וואו.
קודם כל, אני לא אמרתי שהוא לא צריך לתת מענה, אני רק אמרתי שהוא לא יכול לתת מענה. אני כנראה קצת יותר מציאותית, וקצת מכירה את הבעיה של תלמידים בעלי לקויות. קודם כל - שהומורים יתחילו לאבחן את התלמידים הללו, ולא יסיקו על אוטומט שכל תלמיד שובב הוא כזה, וההתנהגות שלו היא ככה ללא שום סיבה. כי לפעמים ההתנהגות השובבה הזאת היא סימפטום לבעיות למידה אחרות. אז במקום כלשהו, אפשר לומר בהחלט שהמורים עם חוסר המודעות שלהם הרסו לכמה וכמה תלמידים את העתיד. כמעט כמו שעשו לאחי הקטן, רק שאמא שלי לא ממש מאמינה בפרסומות של הסתדרות המורים ובסיסמה "מורה לחיים", והצליחה להציל את אחי הקט, רק משום שהם אל חשבו שאולי אולי הבעיה נובעת מחוסר יכולת להתרכז. סתם דוגמה קטנה. צר לי לומר לך, אבל אתה מדבר על מקרים פרטניים, שלהם מן הסתם צריך לתת מענה הולם לאותם מקרים, אבל כאשר אתה מדבר ומתכנן דברים, אז ההתייחסות היא למרבית המקרים, ומרבית האנשים עדין לא נופלים בין הכסאות. אני אומר ל מה צריך לעשות - צריך לפטר מורים גרועים. מורות שהחור בגרביון שלה חשובה לה יותר מהחומר שהיא אמורה להעביר, לא ראויה להיות מורה בישראל. תתחיל עם זה, אחרי זה תמשיך הלאה. כי אם המורה לא יודע על מה הוא מדבר, אז לא משנה שבכיתה יהיו רק 30 תלמידים , הם פשוט יצאו אהבלים גמורים.