שמנות ויפות?

למה?

לפעמים (לעתים קרובות יותר ממה שהנשים חושבות) אני (וגברים אחרים) נתקלים במישהי שמתלוננת שהיא "נורא שמנה", ולפי מראה עיניים (לא, אני לא זקוק למשקפיים\עדשות), אין קשר בין "שמנה" לבין מבנה הגוף שלה. אפילו בין "מלאה" ... לכל אדם, יש "תחום משקל" שבו הוא נראה טוב, (הממ ... ממש קשה להגדיר לפי "גובה-משקל, משום שגם ציצים שוקלים, ותראו לי גבר שלא אוהב בחורה עם ציצים, אפילו אם היא רזה ...), ולמרבה ההפתעה, מרבית הנשים שאני רואה ברחוב, מצויות בתוך התחום הזה. נשים ששמנות עד כדי כיעור זה דבר נדיר, וגם נשים רזות עד כדי גרימת דחיה (אם כי כאמנות הן יפות, אבל אין קשר בין אומנות ומשיכה מינית ... או יופי "רוחני" וגשמי). מענין מה עומד מאחורי אידיאל היופי הנוכחי, שקובע שאישה במידת מכנסיים 42 (מידה סבירה, מרביתנו בני האדם, נשים וגברים) נאלצת לרכוש בחנות "מידות גדולות" ... (לעזזאל איתם, כל אישה שהצליחה ללדת ללא נתוח קיסרי, מן הסתם במידה זו או יותר). הייתכן שאלו חברות מסחריות מסוימות שמרויחות מהמצב? היתכן שההרגל של גילוח הגוף הנשי (רגליים, בתי שחי וכבר שמעתי על כפות ידיים ...) התחיל כפרסומת של חברות ליצור סכיני גילוח, שרצו להגדיל את נפח השוק? שהיופי מתחיל ברצון להראות "נפלא" כמו הדוגמנית של הסבון ההוא בטלויזיה? (שמשום שנועד להראות עור חלק, לקחו ילדה בת 10, ואפרו אותה כמבוגרת ... אבל לא יכלו להסוות את המבנה הנערי שלה, אז הפכו אותו לאפנה)? או שמימי הקולנוע הראשונים, כאשר התנועות של החמוקים הנשיים, היו מהירות מדי ומורכבות מדי עבור המצלמות של אז, (זמן חשיפה ארוך, התמונה מטשטשת בצלומי פנים ...), אז לקחו נשים שטוחות, או ש"הקשיחו" אותן ע"י מחוכים וחבישות על החזה ...? (ומשום נפיצות המדיה, זה מה שהפך ל"מוביל" באפנה). יתכן שמשום שבובות ניתן לייצר בכל יחס גופני ? ודי קשה "לקלוע" ליחס שמתאים לגוף האדם?

47עפר

New member
שמנות יפות

כל השמנות יפות נקודה . שלא יהיו לך רגשי נחותות את יפה וזהו. שמנות זה העם הכי יפה שיש לכן את לא צריכה להתביש בזה . ואם לא טוב לך עם זה תתכתבי איתי ואני יוצאי אותך מזה. \אני לא סובל את כל הנשים הרזות שהולכות כמו מקל בת שימוש ברחוב וחושבות שהם דוגמניות . אני מסתכל רק על נשים שמנות ברחוב. זהו לך עפר

suki da yo

New member
האמת ? אני יכולה להסכים.

לא כי אני חושבת שמעצם היותי ( ותסלחי לי אם התגובה תדבר עלי והתחושה שלי- זה מה שאני יודעת הכי טוב...) שמנה אני מכוערת. זה לא זה. אני גם לא ממש שמנה, אם אני מקשיבה לכמה אנשים. אבל אני יודעת שבמשך שנים על שנים כל כך הרבה אנשים הסבירו לי פרוטרוט כמה שאני שמנה ולפיכך דוחה בכל מובן, ואמא שלי לוחצת עלי כל הזמן לרדת בגלל שהיא היתה מוכנה בגילי להאעיב את עצמה כדי להיות שווה, והיא לא מבינה איך נולדה לה אכזבה שכמוני, אז מה לעשות שאחרי כל כך הרבה זמן, אני לא יכולה להתעלם. וזה לא משנה מה יגידו לי, אני כבר מאמינה לזה. יש לי חבר, והוא מקסים, ומוצלח ונהדר, אבל זה א גורם לי להרגיש פחות כמו אכזבה. ויש לי חברות וחברים ואני בסדר, אבל זה לא עוזר. זה עניין כל כך רגיש, שלא משנה מה יגידו לי...

שואלים אותי למה אני ממורמרת

אז ככה: היה לי איש שאהב אותי ואהבתי אותו. הייתי רזה ויפה והכל היה נהדר. קרה מה שקרה והתחלתי להשמין הוא נדנד שארזה ואני מרוב לחץ רק השמנתי והשנתי התחילו לצחוק ממנו חברים שלו, אחים שלו, הורים שלו בכל פעם שנפגשתי איתם הם רמזו לי לגבי דיאטה ובדקו טוב טוב בצלחת מה אני אוכלת. סבלתי אבל שתקתי. בסוף, כשהגעתי ל120 קילו, כשהוא כבר ממש נגעל ממני, ולא רצה שום דבר אינטימי איתי, נפרדנו. בעצם הוא זרק אותי כי אני שמנה ומגעילה. הייתי רזה ואני יודעת איך ההרגשה. עכשיו אני שמנה ואני יודעת איך ההרגשה. להרגיש חריגה זה נורא, וזה מה שאני מרגישה. ולכל השמנות כמוני שמרגישות נפלא עם עצמן: כל הכבוד לכם. ולכל מי שמצאה בן זוג תומך ואוהב: כיף לכם. אבל..... אצלי זה לא כך, ולכן אני ממורמרת. אני לא באה לתקוף כאן אף אחד.

כן שמנות ויפות.

הכל בראש! איש לא יעזור לך רק את לעצמך! כאן המקום לבכות לקטר ולשפוך את סגור לבך, רק כאן יבינו אותך, לא תמיד יענו לך כמו שהית רוצה לשמוע, אבל.... האמת תמיד כואבת. מוכן לעזור בכל זמן. כל מי שמכור למשהו צריך להחליט לבד להיתגבר ולהיגמל, הרפואה רק מנסה לעזור,הכי חשוב זה התמיכה של הקרובים אליך. בהצלחה.

כיוון שאין לי כעת מחשב...

ונכנסתי במיוחד מ.......... כשאחזור אענה לכולם...בדיוק מה שיש לי לומר בינתיים אוהבת את כולכם מקסימוששששששששש

למעלה