שמלה לחתונה

MistreatedLo

New member
היא המועדפת עליי

לא רק [טוב, אולי קצת] בגלל שהיא הכי חדשה. אני מרגישה שעקבים קצת יותר גבוהים ותכשיטים בהחלט משדרגים אותה. ניסיתי לשלב אותה עם חגורה אבל זה לא כל כך עבד.

iJיה

New member
אולי תעלי תמונה שלה עם חגורה (של הראשונה)

כי באמת נראה שזה יכול להציל אותה.. יכול להיות שפשוט אין לך חגורה מתאימה?

iJיה

New member
לדוגמנית הזאת יש גזרה דקה וגבעולית

ולכן זה לא מבגר אותה. גם את מאוד רזה, אבל להבדיל ממנה הגזרה שלך קצת יותר נשית (מושלמת לדעתי!) ומכאן לדעתי נובע ההבדל.
ד"א, לדעתי מאחורה השמלה יושבת עליך יותר טוב מעל הדוגמנית.

@יעל@

New member
עלייך היא יושבת הרבה יותר יפה מהדוגמנית.

על הדוגמנית היא תלויה כמו שק. עלייך היא תפסה את הצורה של הגוף.

MistreatedLo

New member

תודה.

Fun Fair

New member
עונה להכל יחדיו

השמלה הראשונה והשלישית הכי מתאימות בעיני לאירוע.
השלישית LBD יותר מהוקצעת ורשמית. את יכולה להפוך אותה ליותר קלילה עם נעלי סירה צבעוניות (ורוד, צהוב, טורקיז) או אולי צמיד או שניים צבעוניים ועבים ואיפור קייצי.

השמלה האפורה דווקא מרגישה לי קייצית יותר מהשחורה.
גם אפור יכול להיות קייצי, מכיוון שמדובר באופן בהיר עם נקודות בהירות וכמו כן- הבד קליל.
גם פה- את יכולה לאבזר עם שרשרת ארוכה או כמו שהצעתי למעלה- צמידים צבעוניים/ נעלי סירה צבעוניות או אפילו חגורה דקה כסופה.

ומזל טוב!!

MistreatedLo

New member
תודה!

חגורה לא עובדת איתה לדעתי, אבל אני חושבת שתכשיטים בהחלט יעזרו לעניין. הרעיון של צמידים הוא טוב, אני אפשפש בבית לראות מה אני מוצאת. אגב, זה לא בדיו נקודות אלא studs קטנטנים שלגמריי קנו אותי.

michali278

New member
אהבתי את 4,3,5

השחורה מהממת עליך ואין לטעות בה.
היא לא יותר מדי עם נעליים בצבע חי ועם אבזור קליל תהיי מעדן!

השמלה הבלונית יפהפיה עיני ואת נושאת אותה נהדר!

השמלה האחרונה מקסימה ואם את רוצה מראה לא מנקר לכי עליה.
לדעתי היא לא פשוטה די לחתונה שלא מחייבת מצידך.

בהצלחה

MistreatedLo

New member
תודה על המחמאות!

בגלל שהשחורה מרגישה לי קצת חורפית בגלל הבד היחסית עבה שלה אני מרגישה קצת מוזר לשלב אותה סנדלים צבעוניים שיש לי. אבל אני אנסה לשחק עם זה בבית, נראה מה יצא.

iJיה

New member
הכי אהבתי את השלישית

והכי פחות אהבתי את הראשונה.
חייבת לומר שלדעתי עם השמלה השחורה הקטנה (השלישית) את נראית 10 שנים יותר צעירה מאשר עם האפורה (הראשונה).

MistreatedLo

New member

נראה שיש רוב לגביי השחורה, חבל שאני לא רואה את זה :/
הטעם שלי לפעמים קצת "מבוגר" אבל חשבתי לשדך לאפורה עקבים גבוהים יותר, לדעתך זה משהו שיכול לגרום ללוק להראות צעיר יותר? אני גם מרגישה שאני נראית יחסית ילדה [הגובה והגיל עוזרים לזה
]

iJיה

New member
אני חושבת שאין קשר לנעליים, כשיורדים למטה

בתמונה הראשונה כך שרואים רק את הרגליים ולא את השמלה זה נראה רגליים של בחורה צעירה אז לא נראה לי ששם הבעיה, זו השמלה עצמה. משהו במבנה שלה (וגם הצבע לא מוסיף).
בשחורה את נראית קלאסית. היא עושה לך גוף מאוד מאוד יפה ועם זאת היא לא מוגזמת ולא חושפנית מדי. לדעתי היא מושלמת לחתונות.
ד"א, גם החמישית מתאימה בעיניי אבל זה כנראה בגלל שאני לא מצליחה לפתוח אותה בגדול אז לא רואה את עניין הטריקו

angh arad

New member
אני חושבת שמה שהיא מנסה לעשות עם העקבים

הגבוהים זה לקחת את השמלה האפורה מעבר לגבולות הסולידיות, להפוך את המראה לנועז יותר.
אני חושבת שזה הכיוון, אבל השאלה היא אם עקב גבוה יותר הוא בכלל אפשרי - העקבים בנעליים בתצלום הם די גבוהים. אפשר אולי לנעול עקב גבוה יותר עם פלטפורמה קדמית מוסתרת, צריך לבדוק אם זה יוצא יפה, כי הנעל בתצלום יפהפיה וחבל לקלקל.

עוד אפשרויות "לנער" קצת את השמלה האפורה, כך שתהיה פחות חסודה ומבוגרת הן בעזרת איפור, תסרוקת, צעיף, אביזרים. השמלה יושבת מצוין מאחור (אם כי נדמה לי שהיא טיפ טיפה שקופה) בגלל מפתח הגב בעמוק. מלפנים, לעומת זאת השילוב של המחשוף הסגור והמרחק של הבד מהמותן יוצר רושם קצת מרובע, סגור ומבוגר. מציעה לך בכל זאת לנסות חגורה, וזו לא חייבת להיות חגורת עור סטנדרטית, אפילו צעיף הנקשר כחגורה יכול לעשות את העבודה - ראי השראה כאן:
http://www.alreadypretty.com/2012/07/how-to-do-scarves-in-summer.html

למעלה