שמלות "כלה" בזארה

innocence

New member
אם הבד טבעי

קרי: לא סינתטי, אפשר תמיד לצבוע אותה אח"כ אם את לא הולכת בלבן P:

kaij

New member
מרגש

תהנו ממנה ושיהיה במזל

נראה לי שהשאלה מתנקזת לשאלה אחרת

ראיתי שמלות "כלה" מקסימות בזארה, ואם היא יפה עליך אז נהדר. זה קצת כיף להראות אצבע משולשת אלגנטית לתעשיית שמלות הכלה
ואני בטוחה שאת הכסף שתחסכי, תבזבזי על שטות-חתונה אחרת

אבל נראה לי שהשאלה מתנקזת לשאלה אחרת, והיא אם לקנות שמלת כלה "בטרם עת" או לא. וזו כבר שאלה יותר עמוקה וקשורה בדברים אחרים, בין השאר בדעתה של החברה שלך על זה...

את כל כך צודקת.

אני לא רוצה ללחוץ יותר משאני כבר... ולמען האמת אם הייתי שומעת על מישהי אחרת שקונה שמלה מראש הייתי חושבת שזה קצת קריפי.

kaij

New member
אני חושבת שזו אחבנה נכונה

אותי היה מלחיץ אם לא הייתי מוכנה ובן הזוג שלי היה קונה טבעות נגיד
(עזבי שאני מלאה אמונות תפלות של רוסים ואסור לקנות שום דבר לפני הזמן)
כשיגיע הזמן המתאים את תמצאי את השמלה הנכונה, בעיקר בעידן האינטרנט והאפשרויות הבלתי מוגבלות
אני מניחה שהטרנד הזה עכשיו נוגע לך בנקודה רגישה ועושה לך חשק
לדעתי למען הרגשה טובה של שתיכן עדיף להמנע

וכמובן מאחלת לך את כל הטוב שבעולם בנושא הזה

Zorikit

New member
גם אני בעד.

לא קניתי שמלה בזארה כי אני לא ראיתי שם מה שרציתי אבל קניתי אותה באיביי, ב 700 ש"ח....

Pink Sakura

New member
הכי בעד שיש!

אני לא רואה טעם לשפוך הון על שמלה ואני מוצאת המון שמלות מדהימות שהייתי לובשת בכיף לחתונה שלי במאות שקלים.
לעניין הלקנות בטרם עת - לפי מה שחברה שלך אומרת זה לא כל כך רחוק...
גם אני יודעת שהחתונה שלי לא רחוקה אז קניתי שרשרת וינטאג' מדהימה שלא יכולתי לוותר עליה.

שיהיה לכן כיף תמיד!

האמת היא שזה עשוי לקחת עוד הרבה מאד זמן

היא מתחילה תיכף תואר שני ובכיף יכולה להגיד שלא הייתה רוצה לפני שיגמר.
עצם הצהרת הכוונות המרומזת משהו היא הישג אדיר.

Pink Sakura

New member

מבינה למה את מתכוונת ובטוחה שזה היה (ועדיין) מאוד מרגש, לא פחות מהדבר האמיתי שעוד יגיע:)

למה לא (והלוואי ויכולתי
)

לי יש גוף בעייתי למדי. נמוכה, רזה ועם חזה גדול. לא היה מצב למצוא שמלה בסגנון שרציתי שמתאימה לגוף שלי off the shelf. היה לי את התקציב ומצאתי שמלה שהתאהבתי אצל יאיר ג׳רמון. לשמחתי נכנסתי להריון בזמן ההכנות לחתונה והבחור הסופר מוכשר הזה פשוט התאים את אותה השמלה לתחילת חודש שביעי. אין מצב שעם שמלה מרשת הייתי יכולה לעשות כזה דבר ועוד להראות בסוף נפלא

אבל בשורה התחתונה, שכל אחד ואחת יעשו מה שמתאים להם, ומה שמכתיב להם התקציב. יש שמלות מהממות בחנויות על כל קשת המחירים.

למעלה