שמנות ויפות?

הנפש שלך צעירה, חלשה וחסרת ביטחון..

הצלחה וכישלון בכל תחום בחיים תלויים רק בנו... את יכולה לשמוח - אם תרצי את יכולה לחיות - אם תרצי את יכולה לאהוב - אם תרצי ואם תרצי להיות כל אלו - תוכלי ואז תזכי גם להיות נאהבת... מפני שכל עוד לא תאהבי את עצמך - אין סיבה שיאהבו אותך (דיכאונית ומתוסכלת). כל מכור לסמים/אלכוהול/סיגריות - גם חייב להיות חזק ולהתמיד בכוח הרצון האישי שלו..... אף אחד לא נמצא איתם 24 שעות..... גם להם יש רגעים קשים בהם "בא להם...." ומי שרוצה - שורד. עצה ממני - הפסקי להלחם בעצמך - תנשמי עמוק... תרגעי, אל תכנסי לדיאטה מתוך תחושת תיסכול - אל תענשי את עצמך, עשי דיאטה באהבה, התעמלי, תאכלי את מה שאת אוהבת במנות קטנות, ובערב שאת מרגישה ש"בא לך.." תאמרי לעצמך... את ה(מאכל שאת רוצה) הזה, אני יכולה לאכול גם מחר - הרי הוא לא יברח, וכשיש כמיהה (כמו למשהו מתוק/מלוח) תרשי לעצמך, במנה קטנה. אוהבת כשאוהבים

אי אפשר להתעלם מהמראה החיצוני

וזאת עובדה. כמובן שיש נשים מלאות, שמנמנות ואפילו שמנות שהם יפות. אבל בשלב מסוים, כשהסנטר כבר כפול 4 אי אפשר להיות יותר יפה, וזו עובדה !

אני לא ממש מסכימה

יופי מה זה באמת יופי? יש פנימי, יש חיצוני, יש פנים, יש גוף. היופי בגדול הוא משהו מאוד כוללני, אי אפשר לקבוע רק בגלל שאדם שמן אז הוא לא יפה?????. אז הגוף שלו אולי הוא לא מושלםף וואלי הפנים גדולות, אבל זה עדיין לא אומר שהאדם לא יפה. וביננו, יופי הוא בעיניי המתבונן. מה שיפה לך לא חייב להיות יפה בעיניי האחר, ומה שיפה בעיניי האחר לא חייב להיות יפה בעינייך. לכל אחד וחאת יש טעם שונה

ומי החליט מה זה מושלם....

גוף מושלם???!! ממתי אישה רזה ושדופה היא מושלמת?? הכל בעיני המתבונן והנוגע...... יש האוהבים רזות/שמנות/שעירות/חלקות/רכות/קשות/שחומות/ביהרות/גבוהות/נמוכות.... מכל סוג וסוג. כמו שכל אחת מאיתנו נמשכת למשהו אחר.... יש מי שתאמר שמה שאני אוהבת זועה בעיניה ולהפך... אוהבת כשאוהבים (קודם את עצמנו)

Justin Angel

New member
נו באמת...

תעשי לי טובה, את מקשקשת בלי שום סיבה טובה. אם את רוצה גבר שיאהב אותך בגלל מה שאת באמת (ואנחנו עדיין שם, למרות שאנחנו נדירים) אז אני חושב שכדי להביא לידיעתך שלגברים כאלו בכלל לא אכפת כמה את שוקלת. אבל אם את רוצה גבר שסתם יהיה "חבר-אהבה-כזה", אז תרזי, כי כאלה אנשים יש מספיק והם שטחיים ורדודים. וכמישהו שהוריד 20 ק"ג בדיאטה, אני אומר לך שהפתרון היחידי הוא פשוט להחליט להוריד את המשקל ולעשות את זה. גם בהתמודדות עם שאר התמכרויות הכל בסופו של דבר תלוי בחולה.

הגיע הזמן שאני אביע את דעתי לא? ../images/Emo13.gif

אז כן. יש יצור כזה שנקרא גם שמנה וגם יפה , אוקיי אני לא מדברת על מישהי שמראים לך בכל מיני סרטי אינטרנט שרצים ששוקלת 4 טון לפני ארוחת בוקר. אני מדברת עלי ועל עוד מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא בחורות מדהימות ויפייפיות שהן , מה לעשות , שמנות! אה כן וגם יפות. מאוד יפות. אז כן , אני שמנה , יפה. מאוד יפה אפילו , גם מאוד שמנה. יותר מכמה וכמה יפות כאן בפורום. בקשר לשם של הפורום , בגללו בחרתי גם את השם שלי. זה שאנחנו שמנות , זאת עובדה! זה שאנחנו יפות , גם עובדה! אי אפשר להתווכח עם זה. כששואלים אותי את השאלה הדבילית "את מרגישה טוב עם עצמך?" אני מתעצבנת. כאילו...דהההה! בטח שאני מרגישה טוב עם עצמי , אני עובדת אני לומדת אני מבלה אני חייה! למה שאני לא ארגיש טוב עם עצמי? "לא...התכוונתי..עם המשקל..." מגיע הגמגום. אהה עם המשקל? טוב לי? לא תמיד. אני רוצה לרזות יותר. "ידעתי! אז לא טוב לך עם עצמך" טעות חמורה , זה שאני רוצה לרדת במשקל זה לא אומר שאני לא אוהבת כל גרם וגרם בגוף שלי. להפך. אני אוהבת לטפח את הגרמים הסוררים האלו. "אז אולי תעשי דיאטה?" אז אולי תעשי ניתוח להגדלת חזה? איך שאני נראית זאת עובדה. הדבר היחידי שאני יכולה לעשות כדי לשנות את זה זאת דיאטה. ועכשיו לדיאטה. אני עושה דיאטה כבר חודשיים. ירדתי 10 קילו ולפני שלושה שבועות נעצרתי בירידה. את יודעת למה אני לא מתייאשת? כי אני אוכלת ההההככככללללללל! ממש ככה , המקרר מלא! בגלידה , גלידת דיאט. לומדים לאהוב את זה. יש גם קולה , קולה דיאט. אפילו גבינה צהובה. לייט. 9 אחוז שומן. יש גם וופלים ללא סוכר למקרה של התקפת מתוק. יש אפילו תפוציפס. אפוי , לא מטוגן. יש עוגות הבית! גם דיאט. ויש ויש ויש ויש ויש ואם בא לי ללכת לחסל צלחת של פטוצ´יני ברוטב אלפרדו מוקרם (כן כן מוקרם) אני עושה את זה! אני פשוט לוקחת בחשבון את זה ומורידה דברים אחרים שיכולתי לאכול. לכן אני לא מתוסכלת , עדיין טוב לי , עדיין שמח לי , ואת יודעת למה? כי ההחלטה שלי לעשות דיאטה באה ממקום עמוק ששוכן בתוכי. לא בגלל שעברה איזה אמא מפגרת ואמרה לבת שלך אם לא תזרקי את הגלידה תראי כמוהה ולא בגלל שבאוטובוס התיישבה לידי זקנה דחפה לי מרפק בצלעות וציקצקה בין השיניים. לא. בגלל שאני , אור (נחשפתי, יש פה המון אור , שמתם לב?) החלטתי לבד , שעכשיו טוב לי לעשות דיאטה. ועד שאני ארזה את כל ה700 קילו שאני רוצה לרדת,טוב לי עם עצמי , אני נראית מצויין (חסר לי שלא אחרי 3000 שקל במתאים לי בחודש האחרון) תמיד לבושה יפה ומסודרת , מאופרת ומחייכת. קיצר! תחייכי , העולם יחייך חזרה אליך .

אהה כן. עוד משהו קצר וחשוב.

השמנה זאת מחלה...די די עם השטויות האלו. אם שואלים אותי , זה משפט שבא מחולשה. כמו שאומר הנרקומן , "אבל אני חולה" כמו שאומר האלכוהליסט , "אבל אני חולה" תגידי גם את? את לא מכורה לאוכל חומד , את אוכלת כי את אוהבת לאכול , כי את נהנת מהטעם שמתגלגל לך על הלשון. אל תשכנעי את עצמך שאת חולה , כי את לא. את לא מצורעת. את סה"כ שמנה. אני לא מתייחסת בסלחנות לא לנרקומנים , לא לאלכוהליסטים ולא לשמנים שמתרצים את עצמם ב"זה מחלה" את לא חולה חומד, את שמנה, זה הכל. את יודעת כמה אנשים שמנים יש בעולם?!

DREAM111

New member
כן אני שמנה

עשית קניה כזאת גדולה ואת לא באה לשתף אותנו בחוויות? יש פורום מחודש שעוסק בתחום הלבוש והקניות שלנו אשמח אם תקפצי לביקור ותספרי חוויות. פורום אופנה מלאה.

כן אני שמנה ואני יפה

לא רק שאני שמנה ויפה אני גם מאושרת!!! ואת יודעת מה הסוד? להשלים עם עצמך ברגע שתראי את עצמך מול המראה ותהיי שלמה עם מה שיש ועם מה שאין רק אז תראי כמה יפה את באמת!!! ורק אספר לך שבשנתיים האחרונות מאישה שמנה מאוד אבל שמנה מאוד הפכתי להיות שמנמונת ירדתי 48 קילו ממשקלי וזה רק בגלל הרצון!!! אז אם קשה לך ואת לא יודעת מהיכן להתחיל תמיד יש קבוצות תמיכה להרזייה, וזה לא עונש, תחשבי שקבוצות אלו מקנות לך יכולת להתמודד עם דרך חיים בריאה !! אל תהיי קשה עם עצמך קחי הכל בפרופורציות ודעי שכל התחלה היא קשה, אבל, שווה להגיע אל המטרה שהצבת לעצמך. מאחלת לך בהצלחה.

א ת י 1

New member
שמנה ויפה זו תחושה לא עובדה

גם אני חשבתי פעם שלהיות שמנה ויפה זה בכלל לא אפשרי, אין בכלל צרוף כזה ומיכוון שהאושר ממתין בפינה רק לרזות הגדלתי לשעות ובמשקל של 115 קילו נגשתי לניתוח קיצור קיבה... היום אני שוקלת 70 קילו ללא ספק עונה להגדרה מלאה ובהחלט יפה והופ גם ממשקל כזה האושר לא אורב בפינה... עכשיו אני יודעת שהאושר הוא תוצאה של תושה פנימית השלמה ועוד הרבה יותר הוא לא קשור למשקל שלי הוא קשור לנפש שלי ועכשיו כדי לא להשמין חזרה אני מטפלת במה שהייתי צריכה לטפל קודם תחיי תשמחי ותעשי כל העולה על רוחך ואם את לא מצליחה,זה לא מפני שאת שמנה זה מפני שהעכבות נמצאות פנימה בנשמה הן ישארו שם גם כשתהיי רזה שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך
אתי

בטח שיש דבר כזה....

קחי לדוגמה את הדוגמנית המדהימה של מתאים לי שדומה 2 טיפות לאלישיה סילברסטון.. יש מלא בחורות שמנות שהן יפות שאם הן ירזו יראו עוד יותר את היופי שלהן אבל יש בחורות שהן מה לעשות מכוערות ושאפילו דיאטה לא תגרום להן להיראות יפות... [URL='http://'] "יופי הוא בעיני המתבונן" [/URL]

נעם אור

New member
אז יש כמה בודדות ויפות....

אז יש כמה דוגמניות מלאות ויפות, רובן של השמנות כלל לא יפות. ואם היה להן יופי הוא נמוג מתחת להררי שומן. אני לא מדבר על כמה ק"ג עודפים או גוף עגלגל אלא על ממש ממש שמנות...וכן 99.99999% מהאוכלוסיה יחשבו שזה לא יפה ואני מתקשה להאמין שרוב האנשים טועים ורק כמה מחברי הפורום הזה הם היחידים החכמים בעולם
ובקשר לכל אלו שרמזו על יופי פנימי: א. משיכה ראשונית, בד"כ, היא על בסיס מראה, חד וחלק, כזה העולם. ב. להגיד למישהי שיש לה יופי פנימי זאת לא מחמאה זה העלבון הכי גדול שיש, כי בת´אכלס אומרים לה: את מכוערת אבל....

בודדות?????

למה אתה ראית את כולן? תעשה לי טובה, ואל תתימר להיות זה שיסביר לנוף מה שאתה בעצמך לא מבין. אתה אומר זאת אולי כי אתה בחו רשלא אוהב מישה שמהנ, וזה לגטימי ביותר אבל בין להגיד שלמי שאומרים שיש יופי פנימי אז היא מכוערת, זו טעות ענקית.. לי אמרו שי שיופי פנימי נלא, ואתה יודע מה, אני מעדיפה שיגידו לי את זה, מאש רשיגידו לי יו את יפה כוסית פצצה וכו.... ובוא אני אגיד לך אני באמת יפה, אני בחורה שנראת טוב מאוד + אני חס וחסה לא משתחצנת. אני רק רוצה להראות לך ולהוכיח שאתה מדבר לא לעניין. רובן????????????? תרשה לי לצחוק, יופי מוקרן החוצה בכל מידה. ולא מצשנה שמן או רזה, והיופי הוא בעיניי המתובנן, אם מישהי נראת לך לא יפה בעיניי האחר היא כן. עניין של העדפה סה"כ. אל תכליל , זה טיפ ממני לך לחיים. אישה יפה.

AlteX

New member
מעניין... התועיל להראות לי את המחקר

שמאמת את הסטטיסטיקות שלך? אם תטוס, למשל, להודו או לתאילנד, או טורקיה, תופתע לגלות שאחוז דומה למה שציינת מהמקומיים חושבים שנשים שמנות הן דווקא הכי יפות (ויש כאן מספיק אנשים שהיו שם ויעידו על כך). מעניין לציין שאוכלוסיית שלושת המדינות שהזכרתי מהווה 18.8% מאוכלוסיית העולם (נתוני CIA), ולכן ניתן להגיד שלפחות כ- 18% מהאוכלוסייה סבורה שנשים שמנות הן הכי יפות. בפועל יש כמובן הרבה יותר! עוד מעניין לציין שבאינטרנט - המקום שבו יש הרבה אנונימיות, מה שגורם להרבה אי-ציות ל"נורמות" המקובלות בעולם ה"מודרני", אז באותו מקום נפלא שנקרא האינטרנט, תוכל למצוא בקלות ובכמויות אתרים פורנוגרפיים שמציגים תמונות של דווקא נשים שמנות - מה שמוכיח שיש המון ביקוש לתמונות כאלה - מה שמוכיח שיש המון גברים שנמשכים לנשים כאלה - לפחות כאשר הם לא חייבים להראות את המשיכה הזאת ברחוב (וכרגע אני לא רוצה להיכנס לנושא הזה - זה דיון נפרד...). כמו כן אני לא בא לבטא שום דעה בנושא פורנוגרפיה באינטרנט, אני פשוט רוצה להראות, שגם כשמדובר במשיכה על בסיס מראה חיצוני, משיכה פיזית נטו - יש המון גברים בעולם שחושבים שנשים שמנות הן יפות! נקודה.

תגובה מתונה

היי גם לך. אז ככה בניגוד לרוב התגובות הנזעמות שאיימו כמעט לטרוף אותך חיה אני רוצה לומר לך כמה דברים. ראשית יש שטוענים שיש שמנות יפות ואף גברים שנמשכים לנשים מלאות (גם אם פחות מאלה שנמשכים לחטובות מדהימות) אבל זו היא דרכו של עולם ובטחון עצמי יעזור לך להבין זאת. בטחון שאת יכולה לשאוב מהמשפחה מהצלחתך בעבודה מחברים שמקיפים אותך ומכשרונות רבים שבודאי יש לך. אבל אני מבינה לחלוטין את תחושת הכבדות של המשקל שגורם לך להיות מודע לכל צעד ושעל. גורם לך להתחיל להתארגן שעות לפני הדייט להתייעץ עם כל העולם ואשתו, לא לאכול ביום של פגישה חשובה כדי שהבטן לא תראה עוד יותר נפוחה, לא לרקוד כי המשקל מכביד וזו תחושה דוחה כשהוא קופץ וז ומפריע לתנועה.ולחוש שכל העולם בוחן אותך. ברגע שהמשקל העודף הזה הוא מטרד שכזה אז את חייבת את ההרזיה הזו לעצמך. אמרת שהרופאים מתייחסים לזה כאל מחלה שהריפוי בו תלוי בחולה. תאמרי לעצמך את מה שאני אמרתי לעצמי "אם אין אני לי מי לי" ותעשי זאת בעשר אצבעות כך תוכלי לזקוף את כל ההישג הזה לזכותך המלאה (או החטובה :) המון בהצלחה.

נעם אור

New member
והדבר נכון גם לגברים...

אני מניח שגם נשים נגאלות מכרס משתפלת... קצת כושר, קצת אהבה והכל יותר נפלא

AlteX

New member
קצת מחשבה, קצת פתיחות ראש,

קצת פחות שטחיות, קצת יותר רגישות, וטיפ-טיפה אנושיות... ואז באמת יהיה נפלא!

יש ויש למה להכליל למה?????.

כשתתאהב,ותאהב מכל הלב, קודם יהיה חשוב לך שהאדם מולך יהיה נפלא ומצחיק ומקסים פנימה, ואז החיצוניות מתגמדת. כרס???? למה לא שיהיה כמה שיותר יותר טוב. כי כשאני נמצאת עם גבר חשוב לי שיהיה לו לב, ולא רק גוף 90-60-90........

למעלה