שמנות וריקודים

אליק ו- No name

אליק רוקדת עם בני זוג קבועים ופעם בשבוע - עם מתחלפים, אולם רק שקבעתי איתם מראש, וזאת מן הטעמים הבאים: - רוצה לדעת בדיוק עם מי רוקדת, לפני שיוצאת להרקדה. להחליט ולבחור עם מי לרקוד ומכיוון שלא מרגישה בנוח בסיטואציה שלהגיד "לא" וגם אין לי את האומץ להזמין - חוששת למצוא את עצמי לא נהנית - והלא בשביל זה באה. קל יותר לאמר "יש לי בן זוג קבוע" - כשלא מעוניינת ומאידך לאמר יש לי ערב פנוי - כשמעוניינת. לא פוגעת ולא נפגעת! ולעניין ההרקדה בגולדה - לא מכירה - לא רוקדת שם. אולם ישנתן עוד הרקדות שקטן בהן הסיכוי למצוא בן/בת זוג לרקוד פנויים. אז יש בעיה? אכן. האם אני צריכה לקחת אחריות על כך? No name אוהבת את הגישה הכללית שלך לדברים - רק לקנא

תמונה של קוף?../images/Emo13.gif)

אילו היית שם את התמונה שלך באמת,(או שזו התמונה שלך.. אמאלה')
) אולי היה על מה לדבר.--------עבודה קשה ביותר עם הסברים מפורטים, איך משבצים תמונה וכד') והרי לא מראה פני או פניך הוא הבעיה, אלא ההערה הסרקסטית/שוביניסטית שלך.
) להזכירך,המאה העשרים ואחת... שויון בין המינים.. או שאתה שייך לגברים שאשה המזמינה אותם לרקוד, גורמת להם להרגיש מסורסים.
) כי אז מתוק...אתה צודק במליון אחוז, ועדיף לך לברוח לפני שמישהי מזמינה אותך.(ודרך אגב, אני לא נוהגת להזמין
)

שיוויון בין המינים ? - הצחקת אותי

היכן שנוח לכן -דורשות שיויון. אישה מעירה הערה מינית היא "קולית". גבר מעיר הערה מינית - זו הטרדה. LET'S FACE IT - בחיים לא יהיה שיויון בין המינים כי זה לא יכול להיות. כשמתקלקל האוטו - הגבר הולך איתו למוסך, ויש דברים אחרים שהאישה מטפלת בהם. אז תשאירי את הדבר הנחמד הזה מימי קדם, תרגישי כמו נסיכה ותני לגבר את האפשרות וההזדמנות להזמין אותך לרקוד.

../images/Emo12.gif למה מחליא ../images/Emo35.gif

את התובנה שבנות יכולות להזמין לריקודים קיבלתי דווקא מבני, כשעוד היה בן 10 (מכל מלמדי השכלתי
) באחת ממסיבות יום ההולדת שערכנו לו, ראיתי שגם הבנות מזמינות אתהבנים לרקוד. שאלתי את בני מה הוא מעדיף - להזמין בעצמו או להיות מוזמן? והזעטוט ענה לי, בחוכמה, שהוא מעדיף להזמין בעצמו, שכן, כך מתאפשר לו לבחור את בנות זוגו, בעוד שכאשר מזמינות אותו בנות, "לא נעים לו" לסרב להן, והוא נאלץ לרקוד גם עם מי שאינו מעוניין לרקוד איתה. למדתי והפנמתי והמהלך מוכיח את עצמו מאז... ראו הורים חכמת בניכם

0p9o8i11

New member
אני מעריך מאד בנות שמזמינות בנים.

יש מקום להסברים "אותי זה מחליא" בברכה יוסי

אבישג10

New member
כן יוסי??

ואם תזמין אותך בחורה שמנה, שאתה לא יכול "לסובב" - מה תגדי לה?? אני מעריך מאד את הזמנתך, ואני רואה שאת רוקדת נפלא, אבל המשקל שלך לא מתאים לי, מצטער???

0p9o8i11

New member
מה לא ברור ???

כתבתי שאני מעריך בנות אשר מזמינות בנים. לבת מזמינה יש הרבה יותר נקודות זכות במכלול ההחלטה אם להשיב בחיוב . בעקרון גם הבנים וגם הבנות מזמינים ביחס סביר לגובה/משקל/רוחב/רמת הריקוד/הופעה חיצונית ועוד...עד היום לא קבלתי הזמנה מבחורה שמנה. בברכה יוסי

נקודות זכות ? מה זה מתווסף לתואר

בטכניון ? מה יוצא לה עם נקודות זכות ?? אני בא לרקוד ולרקוד בלבד !!!! בד"כ אני בא עם בת זוג וכאשר לא - אני מעדיף להזמין מישהי שיודעת לרקוד, שנעים לי לרקוד איתה ושלא אצטער שבאתי להרקדה.

איך אתה יודע שהיא יודעת לרקוד?

הרי, כשאתה מזמין מישהי, מבין בנות אחרות, גם אז אתה לוקח סיכון שאותה אחת (שתהיה רזה וחטובה ככל שתהיה) לא תדע לרקוד. הלא כן?

0p9o8i11

New member
הסיכון נופל גם על המזמין וגם

על המזמינה ללא קשר לנפח שלו שלה.

אבישג10

New member
הסיכון גם שלכם, גברים...

אני רואה אתכם, בוחנים את הנשים איך הן רוקדות במעגלים, ניגשים להזמין עוד בטרם מסתיימים המעגלים, כדי להבטיח את עצמכם. זה בסדר עד כאן, אבל אם נחבר את זה לנושא בו התחלנו - הסיכון של כולם, אם להשתמש במילים שלך. רוקדת יפה מעגלים אינו אומר בהכרח שהיא יודעת גם זוגות, ואז הגבר, לצערו, צריך להתאמץ יותר. ניסית לסובב רזה שמתנגדת להסתובב כי היא לא יודעת שזה מה שהיא אמורה לעשות? זה לא קל. שמנמנות וקלילות, שיודעות לרקוד היטב, זה כבר עדיף... אני ניסיתי, למשל, רזה וגבוה אחד, וגם נמוך אחד, וכמה שמנמנים ואפילו אחד שמן מאד בכל קנה מידה, וכולם היו נחמדים ונעימים. לקחתי את הסיכון... מקסימום לא הסכמתי לרקוד שוב. הרי לא מדובר על קרב במוקטעה... אנחנו רק באים ליהנות!!!

המזמינה שלעיתים גם מתאכזבת

ובכן... אני כמזמינה ותיקה, כאשר בן הזוג הנחמד שלי איננו אני נוהגת להזמין את מי שנראה לי כמתאים והרבה פעמים יש גם אכזבות במיוחד כאשר אני עוזרת עוז ומזמינה בחור שצופה בי באופן קבוע (ויש כמה כאלה..) ומסתבר שהוא בכלל לא מעוניין לרקוד איתי. אז מה???? מה קרה??????? אז הוא לא רוצה כמו שגם אני לא תמיד רוצה לרקוד עם בחורים נחמדים אחרים. אל תשכחו, שבאנו בסך הכל לרקוד ולהנות. ולי כאמא לא קל לצאת מהבית ואם כבר יוצאים... רוצה להנות. לפעמים יש עם מי ולפעמים מחפשת ולפעמים גם מוצאת. אבל הכי הכי, עם בן הזוג הנחמד שלי... שכמעט ולא מאכזב אותי:))))

rak dan

New member
תראו תראו קונסטלציה, חתיך עולמי ו

קונסטלציה =======> צירוף נסיבות, מצב הכוכבים והמזלות. (מילון לועזי עברי ד.ק. פינס) חתיך עולמי בחייך ! תגלה רק לי את הסוד, מבטיח שזה ביננו בלבד, איך עושים את זה ? ? ? כשאני בא להרקדה, ואני בא די הרבה, מזמינות אותי דוקא, כל העקומות, המצ'וקמקות והעקומות. זקוק לעצתך דחוף ביותר.

inin3

New member
למה זה מחליא

קיבלת הרבה תגובות אבל אותי אתה מקומם אנחנו ב-121 מה קרה לך חזרת אחורהב-200 שנה או שבאמת אתה ענתיקה מה אתה תימני מתימן

מחליא!!!!!!!!! למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

המטרה לרקוד - הלוא כן?

אותך אישית זה מחליא?????

ואללא או שאתה שובינסט כמו שכתבה לך חברתי המקסימה inin או שאתה באמת , מהמאה הקודמת.... טוב אני מציעה לכל בנות ונשות הפורום את קונסטנטינו לא נזמין יותר לרקוד, כדי שהוא יהיה רק בריא.... ולך שמנמונת חמודה, אם את באמת אוהבת לרקוד(גמני ..גמני...)באמת, את צריכה לשים פס על אלו שלא מזמינים אותך, תרקדי שורות, תרקדי מעגלים, תלכי להרקדות נשים, תתאמני בבית על זוגות, וגם אני רוצה להצטרף למה שכתבו פה,יש נשים \בנות מלאות שאני רואה בהרקדות השונות והן רוקדות בחן ובקלילות שנותר רק לקנא בהן! קבלי ממני
על ההחשפות, ובהצלחה!

למעלה