שמלה לחתונה

MistreatedLo

New member
שמלה לחתונה

יש לי חתונה בשבוע הבא של אחיין של הבנזוג [כן] ורציתי להתייעץ איתכן לגביי בחירה של שמלה.
חשוב לי להראות טוב ומכובד כמובן, אבל אני מרגישה שאני לא צריכה לבלוט כמעט בגלל.
אין לי שום כוונה גם לרכוש שמלה חדשה, ככה שנאלץ להסתדר עם מה שיש! יש לי עוד 2-3 אופציות במקרה שכל מה שאעלה לא יתאים, ואבקש את דעתכן הכנה.
סליחה שהתמונות לא הכי מקצועיות, אני לא ממש מתעסקת עם המצלמה.

מבחינת נעליים - אני עם אותן עקבים שחורים בתמונות, אבל יש לי עוד 3 זוגות בגוונים אחרים. לדעתי לרוב האופציות שהעליתי שחור יתאים אבל אני אשתדל להעלות גם תמונות של הזוגות האחרים.

שמלה 1:
האופציה שאני הכי נוטה אליה. מדובר בשמלה שהזמנתי מאסוס, אני חושבת שהיא הולמת את האירוע, מחמיאה והחשש שעוד מישהי תגיע איתה קלוש.
החסרון היחיד לדעתי הוא הצבע, אפור זה לא בדיוק הצבע הכי קייצי וזה אולי קצת "מוריד" אותה.

MistreatedLo

New member
שמלה מס' 2

זו שבתאוריה הכי נכונה. שמלה של אמא שלי מזארה, מקסימה מבחינת הצבעים ומושלמת לחתונת קיץ [איתה כמובן ינעלו עקבים אחרים].
לדעתי הגזרה פשוט לא מחמיאה לי, אני נראית כאילו אני מנסה לטשטש משהו שלא קיים. משהו באזור הכתפיים והחזה נראה לא טוב לטעמי.

SimplyMe1

New member
לאירוע קיץ הייתי הולכת על זו

אבל להצר מעט באזור הכתפיים ולעדן שם את העניינים..

לגבי LBD- הגזרה שלה מעניינת אבל אם זה לאירוע קייצי אז אפשר לנצל את האפשרות ללכת על משהו פחות קלאסי ויותר קליל. השמלה השחורה תתאים לטעמי לחודשים סתוויים יותר שבאים עלינו תכף לטובה.

MistreatedLo

New member
שמלה מס' 3

מה שהבנזוג הכי יאהב.
שמלה שחורה קטנה, עם כתפיים קצת מודגשות. היא שונה מהסגנון הרגיל שלי, אבל קטנה ומחמיאה. לטעמי היא מעט קצרצרה אבל בגלל שאני לא גבוהה בלשון המעטה אני לא חושבת שזה כל כך נורא. הבחירה הקלאסית, אבל קצת משעממת.

Halya65

New member
הכי אהבתי את זו ואת מס' 2.

אני יותר אוהבת את הסגנון הזה,של שמלה שחורה קטנה.. זה תמיד עושה את העבודה,ויש לך גוף מהמם אז בכלל!

MistreatedLo

New member
שמלה מס' 4

הנוסטלגית.
מדובר בשמלה שלבשתי לנשף סיום שלי, אולי השמלה הכי יקרה שלי. נקנתה בארה"ב,עשויה 100% משי של White house black market.
הגזרת בלון שלה קצת לא עובדת היום, ניסיתי לצרף לה חגורה ואני חושבת שזה קצת עוזר. היא מהממת בעיני, אבל גם עניין הצבע קצת בעייתי. בכל זאת היא חצי לבנה, אני לא יודעת איך כלה יכולה להגיב למצב כזה.

MistreatedLo

New member
שמלה מס' 5

היומיומית [AKA זו שכנראה לא תלבש].
שמלה של זארה שנקנתה במחיר מצחיק באילת בסוף עונה. אני פשוט אוהבת את ההדפס שלה, אבל הגב שלה עשוי טריקו מה שהופך אותה לקצת לא הולמת בעיניי.

זה המקבץ שצילמתי, כמו שאמרתי יש לי עוד כמה אופציות [עוד שמלה שחורה חלקה בגזרת אודרי, שמלה שחורה עם זריקות של בז, ואחת עם הדפס ורוד-בז'].
אני באמת אשמח לתגובות ועזרה, תודה רבה.

חפלפית

New member
שמלה יפייפיה

אבל לא היתי הולכת איתה לחתונה

אפשר לקבל בבקשה במסר את הקוד שלה ואשמח לקרוא כמה היא עלתה

milki35

New member
זו השימלה שהייתי בוחרת

ומוסיפה לה שרשרת שחורה בולטת

efroch99

New member
הכי אהבתי את 2

ואופציה שנייה - 1
(את מספר 5 עדיין לא ראיתי)

מספר 2 לדעתי הכי יפה, קייצית ומחמיאה.
1 מחמיאה מאוד, אבל אם זה באמת אפור (אצלי זה נראה תכלת), אז זה קצת מבאס. אגב נראה לי שהיא גם זקוקה לקצת גיהוץ.

את השחורה לא כל כך אהבתי - לדעתי היא עושה חוסר פרופורציה במראה הכללי בגלל הדגשת הכתפיים (ויש לך גוף מדהים!!)

מספר 4 לא אהבתי, בשתי האופציות.

ולא כל כך הבנתי, למה את לא רוצה לבלוט?

MistreatedLo

New member
תודה

בהחלט יילקח בחשבון

התכוונתי שאני לא רוצה לבלוט מבחינת לבוש מהודר מידיי, כי זה לא ארוע של משפחה שלי ואני קצת מרגישה "לא קשורה" אז לא מתחשק לי להזכר בתור זאתי שלבשה X.

NoaLev6

New member
פשוט אגיב בהודעה אחת על כולן

שמלה 1-
יפה ומכובדת אבל עצם היותה אפורה מונע ממנה (לדעתי) להיות שמלה לחתונת קיץ
שמלה 2-
אני חושבת שענית לעצמך, גם לי משהו לא עובד באיזור הכתפיים והחזה.
אני חושבת שאם יש לך זמן עד החתונה את יכולה לקחת לתופרת ולהתאים אותה לטעמך האישי ואז היא בהחלט תוכל להתאים כי ההדפס מאוד יפה והולם.
שמלה 3-
בהחלט מתאים לחתונה, במיוחד אם את רוצה להרשים. את יכולה לשלב עם השחור כל צבע בעזרת חגורה, קלאץ' או נעליים ולדעתי זו אופציה אפשרית מאוד כי היא מאוד מחמיאה לך.
שמלה 4-
השמלה בהחלט יפה אבל לא מתאימה לחתונה לדעתי.
אבל היא בהחלט לבישה ואת יכולה ללבוש אותה לכל אירוע אחר, למסעדה עם הזוגי או כל העולה על רוחך.
שמלה 5-
כמו שאמרתי, מאוד אהבתי אותה וחשבתי שזאת השמלה שאמליץ עלייה. זה היה לפני שקראתי שאחורי השמלה הוא בעצם טריקו, מה שגורע מהרישמיות שלה ולצערי היא לא באה בחשבון למרות שקדמת השמלה מאוד לטעמי ואם אחוריה היה מאותו הבד לדעתי זו הייתה השמלה הנבחרת.

ועכשיו אחרי החפירה הזו, מזל טוב למתחתנים ותהני בחתונה

MistreatedLo

New member
תודה על ההשקעה

אני כנראה אבחר בשחורה או באפורה, אבל שוב תודה על התגובה המפורטת. זה עוזר מאוד לקבל פרספקטיבה מבחוץ.

angh arad

New member
הבחירות שלי

1) השמלה האפורה (http://img2.tapuz.co.il/forums/.cachedoutput/0__200_0_0__1_163729211.jpg)
2) השמלה השחורה (http://img2.tapuz.co.il/forums/.cachedoutput/0__200_0_0__1_163729359.jpg).

לאו דווקא בסדר זה.

לשמלה האפורה אורך מושלם עלייך והיא מונחת נהדר. הצבע האפור אינו מפריע לי, ואבזור נכון יכול לעזור. מה ש"מוריד" ממנה בעיניי הוא אזור המתניים. נראה כאילו היא קצת גדולה לך שם, והרושם הכללי שנוצר הוא קצת "מבוגר". הייתי בודקת את האפשרות ללבוש אותה עם חגורה שחורה דקה. בכל מקרה אפשר "להצעיר" את המראה ו"להגניב" אותו עם תסרוקת משוחררת, איפור, אביזרים וכו'. דווקא הקונטרסט הזה יכול להקפיץ את המראה.

השמלה השחורה יותר "מגניבה". היא, אכן, טיפה קצרה מדי, ויחד עם המחשוף נוצר רושם יותר פרובוקטיבי, אבל היא "חתיכית" וצעירה.

למעלה