שמנות וריקודים

שמנות וריקודים

אחרי הרבה זמן שאני קוראת בפורום החלטתי להעלות נושא כאוב. אני מאוד אוהבת לרקוד אבל אני שמנה ויש האומרים גם יפה ואפילו המוצאים אותי סקסית. אני קלילה בעלת חוש קצב חייכנית ונחמדה רקדתי במשך שנתיים עם בן זוגי לחיים אשר קיבל אותי כפי שאני ומאוד נהנינו מהריקודים אולם לאחרונה נפרדו דרכינו. לצערי הרב מה שנתקלתי בו בהרקדות אשר הגעתי אליהן לבד היה מבזה ואפילו ברמה של השפלה וזאת במסע אחר חיפוש פרטנר לריקודי זוגות. כאשר הגיע זמן ריקודי הזוגות נעמדתי בתור לחיפוש בן זוג. מלבד מבטים חשדניים לא קיבלתי שום הצעה לריקוד. כאשר אזרתי עוז ופניתי לגבר כזה או אחר קבלתי תשובות מתחמקות עד כדי תשובה שאחד הסביר לי כי לא יוכל לסובב אותי לא שמתי לב שסביבי היו שרירנים חתיכים ורקדנים מעולים האם זו המשמעות הערכית של ריקודים? צר לי ועצוב לי כי מאוד אוהבת אני לרקוד וזה קצת מהרהורי ליבי

0p9o8i11

New member
אין מציאות אחרת........

את צודקת עם כל המילים בהודעה.... בריקודי זוגות יש חשיבות גם למשקל וגם לרוחב-- אין מה לעשות..... מתוך ניסיון גם אני לא יכול לסובב ולהוביל כל בחורה. אין שום משמעות ערכית של הריקודים כל אחד דואג רק לעצמו ומכאן אני נזכר בריקוד של מרקו בן שמעון "לעצמי בלבד" בברכה יוסי

אבישג10

New member
זה מאד עצוב

אני מכירה שמנות שרוקדות מעולה, אחת גם יפה במיוחד וקלילה הרבה יותר מהרבה רזות שאני מכירה. אני חושבת שאתה טועה בגדול, יוסי!! אתה לא צריך "לסובב" אותה. אם היא רקדנית טובה היא כבר תסתובב לבד. רקדתי עם מישהו נמוך מאד (לא שאני גבוהה... אבל היינו שווים בגובה). גם לו היה קשה לסובב אותי, כי הוא פשוט לא הגיע עם היד מעל לראש שלי. אז?? הפסקתי לרקוד איתו?? ממש לא, הוא מקסים ורקדן מצוין, אז הוא "מסובב" את בנות זוגו עם היד השניה, אפילו שזה לא כך בריקוד. יש אילוצים... בקיצור - אם לא מנסים לא יודעים. תנו צ'אנס לכל אחד ואחת, הגודל לא קובע (אבל הדיאודורנט כן.. רק שזה כבר נושא אחר...)

No name for now

New member
יש משהו בדבריו של יוסי

בלי קשר למשקל, אבל זה מאוד אינדיבידואלי עם מי לכל אחד מאיתנו נוח או לא נוח לרקוד ולא כולם יודעים "להסתדר". לבחורה שהעלתה את הנושא, אני פשוט מחזקת את ידיה ובטוחה שבסופו של דבר ימצא בן הזוג המתאים.

מסכימה עם דברייך

עם הזמן אנו (הרוקדים) לומדים עם איזה בן/בת זוג נוח לנו יותר לרקוד, מבחינת גובה, משקל (נכון יותר לדעתי - רוחב) וסגנון רקוד. ואך טבעי הדבר שננסה לבחור בעלי נתונים ראשוניים אלו כמתאימים, אח"כ כמובן, יבואו שיקולים נוספים, כל אחד על-פי נטיותיו. כך שאין פה , לרוב, עניין של סטיגמה אלא שיקול ענייני לחלוטין, למי שבאמת בא לרקוד ולהנות מן הרקוד. ולזו שמחפש בן-זוג. מקווה שתוכלי לראות בזה שיקול ענייני , היי גאה במה שאת - עוד ימצא זה ש"מסתדר" לו לרקוד איתך.

אלונה123

New member
אבישג

הוי כמה את צודקת, יש אנשים כפי שאמרת רזים, ורוקדים שנים רבות, אבל לפי צורת הריקודים שלהם, כאילו שרק מתחילים.ויש הרבה רזים כאלה שהקורדינציה מהם והלאה. או שרוקדים איתך, וממש תולשים כמעט את הידיים, ואת חוזרת חבולה ומוכה מערב שאמור להיות מהנה. ואני גם מכירה הרבה שמנות שרוקדות אפילו דבקות, יותר טוב מאשר הרזות.

לרקוד עם שמן או נמוך

אני דווקא מסכימה עם יוסי.מניסיון רב שנים בריקוד עם בני זוג קבועים,יש הבדל גדול בצורת הריקוד ובהנאה כאשר רוקדים עם מישהו מתאים מבחינת הגובה.ולגבי שומן ,צר לי לומר אבל בן הזוג השמן נטף זיעה וכמה שזה טבעי בריקוד זה היה מדי.כאשר את רוקדת עם בן זוג גבוה זה מאפשר לך לרקוד פתוח ומשוחרר.

ליאתי 28

New member
את כל כך צודקת!

המציאות היא קשה ועוד יותר קשה לשמנות. בתור בחורה שמנה אני יכולה להגיד שהתייאשתי מריקודי הזוגות. זה לא קשור לרמת הריקוד והקלילות שלך. והאמת היא שזה לא קשור בהכרח לריקוד, תתקלי בתופעה דומה בסיטואציות שונות (לפחות אני נתקלת). אנשים לא אוהבים אנשים שמנים. אנשים רוצים לרקוד עם מישהו ייצוגי. ולכן או שדואגים לבוא עם הבן זוג מהבית או להבין מראש שהסיכוי שתמצאי מישהו לריקוד הוא אפסי. וזה לא משנה אם קל או קשה לסובב אותך. אנשים לא אוהבים שמנים. אני אומרת את זה מנקודה מאד כואבת ומאוכזבת.

ug120

New member
שמנים שמנות

רוצה לרקוד יקרה! הרקדה היא מקום בילוי לכל דבר. כאשר הנושא מגיע לבילויים הדבר נעשה מתוך רצונו החופשי של האדם ולא מתוך כפייה. לפיכך לכולנו יש העדפות: אחד יעדיף גבוהה ורזה, השני יעדיף מלאה, השלישי יעדיף בעלת שיער שחור, הרביעי בלונדינית. לי באופן אישי חשובה מאוד הצורה החיצונית של בת זוגי, כך שאם לא אמצא בחורה נאה לריקודים אני מעדיף לא לרקוד באותו ערב בכלל. מה בכל זאת ניתן לעשות? בתור אחד ששקל לפני 3 שנים כמעט 100 ק"ג והשיל מעליו 20 ק"ג, אני אומר לך שהדבר אפשרי. לא רק שתרגישי קלה ונוחה יותר, ולא רק שזה יתרום לבריאות, אלא גם תקבלי המון מחמאות ותרגישי מחוזרת. אם את זקוקה לעצות אנא פני במסר אישי ואשמח לעזור לך. שיהיה בהצלחה יהודה

בהרקדות - כל קוץ הוא פרח

ולכן מרשים לעצמם הגברים לבחור לרקוד עם מישהי שהיא גם נאה. קורה לי לפעמים שאני מגיע להרקדה ללא בת זוג, ובאות נשים להזמין אותי לרקוד. אותי אישית זה מחליא !!!!!!!!!!

למה זה מחליא אותך?

אתה כותב: "קורה לי לפעמים שאני מגיע להרקדה ללא בת זוג, ובאות נשים להזמין אותי לרקוד. אותי אישית זה מחליא !!!!!!!!!! " לא הבנתי... איפה כתוב שרק לגברים מותר להזמין? אגב, מי כאן הקוץ ומי הפרח?

למה זה מחליא אותך ? מה רק לגברים

מותר להזמין, אני אומנם לא הייתי מעיזה להזמין מישהו שאני לא מכירה אבל כל הכבוד לאלה שעושות זאת

מה כבוד בזה ????

בכל העולם מאז ומתמיד הגברים הם אלו שהזמינו לרקוד - יפה ומאד מקובל עלי. בד"כ כשבאים להזמין אותי לרקוד, שואלת אותי הבחורה : "יש לך בת זוג? " ואני תמיד עונה : "אני אמצא ". מכיוון שאני רוקד לא רע, אני לא מעוניין "להיתקע" בהרקדה עם מישהי שלא יודעת לרקוד, וממש לא בא לי ללמד אף אחת. ולמי מהנשים שיש בעיה עם זה.....זבשה

קונסטנטינו יקר

אני מחזקת את זכותך המלאה להחליט עם מי אתה רוקד ושיקוליך יהיו אשר יהיו, הם שלך, וזו זכותך. ואף מעריכה את הכנות שבדבריך. רק שמן הראוי היה להציגם ביתר רגישות. ואם נגעתי ברגישות , אוסיף, שגם סירובך להזמנתה של רוקדת, יכולה, וטוב שתהיה, עם קצת יותר כבוד ורגישות - גם אם זה מחליא אותך - והלא מדובר בבבני-אדם - בסה"כ! תמיד אפשר למצוא מלים חלופיות ל "לא" מבלי לפגוע. תשאל אותנו הנשים "אלופות" בזה. (אני מקווה) או שתאמץ את השיטה שלי - מגיעה להרקדות רק בתאום מראש עם בן-זוג ורוקדת 3-4 פעמים בשבוע - כך שאם רוצים - אפשר!

אליק 31

New member
בת הדייג, לא מסכים לסיפא של הודעתך

בגלל שאת ושכמוך באים בתיאום עם בן זוג, אז הדבר מצמצם את אפשרויות הבחירה של בני זוג ובנות זוג פנויים/פנויות. הנה, נאמר לי כי ל"גולדה" של ימי ה' לא באים לבד, כי אין שם בני/בנות זוג פנויים/פנויות.

No name for now

New member
זכותה לרקוד עם בן זוג קבוע

אם היא מצאה מישהו שטוב לה ונחמד לה לרקוד איתו, למה היא צריכה כל שבוע לחפש מישהו אחר? אני אישית שונאת את החיפושים האלה ובדרך כלל פשוט עולה לשבת, ואחרי שמתפזר הבלגן אני מסתכלת אם נשאר מישהו שאני מכירה.

למעלה