שמנות ויפות?

elenar64

New member
שמנות ויפות?

היי לכולם..., אני יכולה להעיד בגוף ראשון: אין דבר כזה שמנות ויפות.עצוב לי, כי לא מצליחה לרזות. כלומר אני יורדת במשקל, וחוזרת אליו חיש. כבר קבעו ברפואה שהשמנה היא מחלה. אלא שאין רופא שמתיחס כך לתופעה. כולם תולים את ה"ריפוי" בחולה עצמו, ואין דבר כזה. הרי לא כך עם המכורים לסמים, או לאלכוהול, או לסיגריות. זה לא תלוי ברצון החזק או הלא חזק של הפציאנט. הנפש שלי היא צעירה, רוצה לחיות, לשמוח, לאהוב ולהיות נאהבת, אבל קשה לי כי אני שמנה.

אם היה לי כוח.....

הייתי עונה לך....אבל טחנו את הנושא הזה יותר מידי... תעייני בארכיון תחפשי כל הודעה שניה זה על זה....תהני!~ ואם את יכולה להעיד.....תעידי!!!!! נמאסססס לי שכל אדם שנכנס עושה משמנה חולה! מכוערת! ועוד הרבה דברים... ראבקקקקקקק תחשבו קצת לפני שכותבים דברים....תקראו מה כתבו לפני זה.. הכל מתחיל מהראש!!! רק משם ולא משום מקום אחר! את רוצה לרזות....תרזי! רוצה להיות שמנה..תאכלי! רוצה להיות לא להיות נאהבת? תהיי בלתי נסבלת.... דייייי דחילק לי אישית...נמאס מזה... את גם מתחילה את הודעתך שאין דבר כזה שמנות ויפות...נו טוב..אז את שמנה מכוערת אם כך את מסתכלת על עצמך....שיהיה לך לבריאות.... תתעוררי מותק ותביני שיש דברים שיותר חשובים מיופי....יש חברים יש משפחה.. ואם את תהיי טובה לעצמך....כולם יהיו טובים אליך! וזאת עובדה... ובזה אני מסכמת את העניין...פשוט כך! בהצלחה במה שתחליטי להיות מקסימוששששששש

הטיZרית

New member
אני איתך.......ומוסיפה.......

אם את חושבת שאת מכוערת ושמנה........... מהשומנים אולי תפטרי פעם............אבל מכוערת.........גם אלוהים לא יעזור לך!!!!!!!!

גילה37

New member
מקסימה יקרה

אין לי מה להוסיף כל מילה שלך כאילו נאמרה מפי, את צודקת בהחלט אוהבת גילה

sunflowers

New member
מקסימה, תרשי לי להסתייג, בזהירות,

אני מבינה לגמרי לליבך ולכך שאין לך לטחון את הנושא שוב, אבל אני חושבת שטיפה, טיפה, התנפלת באופן מופרז. הרי לא כולם קוראים את הפורום בעקביות. אנשים "חדשים" ממשיכים למצוא אותו כל העת (לשמחתנו) והם מגיבים לפי נטיית ליבם. חייבים להודות שהגדרת (שם) הפורום מעורר התייחסות לשאלת הקשר בין יופי למשקל וליחס של כל אחד או אחת לענין. אחת הסיבות בבסיסו של הפורום היא לאפשר למי שאינו מצוי (עדיין) במקום בו הוא חש כמוך, להווכח בדעות ובתחושות שונות משלו (או - משלה) ועל ידי כך להתחזק או לפחות לעורר בתוכו (תוכה) דיון פנימי. אז אפשר וגם רצוי להפנות לדיונים קודמים, ולא חייבים לכתוב הכל מחדש, אבל הייתי מעדיפה שזה יהיה קצת יותר בעדינות, אם אפשר. ההודעה מאד לא "מתגרה". היא משקפת, לטעמי, כאב ומצוקה אמיתיים. אז אולי התחושה היא ש"כאן לא לשכה סוציאלית" (שתי דלתות ימינה, תודה) ושנמאס לחזור על זה. ובכל זאת... רק טוב.

מתוקית.

New member
מקסיממוש שלי

כל מילה חקוקה בסלע אחלה מקסימולה בעולם מואה עלייך ג´ול

AlteX

New member
ועוד איך יפות!!! ../images/Emo68.gif

הרשי לי להתחיל דווקא מהסוף... את רוצה לחיות, לשמוח, לאהוב ולהיות נאהבת? בטח שאת רוצה, כולנו רוצים! אז למה לא לעשות את זה כאן עכשיו?! למה לא לחיות ולשמוח כאן ועכשיו?! אם תקריני שמחה והנאה מהחיים החוצה, אם תראי לאנשים מסביבך שאת מאושרת, תאמיני לי שהם ירצו להיות בחברתך ותהיי נאהבת!
אבל קודם כל עלייך לאהוב את עצמך, את גופך, ולעשות הכל למען עצמך. תאהבי את עצמך - ויאהבו אותך - זה המוטו שלנו כאן! את אומרת שקשה לך לחיות כי את שמנה, כאילו שאין בעולם אנשים רזים שקשה להם לחיות... אלאנר יקרה - הכל בא מבפנים. איך שאת רואה את עצמך, ואיך שאת מראה את עצמך - ככה יראו אותך. אם תצליחי להסתכל במראה ולראות אישה יפה, מתוקה ומושכת, אז תצליחי להראות את זה לאחרים, ורק אז האחרים יוכלו לראות בך את היופי הקסום. כן, נטייה להשמנה נובעת לעיתים מהפרעות גנטיות או אולי פסיכולוגיות, אך זה לא אמור להפוך אותך לאישה "חולה ומסכנה" שרק רופא יוכל להושיעה. את בעצמך תוכלי לרפא את עצמך - כן! ולא ע"י דיאטה... אלא ע"י שינוי נקודת מבט! תפתחי את הראש לאפשרויות חדשות, תתחילי להאמין שגם שמנה יכולה להיות יפה, לא פחות מרזה ולא פחות מגבוהה או נמוכה או שחומה או בהירה. את אישה כמו כל אישה אחרת, והדרך לאושר ובריאות נמצאת אך ורק בתוך תוכך. כל מה שאמרתי בוודאי נשמע לך כרגע כמילים ריקות באוויר, מצוצות מהאצבע. אך עם זאת, הגעת למקום בו רבים ורבות מהחברים יתמכו באמירותיי אלה. אז תשאלי את הבנות כאן - איך ולמה הן מרגישות יפות יחד עם היותן שמנות - ואני מקווה שתשכנעי! תוכלי להתחיל לקרוא את המאמרים המופיעים בשורה הרצה בחלק העליון של הדף, ואח"כ נוכל להפנות אותך לאין-ספור אתרי אינטרנט העוסקים בנושא הקבלה העצמית. יש לך מזל שהגעת לכאן, כי כאן יש את האנשים שיתמכו בך מהיום ועד בכלל... אז תתחילי לחיות, לשמוח ולאהוב כאן איתנו מהיום! אני מבטיח שתקבלי המון אהבה בחזרה, ולא תרצי לעזוב... כמובן, ברוכה הבאה, ומגיעים לך חיבוק
ופרח
מסורתיים!

גילה37

New member
חמוד שלי התגעגעתי אליךךךך../images/Emo23.gif

כל מה שכתבת , נכון בהחלטואחרי מה שאתה ומקסימה כתבו אפילו להוסיף אין טעם אוהבת גילה

אלכס אני לא סומכת על השיפוט

שלך! הראיתי לך תמונה לפני הדיאטה ואמרת שבה אני נראית יותר טוב מאשר היום. נו נו נו!!!

AlteX

New member
ובכן, אין שום סיבה שתסמכי...

על נקודת המבט שלי. נקודת המבט שלי אינה רלוונטית. זה רק הטעם שלי, מה אני אעשה, רק אמרתי את טעמי... אבל מה שחשוב זה אך ורק מה שאת חושבת, כך גם אמרתי לך אז, ואני אומר עוד פעם... העיקר זה איך שאת רואה את עצמך! וחוץ מזה, כל-כך בא לי להגיד: "אך... נשים נשים נשים. כשאומרים להן שרזה יותר יפה - הן מתלוננות, כשאומרים ששמן זה יותר יפה - הן מתלוננות עוד יותר!"
סתם סתם סתם. אתן יודעות שאני צוחק...
שלכן, .אלכס-חולה-נשים-שמנות-והמין-היפה-בכלל.

חמודה

מה שחשוב זה מה שיש בתוך תוכינו פנימה, מה שיש בלב, מה שיש בראש, משם הכל מתחיל, אני אומרת שאם רוצים משהו הכל אפשרי, צריך לרצות מאוד. אבל קודם צריכים ללמוד לאהוב את עצמנו, להיות קצת יותר אופטימים, עפ גישה יותר נעימה, ועם אהבה עצמית. העולם יחייך אלייך , אם תחייכי אליו, תנסי....... אישה יפה.

Mr Peiser

New member
איך הגעתי לכאן?

טוב לא משנה ראיתי את ההודעה במקרה והייתי חייב להגיב. בהחלט יש כזה דבר שמנות ויפות. אומנם לא שמנות מאוד. אבל ישנן בחורות יפיפיות לפי דעתי הרבה הרבה יותר יפות מהרזות הדקיקות שהן די מלאות. אני מכיר לפחות שתים כאלה!!

DREAM111

New member
מר מר לא הבנתי את המשפט הזה

"בהחלט יש כזה דבר שמנות ויפות אומנם לא שמנות מאוד". יש גם שמנות מאוד שמאוד יפות תגלה להפתעתך.

שמנות ויפות

כמה את שמנה? אם ממש זה מפריע לך, ואם זה משפיע על הקליטה שלך בתוך החברה כלומר אם מנדים אותך וקשה לך עם זה, את יכולה לעשות קיצור קיבה. זה ניתוח פשוט מאוד ולא מסוכן

DREAM111

New member
רפיק הצלחת להצחיק אותי ../images/Emo6.gif

ניתוח קיצור קיבה ניתוח פשוט זה נחמד ולא מסוכן בכלל לא אפשר רק למות מזה אבל זה ממש לא מסוכן ונורא נורא פשוט.

לרפיק שלום

איני מסכים עימך כי אני מכיר מספיק אנשים שעשו קיצור קיבה וחזרו לממדים שלהם כפי שהיו , ושלא נדבר על הסיבוכים שיש להם בעקבות הקיצור קיבה , הבעיה היא פשוט פסיכולוגית ולזה צריך כוחות נפשיים חזקים מאוד על מנת להיתגבר על ייצר האכילה ושהוא בדרך כלל גם לא נכון אדם צריך לסגל לעצמו הרגלי אוכל נכונים ,ופרט נוסף הוא זמני אכילה קבועים, וכמות סבירה של אוכל , והדבר הנוסף הוא הפרדה בין עמילנים לפחמימות , והרבה מאוד תמיכה של הסביבה הקרובה לאדם ,

למעלה