שמלות "כלה" בזארה

שמלות "כלה" בזארה

אתן יודעות, הייתי בסופ"ש בזארה והיו שם כ"כ הרבה שמלות יפהפיות לבנות/ אוף וויט/ שמנת וכו', שלא יכולתי- להתעלם מהטרנד, ולדמיין לי אותן כשמלות כלה.
מדדתי כמה סתם בשביל הכיף והן מרשימות ומחמיאות מאד- במחירים מצויינים. חלקן ארוכות ממש, וכמעט בכולן משחקי רקמות ושכבות.

אני תוהה למה שכלות בעצם לא יקנו שם? יפה, זול בטירוף לשמלת כלה, ומאחר וזה בא רק בלבן- אף אחת לא תעיז ללבוש שמלה דומה לחתונה שלך.

דיברתי על זה עם החברה שלי ונוצרה לנו שיחת "תקני לך אם את אוהבת ושהיא תחכה לך" (כשאתן מבינות מה בעצם לא נאמר...).

מה דעתכן על שמלות כלה מרשתות ולא ממעצבים?

אפונענע

New member
אני בעד כל שמלה שיהיה לכלה כיף להתחתן בה.

כולל שמלות לא לבנות לפי הספר, כולל וינטג', ירושה מסבתא, הכל.
העיקר שאת מחוברת לשמלה ואוהבת אותה.
(וזה ממש לא מה שעשיתי בחתונה שלי, אבל לומדים לקחים
השמלה היתה מקסימה, אבל בדיעבד עלתה הון רציני והיום אני מתלבשת מחמיא בהרבה..)

kaij

New member
כשחיפשתי שמלת כלה

זה בדיוק מה שעשיתי - חיפשתי בכל הרשתות
כשאמרתי שאני מחפשת שמלה להתחתן בה המוכרות עשו לי פרצופים מזועזעים!

בסוף מצאתי את ה-שמלה בחנות עודפי מעצבים בפחות מעשירית מהסכום ששמלות עולות בדר"כ
בדיעבד אני עדיין מאוד מרוצה מהבחירה שלי בה

MayFebruar

New member
אני בעד, וזה היה התכנון שלי

(התחתנתי לפני כמעט שנה) חיפשתי בכל חנות שעברתי על פניה, ולא מצאתי (גם אחרי שקניתי את השמלה הייתי בודקת מדי פעם). אלו שמצאתי היו מאוד קצרות ובאיכות נוראית. השנה שמלות לבנות מאוד טרנדיות וכבר ראיתי המון ברשתות.
בסוף קניתי שמלת כלה של מותג של שמלות כלה, בסלון הכי פאנסי באוסלו. היא אומנם עלתה הרבה יותר ממה שתכננתי להוציא, אבל אין בי חרטה. כ"כ נהניתי ללבוש אותה בחתונה, והיא עדין בחירה מוצלחת לדעתי כשאני מסתכלת על התמונות. ואני מתה ללבוש אותה שוב...

אם הייתי מתחתנת השנה, אני בטוחה שהייתי קונה באחת הרשתות ולא שמלת כלה 'פרופר'.

:)

מה פתאום לקנות ברשתות?

הבדים הם לא בדים של שמלת כלה, לא יושב על הגוף בצורה מושלמת כמו עיצוב ותפירה של מקם מוכר ושמלות כאלה נראות לדעתי די סתמיות:)

גם אני הייתי מאלו ש"יזמינו באינטרנט", או "לא ישלמו יותר מ- 3000" - ברגע שמדדתי על הגוף את השמלות והרגשתי בהבדלים בין שיפון לייקרה לשיפון משי או הבדלים בין שמלה עם בגד גוף פנימי לשמלה עם גומי במותניים, לא הסכמתי להתפשר.
אבל זו אני.
גם היום הייתי משלמת יותר כדי לקבל בדיוק מה שאני רוצה.

michali278

New member
אם רק הייתי הולכת אם מה שרציתי בזמנו

כמה חודשים לפני החתונה עשיתי עם חמותי וחברה טובה את הסיבוב המפורסם בדיזינגוף
נכנסנו גם לדורין פרנקפורט שם היתה לה שמלת קרושה/גיפיור עדינה מקסימה בצבע לבן מלוכלך
שהיתה מקסימה עלי, אבל עלתה רק 1000 ש"ח והאיש שאיתי רצה להתלבש ממש יפה בעצמו ורצה שאיישר איתו קו.
אז התקנתי לי שמלה אצל מעצבת שמלות בעיר שלי ברוח השמלה שראיתי בפי 4 מחיר
והיא נשארה שלהם.

בקיצור, ממליצה לכל כלה להשאר הכי היא שהיא יכולה!

לי וולף

New member
בעד!

לא לכל אחת מתאימה "שמלת כלה"
הרי יש כלות שמתחתנות על חוף הים או בבריכה
סתם לא מתחברות לקטע....
מה שבטוח- אף אחת אחרת לא תלבש אותה באותו אירוע

(אגב... מרגש! אפילו אם לא נאמר...)

לי וולף

New member
קלטתי משפט שלך שאהבתי

שמזל שהיה לך נסיון לפני מערכת היחסים הזו, כי חבל מאוד אם היית עושה עליה את כל הטעויות.

חכמה!!!
יש למה לחכות כנראה. אז תחכי

אוגלה

New member
לי ממש אין בעיה עם זה.

השמלות שאני קונה ברשתות יושבות עלי באופן "מושלם", אז למה לא שמלה אוף דה ראק גם בחתונה? גם ככה כל השמלות שצריך שלושה עוזרים כדי ללבוש אותה ושניים כשצריך ללכת לשירותים לא עושות לי את זה, וממש קשה לי להבין למה לקנות שמלה יחסית פשוטה (כי ככה אני אוהבת, ויחסית לשמלת כלה כמובן) במחיר שגבוה פי 10 ממה שהייתי משלמת לאותה שמלה בצבע אחר.

בעד! לחלוטין!

אני ראיתי שם שמלה מהממת בצבע פודרה עדין על גבול הלבן...כולה רקומה בחרוזים :) מותן נמוכה בסגנון שנות ה-20. צ'רלסטון מושלמת!
כמעט רכשתי :)

הכי הכי בעד שיש

מדדתי אותה!!! הייתה מהממת, בעיקר כי אין לי

יותר מדי טליה אז זה לא נורא מוזר להנמיך אותה. היא אחת מהשתיים שהייתי קונה!

sheffys1

New member
לגמרי בעד!

אני רואה בזה רק טוב כל עוד זה באמת מה שהכלה רוצה.
לא כל אחת רוצה בדים יקרים, תחרה וחרוזים ותופרות שעבדו עשרות שעות על השמלה שבה.
חתונה שהכלה לבשה בה שמלה מזארה, היא לא פחות יפה ומרגשת מחתונה שבה הכלה לבשה שמלה המעצב היקר ביותר בדיזינגוף.

Capelli Neri

New member
אני בעד שתקני

לא בטוח שהטרנד הזה יחזור.
אני קניתי את השמלה שלי בחנות אלמונית, והיא עלתה 120 ש"ח (וגם שתי השמלות הקודמות עלו מחיר דומ, מה שמאוד הקל לא לבחור בהן ולתת להן להרקב בארון). החתונה אגב בשבוע הבא!

איזה כיף לכם, מזל טוב!

אני קצת פוחדת לקנות כי אם בסוף התכניות שלי לא יתממשו (או ראייתי את המציאות תתברר כלקויה...) תשכב לי שמלה מדהימה בארון שלעולם לא אעז ללבוש.

למעלה