבנות מלאות שיודעות להיישיר מבט עם רקדנים בגזרה ממוצעת?

מירב 72

New member
אני לא שמנה, אבל יש שתי בחורות

שמנות שרוקדות איתי, שהייתי מתה לרקוד כמותן! איזה תנועות! איזה חן! ואחת מהן יודעת את כל הריקודים ואני כל הזמן מעתיקה ממנה, והמרקיד משתמש בה כדי להדגים חלק מהריקודים החדשים. תרקדי, שמנמונת, בלי לדפוק חשבון לאף אחד. גם רזות מתקשות למצוא בן זוג בהרקדות.

סטפאני 1

New member
תגובה לרוצה לרקוד ../images/Emo24.gif

אני מחזקת את ידייך בטוחה אני שתמצאי מישהו שמתאים לך לרקוד איתו והוא איתך ותסתדרו. עכשיו לכל אלו שיש להם טענות לאלו שרזות טעות בידכם. אני רזה ויודעת לרקוד יש לי קורדינציה טובה ורוקדת בחן ולא בצורה גסה. כך שאין קשר לזה כלל. ולבחור שטען " שזה מחליא אותו כשבחורה מזמינה אותו" דבר אחד לי אלייך אתה שובינסט כדאי שתשנה את גישתך. עשיתי הפסקה של 3 שנים בריקודים אבל כשרקדתי לא היססתי להזמין לרקוד איתי בלי להתבייש כלל. למה שאשב בצד בריקודי זוגות? אני רקדתי בזמנו עם בחור מאד גבוה והסתדרנו מצויין כך שגבוה נמוך רזה או שמן ממש לא משנה.
אהבה היא העוגן הקושר את האדם לחייו

תמשיכי להזמין בני זוג

את לא יכולה להגיד שאני שובניסט - בכלל לא. אולי את יכולה להגיד שאני שמרן....זה יותר הגיוני.

dico

New member
רוב המרקידים שמנים אז מה??

מחרימים אותם בשל כך?? לא. אני יכול לציין רשימה מכאן ועד לונדון של מרקידים שמנים שרוקדים בחן רב ומצליחים.(מפאת כבודם לא אציין) .אז אם המרקידים שמנים גם הרוקדים לא צריכים להתבייש בזה. תמשיכו לרקוד ולהנות לשמנים ורזים אותה נשמה.

התכוונתה לירון לונדון?../images/Emo176.gif

ועכשיו ברצינות ,יש פתגם האומר "אל תסתכל בקנקן"... אף אחד לא צריך להתבייש במראהו.יחד עם זאת אני מצפה מאדם העומד בפני קהל ועיסוקו בתנועה לשמור על מראה סביר ומכובד,לשמור על אסתטיקה להסיר עודפים במידת האפשר, למען בריאותו ולא להיות מוזנח למעני כרוקד.להתלבש בצורה מכובדת-איני מתכוון לחליפות ושמלות ערב ובטח לא לכל מיני גופיות קצרות שגורמות לי להפעיל את אחד החושים ביתר שאת. מדבריך עולה שהפסוק"אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר"מאפשר לרוקדים להרגיש נוח כי גם למרקיד יש עודפים.איני מסכים לדעה זו אני מעדיף מרקיד רוקד ולא מתגלגל.כל האמור לעיל מתייחס להזנחה, חוסר פעילות ספורטיבית וזלילת יתר.

ראיתם איך נראים מנתחי לב?

הם יודעים את הסיכונים, הנובעים מהשמנת יתר, ובכל זאת - לא עומדים בפיתוי הזלילה. על כך נאמר - "הסנדלר הולך יחף".

לא מבינה את ההתרסה בדבריך

מה רצית להגיד, כשכתבת: "אז מה?" האם סתם להתנגח. ומה אתה בעצם אומר - שזה בסדר? לא תמיד חייבים להגיב.

../images/Emo140.gifתסתכלי במודעה שמיתפרסמת כאן

אחרי שבן זוגי שיחיה החליט להפסיק להגיע איתי לשיעורי ריקודי עם התאכזבתי וויתרתי על ההנאה הגדולה שלי להמשיך לירקוד. ניסיתי לשכנע אותו שאמשיך ללכת עם ידיד משותף שלנו אך הוא סירב בתוקף. לפני כחודשיים צפיתי בתוכנית טלויזיה של נתן זהבי ומה גיליתי להפתעתי שיש חוג ריקודי בטן לנשים שמנות (מה שלא מצירך בן זוג וגם לא מידה 38!!!) שם אפשר לירקוד בכיף ומבלי לחשוב פעמיים אם לבוא עם בן זוג או לא, להרגיש לא נוח עם היותי שמנה וכו'. אני מציעה לך לבדוק את הנושא אני בכל אופן מציעה לך לא להפסיק לירקוד אולי רק לגוון קצת את סיגנון הריקוד. מי שיודעת לירקוד תוכל להשתלב לדעתי בכל סיגנון ריקוד שווה לנסות אני מאד נהנית ובהחלט ממליצה.

תודה למעודדים

שמחתי לקרוא את עידודכם אני מתחילה להפנים שבשלב זה של חיי אצטרך להסתפק בריקודי מעגל ושורות אין בכוונתי לוותר לפחות בשלב זה על הריקודים למרות שאני חייבת להיות כנה כי כל פעם שמתחילים ריקודי הזוגות מתחילה לזחול בתוכי תחושת תסכול פנימית ותחושה של החמצה. כמו כן ברצוני לנפץ מיתוס למי שחושב שמשמעות המילה לרקוד עם בת זוג משמעו שצריך לסחוב אותה על הגב או לסובב אותה שכן מי שיודעת לרקוד יודעת לסובב עצמה. אתמול שוב נכחתי באחת ההרקדות כצופה מהצד לצערי ולא אין לי שום כוונה להזמין יותר בני זוג לריקוד לא בגלל שאיני חושבת שזה בסדר שנשים יזמינו גברים אלא משום שאין בכוונתי להכניס עצמי שוב למצב שיפגעו בי

yovano

New member
לרוצה לרקוד היחידה - יש תקוה!!

אני רוקד בהרקדה בצפון.בהרקדה זו, יש רקדן ותיק שהיו לו בנות זוג שמנות. גם היום הוא מזמין כשהוא מגיע בלי בת זוג בהעדפה ברורה, בת זוג שמנה. הטבע עושה את שלו, לכל אחד מאתנו יש את ההעדפות שלו. הסבלנות משתלמת, יום אחד יגיע האחד עם ההעדפה הברורה...... בהצלחה....

לרוצה לרקוד - יש לי הצעה בשבילך...

מדוע שלא תכנסי למעגל הזוגות עם בת זוג? כך לא תפסידי את ריקודי הזוגות וגם יהיה לך צ'אנס ללמוד אותם, מסכימה? אין בכך שום בושה, הרבה בנות רוקדות אחת עם השניה. חוץ מזה הרבה יותר נעים לשאול חברה אם בא לה לרקוד מאשר לשאול איזה גבר לא מוכר...

אליק 31

New member
אהבתו של מנכ"ל רולס רויס: שמנות.

פעם קיבלתי טרמפ מנמל דובר באנגליה עד אל פריס בצרפת. הנהג היה לא פחות מאשר מנכ"ל מפעלי ייצור הרכב היוקרתי רולס רויס, שהוא ואשתו יצאו לנופש בפריז, וכל אחד נהג ברולס רויס, הזמנות רכב של שני לקוחות פריזאים. אני נסעתי עם הבעל, ואשתו נהגה ברכב השני אחרינו. בהגיענו למבואות העיירות הקטנות בדרך אל פריז, הופיעו יותר ויותר ה"עמך" של צרפת, וביניהן נשים כפריות, שמנות. כל פעם שנתקלו עיניו של הנהג שלי באשה שמנה, הן אורו, הוא התחיל צווח משמחה, סופק את כפיו בהנאה, ועוזב את ההגה, ובסמטאות הצרות של הכפרים, כמעט שריסקנו את הרולס רויס, סכנה ממשית. אבל למי זה איכפת סכנה, כל זמן שצרפתיה שמנה משלהבת את הנהג שלי. מסקנה, יש תקוה לשמנות.

השרשור הזה ירד מן הפסים

לכל המתייפיפים הרקדנים הגבריים והשרמנטיים, אצילי הנפש והרוח, בהחלט מתחשק לי לומר לכם "יאלה חליק, רדו מן הפוזה". יש אחד שהוא לא רוקד עם שמנות כי קשה לסובב אותן, אולי זה התירוץ ולא הסיבה, אולי אתה פשוט רוצה לרקוד עם בת זוג נאה ורפרזנטטיבית וקל לך להסביר לנו בנונשלנטיות פוליטקלי קורקט כי הסיבה נעוצה בקושי בסיבובי הפירואט שלך. יש אחר שלא מתאים לו שבת זוג תזמין אותו ותציע לו לרקוד למה, כי זה תפקיד גברי. אין זו אלא גישה מיושנת שוביניסטית בה אולי מפחד הכותב כי יטלו ממנו את תפקידו הגברי ובכך יאבד חלק מזהותו המצ'ואיסטית ומהביטחון העצמי שלו. נהפוך הוא, מעריך אני את אותן בנות זוג פוטנציאליות המרהיבות עוז ומציעות לבן זוג לרקוד. האם אין באקט של ההצעה משום סיכון שיסרבו לך ובכך עלול להפגע גם המציע/ה. שמא חושש הכותב כי יקשה עליו הסירוב להצעה שכזו? אז חברים יקרים הבה נביט לעצמינו בעינים ולא נתחבא מאחורי מסכים ופרגודים, כל אחד מאיתנו רוצה בן זוג או בת זוג נאה ואסטטי שמיטיב לרקוד ונעים להיות במחיצתו. ומכן ניתן להבין את אותה המצוקה הריאלית אודותיה כתבה יוזמת השרשור מתוך כאב ובגילוי לב ראוי להערכה. יישר כוחך.

למעלה